Iranian Business Review 
عنوان گروه یا کانال:

Iranian Business Review


توضیحات: https://t.me/joinchat/A7AwX0RvyzKZCnkz0mojhA
شناسه: @
تعداد اعضا: 160
نكیسا ۶۱۸۷۸

سلام
این گروه برای کمک به توسعه و تشویق کسب کار های مرتبط با ایرانیان در استان آلبرتا تاسیس شده است
در اینجا با در میان گذاشتن نظرات تک تک علاقمندان و ارائه بازخورد به صاحبان کسب و کار سعی مشود تا هر یک به سهم خود گامی در جهت رشد جامعه ی خود برداریم
از صاحبان کسب و کار هم دعوت میشود تا با توجه به نکات مطرح شده ، نسبت به ارائه هر گونه توضیح که لازم میدانند ، اقدام نمایند.
لینک گروه :
https://t.me/joinchat/A7AwX0RvyzKZCnkz0mojhA
نكیسا ۶۱۸۷۸

این گروه برای به اشتراک گذاشتن نظرات دوستان تاسیس شده است
لطفا دریغ نفرمایید
نكیسا ۶۱۸۷۸

سوال:
چرا بخش بزرگ و بلکه قابل توجهی از صاحبان کسب و کار ایرانی موفق به توسعه برند خود و ایجاد شعبات مختلف نشده اند ؟
نكیسا ۶۱۸۷۸

چرا صاحبان رستوران های ایرانی کمتر از الگوهای غربی مشابه پیروی می کنند
نكیسا ۶۱۸۷۸

ایا لباس فروشی ایرانی در آلبرتا سراغ دارید؟
پژواك ۴۱۶۰۴

چرا صاحبان رستوران های ایرانی کمتر از الگوهای غربی مشابه پیروی می کنند
این دقیقا سوال من هم هست.
آریاناز ۲۰۶۵۳۰

سوال:
چرا بخش بزرگ و بلکه قابل توجهی از صاحبان کسب و کار ایرانی موفق به توسعه برند خود و ایجاد شعبات مختلف نشده اند ؟
به نظرم چون آموزش های مالی و جامعه شناختی ندیدیم. شروع این آموزش ها در دوران دبیرستان و بعد هم در مقاطع بالاتره.
گسترش کسب و کار نیاز به تخصص، جامعه شناسی و شناخت نیاز های جامعه، روانشناسی و خلاقیت در بازاریابی و اعتماد به نفس داره. اگر بخواهیم وارد جزئیات بشیم که صحبت به درازا میکشه.
ما هیچکدوم از این آموزش ها رو ندیدیم متاسفانه
نكیسا ۶۱۸۷۸

چطور مهندسین ایرانی عموما در زمره بهترین مهندس های البرتا هستند اما در مورد رستوران دارهای کلگری اینطور نیست ؟
نكیسا ۶۱۸۷۸

چرا در رسته کار ساختمانی که ایرانیان موفق زیادی در ان صاحب کسب و کارند ، به شرکت های بزرگ کمتر برخورد می کنیم ؟
آیتك ۱۲۶۲۷۸

چطور مهندسین ایرانی عموما در زمره بهترین مهندس های البرتا هستند اما در مورد رستوران دارهای کلگری اینطور نیست ؟
شاید دلیلش این باشه که آشپز یا صاحب رستوران کاربلد مستقیماً به آلبرتا یا کلگری نمیاد. آلبرتا مقصد مهندسینه . و معمولاً رستوران داری پلن دوم جهت کسب درامده و نه شغل حرفی ای .
نكیسا ۶۱۸۷۸

شاید دلیلش این باشه که آشپز یا صاحب رستوران کاربلد مستقیماً به آلبرتا یا کلگری نمیاد. آلبرتا مقصد مهندسینه . و معمولاً رستوران داری پلن دوم جهت کسب درامده و نه شغل حرفی ای .
البته اونهایی را که من میشناسم و برخی سالها در این کشور رستوران داری کرده اند هم دچار این مشکل هستند
از سوی دیگر مهم نیست این شغل اول یا شغل جایگزین کسی هست
سرمایه خرج شده
وقت مصرف شده
نیروی کار استفاده شده
اینها همه دلایل مهمی برای داشتن طرح و برنامه است
به فول معروف بی گدار نباید به آب زد
نكیسا ۶۱۸۷۸

چند نفر مثل آقای کریم حکیمی بنیانگذار
Hakim Optical
سراغ دارید ؟
آریاناز ۲۰۶۵۳۰

آقای AL Kish
لطفا شما راهنمایی بفرمایید.
احتمالا همه این جا بیزنس دارند.
چیکار کنیم که بیزنسمون رشد کنه😃
نكیسا ۶۱۸۷۸

آقای AL Kish
لطفا شما راهنمایی بفرمایید.
احتمالا همه این جا بیزنس دارند.
چیکار کنیم که بیزنسمون رشد کنه😃
سلام
رشد کسب و کار به عوامل متعددی وابسته است
به عنوان مثال :
- شناخت بازار هدف و فرصتهای موجود در آن
- شناخت تقاط قوت و ضعف کسب و کار خودتان از دیدگاه های فنی ، تکنولوژی ، نیروی انسانی ، سرمایه ، چابکی ، و ....
- دانش و مهارت گردانندگان کسب و کار در زمینه های تخصصی متعدد نظیر وجوه فنی کار ، مالی ، نیروی انسانی ، حقوقی ، و ...
- زمان و انرژی که صرف کار میکنید
و و و
و از همه مهمتر برنامه کسب و کار یا
Business Plan
روز آمد که همواره مد نظرتون باشه
نكیسا ۶۱۸۷۸

