تهيه ترشی ـ سرکه‌ ی ترشي بايد خالص و بدون آب باشد، بهترين سرکه براي ترشي سرکه انگور است. ـ اگر از خالص بودن سرکه مطمئن نبوديد، قبل از تهيه‌ي ترشي بايد آن را چند جوش بدهيد تا ترشي کپک نزند. ـ ظرفي که مي‌خواهيم ترشي را در آن بريزيم، بايد کاملاً تميز و خشک و دري محکم داشته باشد. ـ‌ انواع ميوه‌ و سبزي‌هايي که به مصرف ترشي مي‌رسد بايد شسته شده و کاملاً خشک باشد. ـ ترشي را حتماً در جاي خنک قرار دهيد. به ما بپیوندید:@babapaz
خدیجه ۱۶۰۱۲۱

تهيه ترشی
ـ سرکه‌ ی ترشي بايد خالص و بدون آب باشد، بهترين سرکه براي ترشي سرکه انگور است.
ـ اگر از خالص بودن سرکه مطمئن نبوديد، قبل از تهيه‌ي ترشي بايد آن را چند جوش بدهيد تا ترشي کپک نزند.

ـ ظرفي که مي‌خواهيم ترشي را در آن بريزيم، بايد کاملاً تميز و خشک و دري محکم داشته باشد.
ـ‌ انواع ميوه‌ و سبزي‌هايي که به مصرف ترشي مي‌رسد بايد شسته شده و کاملاً خشک باشد.
ـ ترشي را حتماً در جاي خنک قرار دهيد.
به ما بپیوندید:@babapaz