https://goo.gl/EQjQoc کشور سوئد دارای معتبرترین و بهترین دانشگاهای جهانی‌ در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا می‌باشد، و شما میتوانید به زبان انگلیسی‌ به ادامهٔ تحصیل در این دانشگاها بپردازید، دوره‌های فوق‌لیسانس ۱ یا ۲ ساله بوده و در مقطع دکتری ۴ یا ۵ ساله می‌باشد، لازم به ذکر است شما به عنوان متقاضی بایستی در وهلهٔ اول موفق به پذیرش از یکی‌ از این دانشگاه شوید و سپس با داشتن مدارک لازمه، اقدام به اخذ اقامت تحصیلی‌ نمائید، دفتر حقوقی ما با در دست داشتن وکلای خبره در این زمینه میتواند در تمام مراحل آمادهٔ مشاوره و انجام امور مربوطه به کیس شما باشند   شرایط و مدارک لازم جهت اخذ اقامت تحصیلی‌ در کشور سوئد   داشتن پاسپورت معتبر، یعنی‌ پاسپورت شما حداقل بایستی دارای ۶ ماه اعتبار باشد  -  - شما به عنوان متقاضی برای این امر بایستی بتوانید از لحاظ مالی به سفارت سوئد و اداره امور مهاجرت نشان دهید که دارای وسع مالی کافی‌ برای امرار معاش و هزینه‌های خود می‌باشید، و برای این امر بایستی پرینت بانکی‌ که نشانگر این مطلب باشد را به هنگام مصاحبه به  سفارت ارائه دهید، میزان این مبلغ برای هر ماه ۸۰۰۰ کرون و یک ساله می‌باشد و محاسبه میگردد.  داشتن بیمه‌ درمانی در کشور سوئد در مدت تحصیل. ترجمهٔ آخرین مدرک تحصیلی‌ و ریز نمرات که بایستی به تأئید وزارت علوم و وزارت امور خارجه در آید. داشتن مدرک TOFEL با حداقل نمرهٔ ۹۰ و یا بالاتر و یا IELTS با حداقل نمرهٔ ۶،۵ و یا بالاتر. شایان ذکر است که برای فارغ التحصیلان در رشته کارشناسی زبان انگلیسی‌ نیازی به این مدارک نمی‌باشد. داشتن رفرنس یا توصیه نامه از اساتید دانشگاهی که در آن مدرک تحصیلی‌ خود را اخذ کرده آید ، این توصیه نامها باید با روی سربرگ و دارای مهر و امضا باشد، فراموش نشود که حتما ترجمه و به تأئید وزارت امور خارجه درایند. اگر در جایی‌ مشغول به کار هستید و این کار نیز مرتبط با مدرک تحصیلی‌ یتان می‌باشد، ارایه گواهی اشتغال در پروسهٔ اخذ اقامت تحصیلی‌ کمک کننده می‌باشد .  داشتن رفرنس یا توصیه نامه از اساتید دانشگاهی که در آن مدرک تحصیلی‌ خود را اخذ کرده آید ، این توصیه نامها باید با روی سربرگ و دارای مهر و امضا باشد، فراموش نشود که حتما ترجمه و به تأئید وزارت امور خارجه درایند . اگر در جایی‌ مشغول به کار هستید و این کار نیز مرتبط با مدرک تحصیلی‌ یتان می‌باشد، ارایه گواهی اشتغال در پروسهٔ اخذ اقامت تحصیلی‌ کمک کننده می‌باشد.  @akhbar_sweden شایان ذکر است که شما میتوانید در دوران دانشجویی در سوئد به دنبال کار باشید و کار پیدا نمائید، ولی‌ بایستی قبل از هر چیز منتظر پایان یافتن دورهٔ تحصیلی‌ خود باشید و تقاضای دیگری مبنی بر اقامت کاری را به ادارهٔ مهاجرت ارایه دهید، در خور توجه است که مشاوره با  افراد خبره و با تجربه همیشه میتواند شما را به مقصد و هدفتان نزدیکتر سازد،  #دانشجو