چند وقت قبل برای ناهار به اتفاق خانواده رفتیم به یکی از رستوران های ایرانی کلگری که از قدمت و سابقه ی نسبتا زیادی برخوردار هست.
خلوت بود ( فقط ما مشتری بودیم) ، با این حال طول کشید تا به سراغ ما بیایند .
غذا را که شامل چلو کباب سلطانی برای همه بود بعلاوه سایر مخلفات سفارش دادیم .
برنج خیلی خوب پخته بود و خیلی زیاد برای هر نفر کشیده بودند
کباب کوبیده از کیفیت قابل قبولی برخوردار بود
کباب برگ کاملا فاقد کیفیت حداقلی بود
با اینحال بدلیل اینکه صاحب رستوران از ابتدا تا انتهای حضور ما مشغول صحبت و درد دل با دوستانش بود که در انتهای رستوران نشسته بودند و اصرار همسرم به رفتن ، موفق به ابراز نظرمون به ایشان نشدیم
فرزندانم که کبابهای برگ را چشیده بودند در راه به دل درد و در منزل به بیرون روی دچار شدند
خودم هم حال خوشی نداشتم
بعدها از دوستانی شنیدم که کباب برگ های رستوران مربوطه خوب نیستند
احتمالا صاحب رستوران هم این را میداند
چرا ؟ این عیب تکرار شده است؟
آریاناز ۲۰۶۵۳۰

درست میفرمایید.
جدا از این به نظرم اگر همه کسانی که بیزنس دارند یک شبکه نت ورکینگ ایجاد کنند و علاوه بر اون ضعف های همدیگر رو به همدیگه گوشزد کنیم قدم مثبتی در جهت کمک به همدیگه بر خواهیم داشت
نكیسا ۶۱۸۷۸

درست میفرمایید.
جدا از این به نظرم اگر همه کسانی که بیزنس دارند یک شبکه نت ورکینگ ایجاد کنند و علاوه بر اون ضعف های همدیگر رو به همدیگه گوشزد کنیم قدم مثبتی در جهت کمک به همدیگه بر خواهیم داشت
برای برخی این موارد جزو اسرار مگو هست
برای برخی دیگه تحمل شنیدن انتقاد خیلی سخت و بعضا غیر ممکنه
و برای گروهی دیگر توسعه بیشتر فقط دردسر اضافه است وقتی اموراتشون از وضع فعلی تامین میشه !
نكیسا ۶۱۸۷۸

A business Plan guid for new businesses:
طائل ۸۰۸۴۸

علي اقا چه حركت بخردانه و زيبايي ، در تشكيل اين گروه واقعا عالي
نكیسا ۶۱۸۷۸

علي اقا چه حركت بخردانه و زيبايي ، در تشكيل اين گروه واقعا عالي
قربان شما
نكیسا ۶۱۸۷۸

با استفاده از تجربه خیاطی چه میتوان کرد ؟

- عقد قرارداد با خشکشویی ها و انجام تعمیرات لباس در محل کار آنها یا منزل ؟
- عقد قرارداد با لباس فروشی ها و انجام عملیات سایز کردن لباس خریداران ؟
- ایجاد کسب و کار مرتبط با دوزندگی ، مثلا تولید روبالشی و ملافه و رومیزی های خاص مطابق با سلیقه های خاص و طبق سفارشات خاص ؟
- خرید لباس دست دوم و تعمیر انها در صورت نیاز و فروش ان یا صدور به سایر کشورها ؟
- تولید لباس برای مشتریان خاص در صورت وجود طراح مناسب ؟

و .......
شمس الدین ۱۰۳۸۴۹

علی جان،
ممنون از پیشقدم شدن و راه اندازی این گروه. امیدوارم نظرات دوستان به موفقیت و پیشتازی جامعه مهاجر ایرانی کمک کند.
نكیسا ۶۱۸۷۸

علی جان،
ممنون از پیشقدم شدن و راه اندازی این گروه. امیدوارم نظرات دوستان به موفقیت و پیشتازی جامعه مهاجر ایرانی کمک کند.
سلام
متشکرم
راهی جز همکاری برای پیشرفت نیست
آموختن از تجارب دیگران و بکارگیری الگو های درست
آیتك ۱۲۶۲۷۸

سلام
متشکرم
راهی جز همکاری برای پیشرفت نیست
آموختن از تجارب دیگران و بکارگیری الگو های درست
بسیار عالی جناب خوش کیش عزیز .
نكیسا ۶۱۸۷۸

بسیار عالی جناب خوش کیش عزیز .
لطف دارید .
عقیل ۳۹۴۶۱

سلام
متشکرم
راهی جز همکاری برای پیشرفت نیست
آموختن از تجارب دیگران و بکارگیری الگو های درست
سلام علی آقا،
چقدر خوب گفتید: “ راهی جز همکاری برای پیشرفت نیست”.

بقول جان ماکسول:
One is too small a number to achieve greatness.
نكیسا ۶۱۸۷۸

سلام علی آقا،
چقدر خوب گفتید: “ راهی جز همکاری برای پیشرفت نیست”.

بقول جان ماکسول:
One is too small a number to achieve greatness.
سلامت باشین ممنونم
نكیسا ۶۱۸۷۸

مهارت هایی که ما به همراه خودمان از وطن می آوریم بسیار ارزشمند هستند
پیدا کردن راهی که آنها را در اینجا قابل استفاده کرد نیز خود مهارت دیگری است
نكیسا ۶۱۸۷۸

انتخاب و تقلیل بازار هدف در کسب و کار به جامعه ای خاص ، فرصت است یا تهدید ؟
چه موقع تهدید است ؟
چه موقع فرصت ؟

نانوایی سنگکی سامان به عنوان یک نمونه موفق از فرصت انتخاب جامعه خاص بخوبی استفاده کرده است . آیا امکان دارد که این فرصت برای او تبدیل به تهدید شود ؟

کشش بازار نسبت به نان سنگک سامان با همین شرایط و مشخصات فعلی تا چه موقع وجود خواهد داشت ؟

افزودن محصولات دیگر در کنار نان برای این کار آفرین محترم در چه شرایطی و تا چه هنگامی فرصت محسوب میشوند ؟

جامعه ایرانی بجز خرید ، چگونه میتوانند از ایشان حمایت کنند؟
و ایشان برای کسب حمایت این جامعه ، چه باید بکند ؟

