مواد لازم: مغز نان باگت: 1 عدد سیب زمینی پخته و رنده شده: 1 عدد متوسط شیر: 2 قاشق غذا خوری تخم مرغ: 1 عدد پیاز رنده شده و آب گرفته: 1 عدد کوچک پودر سوخاری برای داخل کتلت: 3 قاشق غذا خوری نمک، فلفل، زردچوبه، پودر سیر، پودر کاری و پودر سوخاری: به مقدار لازم پیازچه: به دلخواه 🆔 @babapaz به ما بپیوندید ❗️ 🆔 @KHARSO به ما بپیوندید ❗️ طرز تهیه: نان باگت رو بین دو تا دست میسابیم تا ریز بشه. شیر رو بهش اضافه میکنیم. نباید نونمون خیس بشه در حد تر شدن. سیب زمینی و پیازم بهش اضافه میکنیم. تخم مرغو توش میشکنیم و مخلوط میکنیم. احساس میکنیم تخم مرغش زیاده اما نیست! حالا ادویه جات و پودر سوخاری و پیازچه خرد شده رو بهش اضافه میکنیم. 🆔 @babapaz به ما بپیوندید ❗️ 🆔 @KHARSO به ما بپیوندید ❗️ کف تخته کارمون رو پودر سوخاری میپاشیم. با قاشق از مواد برمیداریم و میذاریم رو اون پودر سوخاری روشم باز پودر سوخاری میپاشیم و با دست شکل میدیم. الان باز شل و وله نگران نباشین این کتلت خوش قلقه. روش پودر بپاشینو صافش کنید. ترکم برداشت باز نگران نشین خوب سرخ میشه. میندازیم تو روغن و سرخ میشه. روغنم کم کم اضافه کنین چون پودر داره سریع میسوزه. نکته: سیب زمینیش زیاد باشه مزه ی کوکو سیب زمینی میده! پیشنهاد میکنم سیب زمینیش کم باشه که بیشتر حالت سوخاری و ترد داشته باشه. 🆔 @babapaz به ما بپیوندید ❗️ 🆔 @KHARSO به ما بپیوندید ❗️ 😜😜😜😜😜
خدیجه ۱۶۰۱۲۱

مواد لازم:
مغز نان باگت: 1 عدد
سیب زمینی پخته و رنده شده: 1 عدد متوسط
شیر: 2 قاشق غذا خوری
تخم مرغ: 1 عدد
پیاز رنده شده و آب گرفته: 1 عدد کوچک
پودر سوخاری برای داخل کتلت: 3 قاشق غذا خوری
نمک، فلفل، زردچوبه، پودر سیر، پودر کاری و پودر سوخاری: به مقدار لازم
پیازچه: به دلخواه

🆔 @babapaz به ما بپیوندید ❗️
🆔 @KHARSO به ما بپیوندید ❗️



طرز تهیه:
نان باگت رو بین دو تا دست میسابیم تا ریز بشه. شیر رو بهش اضافه میکنیم. نباید نونمون خیس بشه در حد تر شدن. سیب زمینی و پیازم بهش اضافه میکنیم. تخم مرغو توش میشکنیم و مخلوط میکنیم. احساس میکنیم تخم مرغش زیاده اما نیست! حالا ادویه جات و پودر سوخاری و پیازچه خرد شده رو بهش اضافه میکنیم.
🆔 @babapaz به ما بپیوندید ❗️
🆔 @KHARSO به ما بپیوندید ❗️



کف تخته کارمون رو پودر سوخاری میپاشیم. با قاشق از مواد برمیداریم و میذاریم رو اون پودر سوخاری روشم باز پودر سوخاری میپاشیم و با دست شکل میدیم. الان باز شل و وله نگران نباشین این کتلت خوش قلقه. روش پودر بپاشینو صافش کنید. ترکم برداشت باز نگران نشین خوب سرخ میشه. میندازیم تو روغن و سرخ میشه. روغنم کم کم اضافه کنین چون پودر داره سریع میسوزه.
نکته: سیب زمینیش زیاد باشه مزه ی کوکو سیب زمینی میده! پیشنهاد میکنم سیب زمینیش کم باشه که بیشتر حالت سوخاری و ترد داشته باشه.
🆔 @babapaz به ما بپیوندید ❗️
🆔 @KHARSO به ما بپیوندید ❗️


😜😜😜😜😜