https://goo.gl/EQjQoc

کشور سوئد دارای معتبرترین و بهترین دانشگاهای جهانی‌ در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا می‌باشد، و شما میتوانید به زبان انگلیسی‌ به ادامهٔ تحصیل در این دانشگاها بپردازید، دوره‌های فوق‌لیسانس ۱ یا ۲ ساله بوده و در مقطع دکتری ۴ یا ۵ ساله می‌باشد، لازم به ذکر است شما به عنوان متقاضی بایستی در وهلهٔ اول موفق به پذیرش از یکی‌ از این دانشگاه شوید و سپس با داشتن مدارک لازمه، اقدام به اخذ اقامت تحصیلی‌ نمائید، دفتر حقوقی ما با در دست داشتن وکلای خبره در این زمینه میتواند در تمام مراحل آمادهٔ مشاوره و انجام امور مربوطه به کیس شما باشند  

شرایط و مدارک لازم جهت اخذ اقامت تحصیلی‌ در کشور سوئد 

 داشتن پاسپورت معتبر، یعنی‌ پاسپورت شما حداقل بایستی دارای ۶ ماه اعتبار باشد  - 

- شما به عنوان متقاضی برای این امر بایستی بتوانید از لحاظ مالی به سفارت سوئد و اداره امور مهاجرت نشان دهید که دارای وسع مالی کافی‌ برای امرار معاش و هزینه‌های خود می‌باشید، و برای این امر بایستی پرینت بانکی‌ که نشانگر این مطلب باشد را به هنگام مصاحبه

به  سفارت ارائه دهید، میزان این مبلغ برای هر ماه ۸۰۰۰ کرون و یک ساله می‌باشد و محاسبه میگردد.

 داشتن بیمه‌ درمانی در کشور سوئد در مدت تحصیل. ترجمهٔ آخرین مدرک تحصیلی‌ و ریز نمرات که بایستی به تأئید وزارت علوم و وزارت امور خارجه در آید. داشتن مدرک TOFEL با حداقل نمرهٔ ۹۰ و یا بالاتر و یا IELTS با حداقل نمرهٔ ۶،۵ و یا بالاتر. شایان ذکر است که برای فارغ التحصیلان در رشته کارشناسی زبان انگلیسی‌ نیازی به این مدارک نمی‌باشد. داشتن رفرنس یا توصیه نامه از اساتید دانشگاهی که در آن مدرک تحصیلی‌ خود را اخذ کرده آید ، این توصیه نامها باید با روی سربرگ و دارای مهر و امضا باشد، فراموش نشود که حتما ترجمه و به تأئید وزارت امور خارجه درایند. اگر در جایی‌ مشغول به کار هستید و این کار نیز مرتبط با مدرک تحصیلی‌ یتان می‌باشد، ارایه گواهی اشتغال در پروسهٔ اخذ اقامت تحصیلی‌ کمک کننده می‌باشد .  داشتن رفرنس یا توصیه نامه از اساتید دانشگاهی که در آن مدرک تحصیلی‌ خود را اخذ کرده آید ، این توصیه نامها باید با روی سربرگ و دارای مهر و امضا باشد، فراموش نشود که حتما ترجمه و به تأئید وزارت امور خارجه درایند . اگر در جایی‌ مشغول به کار هستید و این کار نیز مرتبط با مدرک تحصیلی‌ یتان می‌باشد، ارایه گواهی اشتغال در پروسهٔ اخذ اقامت تحصیلی‌ کمک کننده می‌باشد.

 @akhbar_sweden

شایان ذکر است که شما میتوانید در دوران دانشجویی در سوئد به دنبال کار باشید و کار پیدا نمائید، ولی‌ بایستی قبل از هر چیز منتظر پایان یافتن دورهٔ تحصیلی‌ خود باشید و تقاضای دیگری مبنی بر اقامت کاری را به ادارهٔ مهاجرت ارایه دهید، در خور توجه است که مشاوره با  افراد خبره و با تجربه همیشه میتواند شما را به مقصد و هدفتان نزدیکتر سازد، 

#دانشجو