جوابها برخی ساده و بعضا مشکل هستند ،

اما شروع و ادامه بازی برد - برد یکی از مهمترین اصول در راه اندازی و حیات و توسعه هر کسب و کاری است
نكیسا ۶۱۸۷۸

به نظر شما اگر کسی در این صفحه که عمومی محسوب میشود در باره عیب یا رفتار نا متناسبی که با او شده است در یک کسب و‌کار اعم از ایرانی یا غیر ایرانی مطلبی بنویسد و به اطلاع همه برساند ، صدمه ای یا ضرری به او رسانده است ؟
نكیسا ۶۱۸۷۸

برخی معتقدند که اگر صاحب کسب وکار امکان پاسخگویی نداشته باشد ، یا دلیل و مستندی برای این گزارش آورده نشده باشد ، نباید اجازه ی انتشار آن را داد
نكیسا ۶۱۸۷۸

بعضی بر این نظرند که انتقاد اگر نباشد پیشرفت هم نیست
پس باید به نشر عقاید و آرا اقدام کرد
نكیسا ۶۱۸۷۸

گروهی فقط مطالب مستند را می پسندند
نظر شما چیست؟
نكیسا ۶۱۸۷۸

در حال حاضر تعدادی گزارش از دوستان وجود دارد که آماده ی انتشار است
با توجه به برخوردهای اکثریت صاحبان کسب و کار که تقریبا همه ی ما شاهد ان هستیم
چه باید کرد ؟
آیتك ۱۲۶۲۷۸

فکر میکنم ریویو و فیدبک در مورد سرویس یا محصول ارائه شده نه تنها صدمه ای به صاحب کسب و کار نمیزنه بلکه اون رو از کاستی های خدمات یا محصولش آگاه میکنه و با برطرف کردن نقاط ضعف میتونه مجدداً در بازار رقابت کنه . از طرفی با به اشتراک گذاشتن بازخوردها مصرف کننده ها هم از معایب احتمالی آگاه میشن و آگاهانه تر کالا یا خدمات مورد نظرشون رو انتخاب میکنند.
هنریك ۱۰۲۳۴۷

به نظر من باید انتقاد با رعایت کامل ادب و احترام گفته شود تا پیشرفت داشته باشیم، با سانسور کاری پیش نیمی‌رود
نكیسا ۶۱۸۷۸

اما بخش بزرگی از ما به شنیدن عیبمون به هر شکل که گفته بشه عادت نداریم .
وقتی به مدیر رستوران غیر ایرانی می گی کارمندت ایراد داره معمولا ضمن عذر حواهی عکس العمل خوبی هم داره ، اما شخصا شاهد این نحوه برخورد از سوی هم وطن خودم در موارد متعددی نبودم . نه تنها پذیرش ایراد براشون سخت بوده که تهاجمی هم برخورد کرده اند!
فیروز ۹۸۹۸۸

اما بخش بزرگی از ما به شنیدن عیبمون به هر شکل که گفته بشه عادت نداریم .
وقتی به مدیر رستوران غیر ایرانی می گی کارمندت ایراد داره معمولا ضمن عذر حواهی عکس العمل خوبی هم داره ، اما شخصا شاهد این نحوه برخورد از سوی هم وطن خودم در موارد متعددی نبودم . نه تنها پذیرش ایراد براشون سخت بوده که تهاجمی هم برخورد کرده اند!
همه مديرام اينطور نيستن
نكیسا ۶۱۸۷۸

حرف شما کاملا درسته
عرض کردم بخشی که متاسفانه بزرگ هستند
مهسا ۸۸۰۹۳

جناب Al , قبل از هرچیز سپاسگزارم از راه‌اندازی این کانال و طرح موضوعات و سوالات مفید.
کاملا با انتشار بازخورد تعامل با مشاغل ایرانی موافقم, به شرط امکان رعایت عدالت. اینکه به صاحب بیزنس هم حق دفاع داده بشود, و اینکه افراد با نیت تخریب شورع به انتشار حرفهایشان نکنند و اینکه متاسفانه در موارد زیادی مشتری با آگاهی نداشتن از نحوه کار, قوانین و رسومات کاری در کلگری و کانادا و با نگاه از بالا به پایین در رابطه مشتری با بیزنس اقدام به انتشار بازخوردی کرده که کاملا در حق آن بیزنس بی‌انصافی بوده.
محمدحمید ۳۴۷۹۷۷

اما بخش بزرگی از ما به شنیدن عیبمون به هر شکل که گفته بشه عادت نداریم .
وقتی به مدیر رستوران غیر ایرانی می گی کارمندت ایراد داره معمولا ضمن عذر حواهی عکس العمل خوبی هم داره ، اما شخصا شاهد این نحوه برخورد از سوی هم وطن خودم در موارد متعددی نبودم . نه تنها پذیرش ایراد براشون سخت بوده که تهاجمی هم برخورد کرده اند!
البته یک مدیر خوب باید شیوه ای برای گرفتن نظرات مختلف از مشتریان داشته باشه و قطعا مشتری مداری یک اصل هست. البته اگر مشتریان همه به نحوی در اعلام نظرشون مشارکت کنند بهتر است. در بعضی بیزینسها می بینیم که افراد بسیار بسیار ناراضی و یا افراد بیش از حد زاضی از خدمات review می نویسند. اگر با شیوه ای بتوان مشتری را تشویق به اعلام نظر کرد مفیدتر است. ضمن اینکه از دید مشتری همین که یکی دو مورد ناراضی وجود داشته باشد برای تصمیم گیری کافی هست و تاثیر به سزایی خواهد داشت. در هر کسب و کاری مشتری و رضایت او مهمترین بعد است. حالا مدیران عزیز اگرحمایت بفرمایند و مشتری ناراضی داشته باشند در نهایت زیان خواهند دید چون هدف هر کسب و کاری باید قبل از درآمد رضایت مشتری باشد که باعث دوام آن کسب و کار می شود.
نكیسا ۶۱۸۷۸

