کار در حین تحصیل (( مخصوص دانشجویان )) دانشجویانی که دارای ویزای تحصیلی میباشند مجاز به کار در حین تحصیل میباشند. دانشجویانی که از خارج از اتحادیه اروپا برای تحصیل سوئد را انتخاب میکنند دارای اجازهٔ کار قانونی‌ به میزان ۲۰ ساعت در هفته میباشند. همچنین دانشجویان در صورت پیدا کردن کار دائمی پس از فارغ‌التحصیل و یا در حین تحصیل میتوانند با ارائه درخواست به ادارهٔ مهاجرت سوئد ویزای تحصیلی‌ را به ویزای کاری تبدیل نمایند. در این حالت دانشجویان پس از ۴ سال کار کردن و با شرط حفظ موقعیت شغلی‌ میتوانند جهت دریافت اقامت دائم سوئد اقدام نمایند. لازم به ذکر است که بدون دانش زبان سوئدی پیدا کردن کار دانشجویی سخت بوده اما دانشجویان منع قانونی در این خصوص ندارند. جهت تسهیل در ورود دانشجویان به جامعه سوئدی، دانشگاه های سوئد اقدام به برگزاری کلاسهای آموزشی زبان سوئدی در محل مجتمع آموزشی بصورت رایگان نموده اند. مهاجرت و اقامت در کشور سوئد از راه تحصیل می تواند بهترین روش باشد. موقعیت های شغلی پس از فارغ التحصیلی در سوئد: در دسامبر ۲۰۰۸ ، کشور سوئد با تصویب قوانین مهاجرت کاری، ورود نیروهای کار به سوئد را تسهیل نمود. با تصویب این قوانین جدید، شرایط انعطاف پذیر لازم و کافی برای کارفرمایان و کارکنان فراهم آمده است. برای کارفرمایان، در حل حاضراستخدام نیروی کاری خارجی در حرفه هایی که کمبود آنها در کشور سوئد واضح بوده به سادگی صورت می گیرد. همچنین با بهره مندی از سیستم خدمات اینترنتی اقدام جهت اخذ ویزای کاری،این پروسه برای نیروهای کاری بالقوه تسهیل شده است. شرایط کار دانشجویی در سوئد در حال حاضر شرایط کار کشور سوئد برای دانشجویان و همراهان (با اجازه ۲۰ ساعت در هفته) و فارغ التحصیلان دانشگاهها میسر می باشد و در صورتی که تسلط به زبان سوئدی نیز داشته باشید از امتیاز خوبی در این رابطه برخوردار خواهید شد. کار در حین تحصیل دانشجویانی که در حال ادامه تحصیل در سوئد میباشند و دارای ویزای تحصیلی هستند مجاز به کار در حین تحصیل میباشند. لازم به ذکر است که بدون دانش زبان سوئدی پیدا کردن کار دانشجویی سخت بوده اما دانشجویان منع قانونی در این خصوص ندارند و چنانچه بعد از گذراندن ۳۰ واحد در دانشگاه موفق به پیدا کردن کار تمام وقت شوید میتوانید ویزای خود را به ویزای کاری تبدیل نموده و جهت اقامت در سوئد و انجام فرایند مهاجرت به سوئد اقدام نماید . در حال حاضر عملی ترین روش اخذ پذیرش دانشجویی، مهاجرت و اقامت در کشور سوئد از طریق ادامه تحصیل در دوره زبان انگلیسی در سوئد میباشد.

کار در حین تحصیل (( مخصوص دانشجویان ))

دانشجویانی که دارای ویزای تحصیلی میباشند مجاز به کار در حین تحصیل میباشند.

دانشجویانی که از خارج از اتحادیه اروپا برای تحصیل سوئد را انتخاب میکنند دارای اجازهٔ کار قانونی‌ به میزان ۲۰ ساعت در هفته میباشند. همچنین دانشجویان در صورت پیدا کردن کار دائمی پس از فارغ‌التحصیل و یا در حین تحصیل میتوانند با ارائه درخواست به ادارهٔ مهاجرت سوئد ویزای تحصیلی‌ را به ویزای کاری تبدیل نمایند. در این حالت دانشجویان پس از ۴ سال کار کردن و با شرط حفظ موقعیت شغلی‌ میتوانند جهت دریافت اقامت دائم سوئد اقدام نمایند.

لازم به ذکر است که بدون دانش زبان سوئدی پیدا کردن کار دانشجویی سخت بوده اما دانشجویان منع قانونی در این خصوص ندارند. جهت تسهیل در ورود دانشجویان به جامعه سوئدی، دانشگاه های سوئد اقدام به برگزاری کلاسهای آموزشی زبان سوئدی در محل مجتمع آموزشی بصورت رایگان نموده اند. مهاجرت و اقامت در کشور سوئد از راه تحصیل می تواند بهترین روش باشد.


موقعیت های شغلی پس از فارغ التحصیلی در سوئد:
در دسامبر ۲۰۰۸ ، کشور سوئد با تصویب قوانین مهاجرت کاری، ورود نیروهای کار به سوئد را تسهیل نمود. با تصویب این قوانین جدید، شرایط انعطاف پذیر لازم و کافی برای کارفرمایان و کارکنان فراهم آمده است. برای کارفرمایان، در حل حاضراستخدام نیروی کاری خارجی در حرفه هایی که کمبود آنها در کشور سوئد واضح بوده به سادگی صورت می گیرد. همچنین با بهره مندی از سیستم خدمات اینترنتی اقدام جهت اخذ ویزای کاری،این پروسه برای نیروهای کاری بالقوه تسهیل شده است.

شرایط کار دانشجویی در سوئد
در حال حاضر شرایط کار کشور سوئد برای دانشجویان و همراهان (با اجازه ۲۰ ساعت در هفته) و فارغ التحصیلان دانشگاهها میسر می باشد و در صورتی که تسلط به زبان سوئدی نیز داشته باشید از امتیاز خوبی در این رابطه برخوردار خواهید شد.

کار در حین تحصیل
دانشجویانی که در حال ادامه تحصیل در سوئد میباشند و دارای ویزای تحصیلی هستند مجاز به کار در حین تحصیل میباشند. لازم به ذکر است که بدون دانش زبان سوئدی پیدا کردن کار دانشجویی سخت بوده اما دانشجویان منع قانونی در این خصوص ندارند و چنانچه بعد از گذراندن ۳۰ واحد در دانشگاه موفق به پیدا کردن کار تمام وقت شوید میتوانید ویزای خود را به ویزای کاری تبدیل نموده و جهت اقامت در سوئد و انجام فرایند مهاجرت به سوئد اقدام نماید .

در حال حاضر عملی ترین روش اخذ پذیرش دانشجویی، مهاجرت و اقامت در کشور سوئد از طریق ادامه تحصیل در دوره زبان انگلیسی در سوئد میباشد.