جناب Al , قبل از هرچیز سپاسگزارم از راه‌اندازی این کانال و طرح موضوعات و سوالات مفید.
کاملا با انتشار بازخورد تعامل با مشاغل ایرانی موافقم, به شرط امکان رعایت عدالت. اینکه به صاحب بیزنس هم حق دفاع داده بشود, و اینکه افراد با نیت تخریب شورع به انتشار حرفهایشان نکنند و اینکه متاسفانه در موارد زیادی مشتری با آگاهی نداشتن از نحوه کار, قوانین و رسومات کاری در کلگری و کانادا و با نگاه از بالا به پایین در رابطه مشتری با بیزنس اقدام به انتشار بازخوردی کرده که کاملا در حق آن بیزنس بی‌انصافی بوده.
سلامت باشین
من هم از شما متشکرم که دانش و تجربه تان را با این گروه به شراکت میگذارید

این که یک نفر به هر دلیل یا خواسته ای یک نکته منفی در مورد کسب و کاری بیان میکنه ، امری است که قابل پیشگیری در فضای عمومی نیست ، اما جدای از توضیحات صاحب کسب و کار ، گیرندگان پیام هم دیر یا زود متوجه راست یا دروغ بودن مطلب خواهند شد

به نظرم صاحبان مشاغل باید با حضور بموقع و اقناع افکار ضمن پاسخگویی ، موقعیت خودشون را هم تحکیم کنند .
نكیسا ۶۱۸۷۸

ایده ی اصلی برای ایجاد این صفحه رساندن پیامهای مشتریان و صاحبان مشاغل به یکدیگر بوده است
اگر کسی هم از سر دوستی یا دشمنی با صاحب کسب و کار مطلبی بنویسه ، در دفعات بعد برای خواننده فاقد اعتبار خواهد شد
کیفیت و خدمت خوب خود را نشان خواهد داد
نكیسا ۶۱۸۷۸

ایده ی اصلی برای ایجاد این صفحه رساندن پیامهای مشتریان و صاحبان مشاغل به یکدیگر بوده است
اگر کسی هم از سر دوستی یا دشمنی با صاحب کسب و کار مطلبی بنویسه ، در دفعات بعد برای خواننده فاقد اعتبار خواهد شد
کیفیت و خدمت خوب خود را نشان خواهد داد
محمدنعیم ۱۰۵۴۰۲

کارت درسته علیرضای عزیز
نكیسا ۶۱۸۷۸

کارت درسته علیرضای عزیز
زنده باشی
متشکرم
آیتك ۱۲۶۲۷۸

اما بخش بزرگی از ما به شنیدن عیبمون به هر شکل که گفته بشه عادت نداریم .
وقتی به مدیر رستوران غیر ایرانی می گی کارمندت ایراد داره معمولا ضمن عذر حواهی عکس العمل خوبی هم داره ، اما شخصا شاهد این نحوه برخورد از سوی هم وطن خودم در موارد متعددی نبودم . نه تنها پذیرش ایراد براشون سخت بوده که تهاجمی هم برخورد کرده اند!
خوب به هر حال هرکدام از ما مهاجر ها تحفه ای از مملکت خودمون به این سرزمین اورده ایم و تحفه یک صاحب بیزینس سوای سرمایه مادی ، اون شخصیت و منشیه که خوب یا بد در سرزمین مادری شکل گرفته . تغییر واقعی در رفتار و منش هم زمان بره .باید در کنار بیان کاستی ها فرصت داد و حمایت کرد.
منور ۱۴۸۶۹۱

باسلام به حضور دوستان ....مادر پی آنیم که تحول و تغییر و پیشرفت را در دلهایمان بپرورانیم و لازمه آن همکاری و شناخت کافی از محیط افراد و عوامل درونی و بیرونی است.....
منور ۱۴۸۶۹۱

منور ۱۴۸۶۹۱

نكیسا ۶۱۸۷۸

درود بر آقای شمامی عزیز
منور ۱۴۸۶۹۱

رستوران و بیکری سامان در ادامه برنامه های خود اقدام به فراهم نمودن شیرینی های ایرانی برای شما دوستان و هموطنان عزیز نموده است برای تهیه انواع شیرینی با کیفیت خوب و بدون مواد نگهدارنده به رستوران و سنگکی سامان مراجعه نمایید
منور ۱۴۸۶۹۱

لطف داری علی آغا جان هر نوع تحول در امر بیزینس و بدست آوردن رضایت عزیزان و مشتریان گرامی در اولویت کار ماست
منور ۱۴۸۶۹۱

دوستان می خواهیم این هفته در کنار هم با صرف یک شام سنتی دیزی آبگوشت و یا کباب داغ با ریحان و همراه با موسیقی شاد و زنده و یک دم رقص و پایکوبی در کنار ما و در رستوران سامان برای شب شنبه همین هفته در کنار ما باشید لطفا دوستان و آشنایان خود را در این شادی سهیم گردانید.........
منور ۱۴۸۶۹۱

هدف ما شادی شماست با ما در شب شنبه همین هفته همراه باشید ....
منور ۱۴۸۶۹۱

پیشاپیش سال نو میلادی را به همه شما دوستان و هموطنان گرامی تبریک می گوییم و از جانب خود و همکارانم در رستوران سامان بهترین تبریکات را داریم....
منور ۱۴۸۶۹۱

نظر به اینکه رستوران سامان افتخار این را دارد که در خدمت شما دوستان و هموطنان گرامی باشد .....برای کریسمس امسال برای شما عزیزان برنامه های متنوع و شادی را تدارک دیده است ....باشد که بتوانیم در روزهای کریسمس لحظه های شادی را به دلهای شما بتابانیم. ...ریز برنامه ها و جوایز و تشویقات ویژه برای شرکت کنندگان در برنامه ها برای سال نو میلادی متعاقبا به اطلاع شما دوستان خواهیم رساند...
محمدنعیم ۱۰۵۴۰۲

دمتون گرم. بهترین ها رو براتون آرزومندم.
منور ۱۴۸۶۹۱

هدف ما بوجود آوردن زمینه های خوب و صمیمی و ارایه خدمات ارزنده و دارا بودن از کیفیت های خوب برای شما عزیزان است
نكیسا ۶۱۸۷۸

حدود یک ماه قبل صبح زود به اتفاق خانواده رفتیم رستوران سامان
به قصد حلیم و نان تازه

آقای شمامی به همراه یکی از همکارانشان مشغول بودند

آن دو با خوش آمدگویی و استقبال خیلی گرم باعث آغاز صبحی با نشاط برای ما شدند

فضا بدلیل فقدان عناصر تزیینی ، بسیار ساده و یادآور محیط های سنتی کافه رستوران های ایرانی در شهرستانها بود که به دل می نشست (سلیقه شخصی)

موسیقی ایرانی از طریق تلویزیون پخش میشد که آقای شمامی لطف کردند و در مورد میزان شدت صدا نظر ما را جویا شدند . توجه ایشان به خواست مشتری کاملا قابل تقدیر است

سفارش حلیم دادیم برای صرف در محل و تعدادی نان برای بردن به منزل

فضای داخلی نانوایی و محل تهیه و سرو غذا از طریق پنجره ای کوچک قابل مشاهده بود .فضای آشپز خانه برای نانوایی و آشپزی کوچک به نظر میرسید

حلیم و چای به سرعت سرو شد

نان تازه و کیفیت آن واقعا عالی بود از آنجایی که با آرد بدون سبوس تهیه شده بود ، رنگ بیش از حد سفید آن قابل توجه بود

حلیم خوشمزه بود:

به نظر من با حلیم معمول اندکی تفاوت داشت . حاوی مقدار زیادی گوشت بود که مزه آن را تحت تاثیر قرار میداد
از سوی دیگر با توجه به اینکه حلیم برای جا افتادن به هم زدن و تحت حرارت بودن در زمان طولانی احتیاج دارد ( نشاسته موجود در گندم با حرارت دیدن و هم خوردن مداوم حالت کشسانی پیدا میکند ، دوستان متخصص در رشته حفاری تایید می فرمایند که استفاده از نشاسته در گل حفاری باعث ایجاد گرانروی بیشتر در آن میشود) ، به نظر میرسید که حلیم مذکور نیاز به زمان بیشتر برای جا افتادن داشته است

چای بسیار خوشرنگ و خوشمزه بود و قند و نبات دردسترس

تمیزی ظروف و وسایل و محیط کاملا تاثیر گذار بود

در اواخر پذیرایی ، خانواده آقای شمامی برای کمک به ایشان تشریف آوردند

در انتها نان های مورد نیاز که تک تک و جداگانه در کیسه های پلاستیک سوراخدار بسته بندی شده بودند را دریافت کردیم نان ها را پس از خنک شدن بسته بندی کرده بودند
نان های خریداری شده در فاصله چهار تا پنج ساعت پس از پخت در فریزر قرار داده شدند .
بعدا دیده شد که کیفیت نان ها برای استفاده بعدی کاهش چشمگیری داشته است .از دلایل آن شاید زمان پخت کوتاه تر از حد لازم یا دمای بالاتر از میزان مورد نیاز یا جنس آرد باشد
مشاهده خمیر در تغار مربوطه در زمان چونه گیری حاکی از زمان کافی برای تخمیر و جا افتادن آن بود

آن روز با خاطره ای دلچسب برای همیشه در ذهن ما به یاد خواهد بود.

مهمترین نکته آن است که در شروع یک کسب و کار بسیار سخت (صنعت غذا و رستوران داری) و با توجه به محدودیت های بودجه ای ، کار بسیار ارزشمند و قابل تقدیری روی داده است . از آن روز تا کنون تغییرات متعددی در رستوران و نانوایی سامان اتفاق افتاده که حاصل عزم جدی برای بهبود و زحمات شبانه روزی آقای شمامی است

از دانستنی های من چنین بر می آید که بسیاری از کسب وکارهای موفق دنیا از تلاش شبانه روزی و مداوم و سخت خانوادگی پا گرفته اند . قانع نبودن به وضع موجود ، داشتن هدف و برنامه و امید به آینده از خصوصیات مشترک همه آن ها است

آنچه که خواندید ارائه گزارشی کوتاه از مشاهدات شخصی من با هدف تقدیر و حمایت از تلاش طاقت فرسا و هدفمند کسی است که با تیزبینی و ابتکار نسبت به شکار و استفاده از فرصتی از بیشمار فرصتهای کسب و کار در کانادا ، اقدام کرده و ضمن رفع بخشی از نیاز های جامعه ،موجب اشتغال و کسب ثروت برای گروهی و ایجاد افق های جدید در یافتن مسیر کارآفرینی در گروهی دیگر شده است

به امید موفقیت روزافزون برای آقای شمامی
نكیسا ۶۱۸۷۸

از همه ی دوستان تقاضا می شود که مشاهدات خود را با در نظر گرفتن نکات مثبت و منفی برای اطلاع صاحبان کسب و کار و افراد جامعه منتشر کنند تا مسیری برای توسعه کیفی بودخ و چشم اندازهای جدیدی نیز برای همگان گشوده شود .
عقیل ۳۹۴۶۱

حدود یک ماه قبل صبح زود به اتفاق خانواده رفتیم رستوران سامان
به قصد حلیم و نان تازه

آقای شمامی به همراه یکی از همکارانشان مشغول بودند

آن دو با خوش آمدگویی و استقبال خیلی گرم باعث آغاز صبحی با نشاط برای ما شدند

فضا بدلیل فقدان عناصر تزیینی ، بسیار ساده و یادآور محیط های سنتی کافه رستوران های ایرانی در شهرستانها بود که به دل می نشست (سلیقه شخصی)

موسیقی ایرانی از طریق تلویزیون پخش میشد که آقای شمامی لطف کردند و در مورد میزان شدت صدا نظر ما را جویا شدند . توجه ایشان به خواست مشتری کاملا قابل تقدیر است

سفارش حلیم دادیم برای صرف در محل و تعدادی نان برای بردن به منزل

فضای داخلی نانوایی و محل تهیه و سرو غذا از طریق پنجره ای کوچک قابل مشاهده بود .فضای آشپز خانه برای نانوایی و آشپزی کوچک به نظر میرسید

حلیم و چای به سرعت سرو شد

نان تازه و کیفیت آن واقعا عالی بود از آنجایی که با آرد بدون سبوس تهیه شده بود ، رنگ بیش از حد سفید آن قابل توجه بود

حلیم خوشمزه بود:

به نظر من با حلیم معمول اندکی تفاوت داشت . حاوی مقدار زیادی گوشت بود که مزه آن را تحت تاثیر قرار میداد
از سوی دیگر با توجه به اینکه حلیم برای جا افتادن به هم زدن و تحت حرارت بودن در زمان طولانی احتیاج دارد ( نشاسته موجود در گندم با حرارت دیدن و هم خوردن مداوم حالت کشسانی پیدا میکند ، دوستان متخصص در رشته حفاری تایید می فرمایند که استفاده از نشاسته در گل حفاری باعث ایجاد گرانروی بیشتر در آن میشود) ، به نظر میرسید که حلیم مذکور نیاز به زمان بیشتر برای جا افتادن داشته است

چای بسیار خوشرنگ و خوشمزه بود و قند و نبات دردسترس

تمیزی ظروف و وسایل و محیط کاملا تاثیر گذار بود

در اواخر پذیرایی ، خانواده آقای شمامی برای کمک به ایشان تشریف آوردند

در انتها نان های مورد نیاز که تک تک و جداگانه در کیسه های پلاستیک سوراخدار بسته بندی شده بودند را دریافت کردیم نان ها را پس از خنک شدن بسته بندی کرده بودند
نان های خریداری شده در فاصله چهار تا پنج ساعت پس از پخت در فریزر قرار داده شدند .
بعدا دیده شد که کیفیت نان ها برای استفاده بعدی کاهش چشمگیری داشته است .از دلایل آن شاید زمان پخت کوتاه تر از حد لازم یا دمای بالاتر از میزان مورد نیاز یا جنس آرد باشد
مشاهده خمیر در تغار مربوطه در زمان چونه گیری حاکی از زمان کافی برای تخمیر و جا افتادن آن بود

آن روز با خاطره ای دلچسب برای همیشه در ذهن ما به یاد خواهد بود.

مهمترین نکته آن است که در شروع یک کسب و کار بسیار سخت (صنعت غذا و رستوران داری) و با توجه به محدودیت های بودجه ای ، کار بسیار ارزشمند و قابل تقدیری روی داده است . از آن روز تا کنون تغییرات متعددی در رستوران و نانوایی سامان اتفاق افتاده که حاصل عزم جدی برای بهبود و زحمات شبانه روزی آقای شمامی است

از دانستنی های من چنین بر می آید که بسیاری از کسب وکارهای موفق دنیا از تلاش شبانه روزی و مداوم و سخت خانوادگی پا گرفته اند . قانع نبودن به وضع موجود ، داشتن هدف و برنامه و امید به آینده از خصوصیات مشترک همه آن ها است

آنچه که خواندید ارائه گزارشی کوتاه از مشاهدات شخصی من با هدف تقدیر و حمایت از تلاش طاقت فرسا و هدفمند کسی است که با تیزبینی و ابتکار نسبت به شکار و استفاده از فرصتی از بیشمار فرصتهای کسب و کار در کانادا ، اقدام کرده و ضمن رفع بخشی از نیاز های جامعه ،موجب اشتغال و کسب ثروت برای گروهی و ایجاد افق های جدید در یافتن مسیر کارآفرینی در گروهی دیگر شده است

به امید موفقیت روزافزون برای آقای شمامی
سلام جناب خوش کیش،
شبتون بخیر،
چقدر زیبا و با حوصله نوشتید.
👍🏼👌🏼
منور ۱۴۸۶۹۱

از بدو تاسیس و راه اندازی این مجموعه نانوایی سنگک و رستوران سامان در شهر کالگری همه اش دغدغه این را داشتم و دارم که موضوع غذا و نانوایی و پذیرایی از کسانی که به ما اعتماد می کنند و مشتری اجناس و مهمان رستوران ما می شوند برای من بسیار حایز اهمیت بوده و هست در فرهنگ ما ایرانیان بخصوص در میان ما کوردها مهمان بسیار عزیز و باید با او بسیار بزرگوارانه برخورد کرد و هر چه در خانه باشد برای او باید از خود مایه گذاشت ...بله ما بسیار خوشحال و مسروریم که بتوانیم هنر مهماندار ی را بطور شایسته انجام دهیم و بطور شایسته و با بهترین کیفیت و با قیمت مناسب در خدمت کسانی باشیم که به ما اعتماد می کنند و مشتری ما می شوند اما هر چقدر در این مسیر تلاش کنیم باز کم می آوریم و اشکال و نواقص از ما دور نمیشود اما ما اراده کردیم که دیو غرور و خودخواهی را به کنار زنیم و با پذیرش انتقادات سفره مهمانان عزیز خود را روز بروز رنگین تر و پر رونق گردانیم و زمینه لازم را برای امنیت و آسایش و شادی راحتی مهمانان عزیز و گرامیمان ر ا فراهم نماییم با تقدیر و سپاس از علی آقای عزیز که بسیار زیبا و شیوا قلم زدن و ای کاش که بتوانیم بهتر از آن باشیم......از دوستان درخواست می کنم برای رفع اشکالات و بهتر شدن اوضاع در کار نانوایی و رستوران سامان بزرگوارانه ما را با انتقادهای خود کمک و یاری رسانند تا ما بتوانیم بیش از پیش خود و بیزینس تازه متولد شده را رشد و نمو دهیم تا شرایط مناسبتری برای شما عزیزان فراهم نماییم...مجددا از علی آقا بزرگوار تقدیر و تشکر می کنم برای شروع این موضوع بسیار مهم .......
حماد ۶۱۰۹۹

علی عزیز. بسیار خوشحالم که این ابتکار عمل رو از شما میبینم. حضور این تعداد از دوستان در گروه هم سرمایه فکری خوبی هست. هدف شما سازندگی هست و دوستان هم بسیار مثبت برخورد می کنند. امیدوارم بیزنس های مختلف هم از این فرصت بهره خوب ببرند و مشتری ها هم هر روز راضی تر از دیروز باشند.
محمدنعیم ۱۰۵۴۰۲

خیلی عزیزی مهیارجان
امیرهوشنگ ۱۵۱۹۳۷

Ali kish is great!
Benazam
اعتماد ۹۸۳۱۴

با سپاس از حسن نظر علی آقا...پس از راه اندازی و فروش موفقیت آمیز جواهرات Oliver weber در ایران توسط دوستان ایرانی عزیز ،با پی‌گیری مستمرو فراوان نمایندگی انحصاری فروش آنلاین این محصولات به نام شرکت ما هم ثبت و آغاز به کار نمود .شرکت اصلی سالهاست در اتریش فعالیت نموده و کریستال های معروف سوارفسکی (Swarovski) در ساخت قطعات جواهر استفاده نموده است .فروش رسمی هنوز آغاز نشده ولی سایت عملیاتی هست و آماده فروش . خواستم از نظرات احتمالی دوستان در بهبود کار بهره مند شوم و خبر شروع رو اول با دوستان ایرانی عزیز در میون بزارم . امیدوارم فرصت نگاه به محصولات زیبای موجود در این لینک رو داشته باشید و هر نظر ، سوال یا پیشنهاد ی برای بهبود کار داشتید خوشحال میشوم با بنده در میون بزارین ...با این شعار شرکت:
Sale is not our target , is the beginning of commitment.
اعتماد ۹۸۳۱۴

https://Oliverweber.ca
مهرنام ۲۰۷۸۳۴

دوستان سلام،
تقاضا میکنم دوستان عزیز در مورد طرح زیر نظرتان را اعلام بفرمایید. متشکرم.
بخش بزرگی از حمل و نقل کالا در کانادا بوسیله کامیون انجام میشود از طرفی رانندگانی که از شرق به غرب در رفت و برگشت میباشند بدلیل نبود امکانات رفاهی (توقف گاه، پایانه) مجبور به گذراندن شب در کامیونهای خود در کنار جاده و یا در نزدیکی پمپ بنزینها میباشند.
حال اگر در حد فاصل تورنتو به ونکوور به فاصله های معینی (12 ساعت رانندگی) یک سلسله پایانه ها و توقف گاهای زنجیره ای که دارای اطاقهای ارزان قیمت رستوران ارزان قیمت و بخش خدمات فنی مثل تعمیرگاه مکانیکی ، کارواش، تعویض تایر ، پمپ گازویل ...
احداث گردد این سرمایه گذاری موفقیت امیز میتواندباشد؟
فیروز ۹۸۹۸۸

با توجه به اينكه من تجريه كار تو شركتاي حمل و نقل بينالمللي رو دارم فكر ميكنم فكر خيلي خوبيه در صورتي كه اين پايانه ها همينطور كه گفتيد زنجيره اي باشن
مهرنام ۲۰۷۸۳۴

سپاسگزارم از پاسخ همه عزیزان،
فکر میکنم کامیونیتی ایرانی با تشکیل یک شرکت تعاونی و در یافت وام از دولت میتواند این بخش از صنعت حمل و نقل را در اختیار بگیرد.
محمدشهاب الدین ۱۳۱۵۲۷

سلام
اكثر كاميونهاي tractor trailers راه دور خودشون امكانات اوليه مثل تخت و لوازم پخت وپذ را دارن .
عقیل ۳۹۴۶۱

از همه ی دوستان تقاضا می شود که مشاهدات خود را با در نظر گرفتن نکات مثبت و منفی برای اطلاع صاحبان کسب و کار و افراد جامعه منتشر کنند تا مسیری برای توسعه کیفی بودخ و چشم اندازهای جدیدی نیز برای همگان گشوده شود .
سلام و عرض ادب خدمت اعضای محترم،

باتوجه به اینکه این گروه برای جمع آوری مشاهدات افراد نسبت به کسب و کار افراد تشکیل شده، از همه شما دعوت می‌کنم که به سمینار مالی فارسی ما که در روز جمعه ۱۵ دسامبر هست تشریف بیارید و فیدبکتون رو در اینجا و یا صفحه شخصی بنده اعلام کنید.

بقول دوست عزیزمون جناب خوش کیش، به این ترتیب می‌توان مسیری برای توسعه کیفی و چشم اندازهای جدید گشود.
عقیل ۳۹۴۶۱

https://www.facebook.com/groups/360187480853335/permalink/765328130339266/
نكیسا ۶۱۸۷۸

عزیزان
کسی میتونه راهنمایی کنه :
برای اینکه یک نفر که نقاشی ساختمان را خوب بلده ، چه مسیری باید طی بشه تا یک شرکت تاسیس کنه و در مناقصه ها یا بصورت پیمانکار دست دوم یا از اشخاص و بصورت قانونی کار بگیره ؟
آیا گواهینامه یا مدرک یا تاییدیه خاصی مورد نیاز میباشد؟
عقیل ۳۹۴۶۱

عزیزان
کسی میتونه راهنمایی کنه :
برای اینکه یک نفر که نقاشی ساختمان را خوب بلده ، چه مسیری باید طی بشه تا یک شرکت تاسیس کنه و در مناقصه ها یا بصورت پیمانکار دست دوم یا از اشخاص و بصورت قانونی کار بگیره ؟
آیا گواهینامه یا مدرک یا تاییدیه خاصی مورد نیاز میباشد؟
سلام،
یکی از دوستان، آقای شاهو عنایت زاده در این زمینه بصورت حرفه ای کارمیکنند.
فکرکنم ایشون بتونند راهنمایی لازم رو
بدند.
شماره ایشون
4036676813
نكیسا ۶۱۸۷۸

سلام،
یکی از دوستان، آقای شاهو عنایت زاده در این زمینه بصورت حرفه ای کارمیکنند.
فکرکنم ایشون بتونند راهنمایی لازم رو
بدند.
شماره ایشون
4036676813
دستتون درد نکنه مجید خان

منظورم از نوشتن این مطلب این بود که فرآیند کار برای کسانیکه می خواهند کسب و کاری در این زمینه تاسیس کنند روشن بشه

سعی میکنم از ایشان پاسخ را بگیرم و در گروه درج کنم
عقیل ۳۹۴۶۱

دستتون درد نکنه مجید خان

منظورم از نوشتن این مطلب این بود که فرآیند کار برای کسانیکه می خواهند کسب و کاری در این زمینه تاسیس کنند روشن بشه

سعی میکنم از ایشان پاسخ را بگیرم و در گروه درج کنم
خواهش میکنم.
من هم چون ایشون این راه رو رفته اند، فکرکردم که میتونند راهنمای خوبی برای بقیه دوستان باشند.
نكیسا ۶۱۸۷۸

متاسفانه امکان اخذ اطلاعات از آقای عتایت زاده مهیا نشد .


مطلب زیر را که خلاصه ای از راهنمایی دولت آلبرتا در مورد شغل نقاشی است ، قابل استفاده می باشد :


https://tradesecrets.alberta.ca/trades-occupations/profiles/004/

شغل نقاش و دکوراتور( تزئین کننده)
وظایف:
نقاشها و دکوراتورها کار رنگ آمیزی ، پوشش و سایر عملیات تکمیلی برای سطوح داخلی و خارجی ساختمانها و سازه های صنعتی را انجام می دهند.
عموما وظایف آنها به شرح زیر می باشد:
- تخمین مقدار مواد لازم با اندازه گیری سطوح و بررسی دستور کار
- برداشتن پوشش قبلی با استفاده از حلال ، گرما ، سنگ زنی ، سایش ، برس سیمی یا جت آب و ماسه
- آماده سازی سطوح برای پوشش با تمیز کاری ، پر کردن سوراخ های ریز و ترک ها ، و ساییدن نفاط سخت
- استفاده از زیر رنگ یا سیلر قبل از رنگ آمیزی ، یا زیر سازی سطح قبل از نصب کاغذ دیواری
- تعیین رنگ مورد نیاز با استفاده از رنگ های آماده ، یا مخلوط کردن رنگ و رنگدانه ، روغن ، حلال و افزودنیهای خشک کننده
- استفاده از برس ، غلطک یا اسپری برای رنگ های مایع برای رنگ آمیزی چوب ، فلز ، آجر ، بتون ، پلاستر ، استاکو یا سنگ
- انجام سند بلاست و پوشش هاس صنعتی
- اعمال پوشش های اسفنجی ، لَخت و لایه لایه
- نصب پوشش دیوار از نوع کاغذ ، وینیل ، پارچه مصنوعی یا طبیعی
- اطلاع از تغییرات محصولات


اشتغال در آلبرتا:

برای کار کردن به عنوان نقاش در آلبرتا شخص بایستی :
- یک کارآموز رسمی یا یک استادکار دارای گواهینامه تخصصی از آلبرتا که صاحب مدارک ارزشیابی شده (recognized credential) باشد ، یا
- برای کارفرما یی که مهارت و دانش شخص را همتراز یک استادکار صاحب صلاحیت ، قبول دارد ، کار کند ، یا
- خودش صاحب کار باشد.

اشخاصی که دارای مدارک معتبر در آلبرتا هستند برای دریافت مدرک کسب و کاربا مهر آبی ( Blue Seal business credential ) پس از تکمیل الزامات آن صلاحیت دارند.




مراحل تاسیس یک کسب و کار نقاشی ساختمان:

- یک شرکت برای خودتان در مورد انجام این کار ثبت کنید
- یک وب سایت برای کسب و کارتان درست کنید ( اختیاری ، می توانید از WIX یا WEEBLY استفاده کنید ، استفاده از وبسایت برای نشان دادن اینکه شما یک بنگاه واقعی را اداره میکنید ضرورت دارد ، برای شروع یک صفحه کافیست)
- اخذ بیمه مسئولیت
- تهیه ابزار کار
- شرکت در مناقصات یا عرضه خدمات به مشتریان بالقوه و بالفعل ( یکی از ساده ترین کارها مراجعه به درب خانه ها است. آمار نشان داده است که از هر سه تا پنج مراجعه ، یکی منجر به دعوت شما به ارائه برآورد میشود و از هر سه برآورد یکی مشتری شما خواهد بود
منور ۱۴۸۶۹۱

در پی سوالاتی که برای عزیزان هموطن در مورد سنگگ و قیمت آن و اینکه قیمتها متفاوت شده و یا اینکه بعضی از فروشگاهها سنگک کهنه به مشتریان می دهند پیش آمده به حضور عزیزان عرض کنم که سنگک همان 3 دلار و سبوس دار 3.50 دلار است و اگر در جاهایی دیگر گرانتر می فروشند مشکل از ما نیست....در مورد دلیوری ما به هیچ عنوان مایل به فر وش سنگک کهنه نیستیم و برای هر فروشگاهی که دلیوری می کنیم سنگک های کهنه را پس می گیریم و در قبال سنگک تاز ه تحویل می دهیم از عزیزانی که در مورد نان سنگک و رستوران سامان سوالی و یا با مشکلی برخورد می کنند عرض می کنیم که ما با کمال میل آماده پاسخگویی به نظرات شما هستیم و در صورت لازم با ما تماس بگیرند .....
دانیل ۳۹۶۹۰۷

با سلام
در خصوص دوره هاي كالج كلگري در رابطه با construction ابهاماتي دارم كه ممنون ميشم اگر از دوستان تجربه خاصي دارن راهنمايي بگيرم، بنده ١٠ سال سابقه حرفه اي معماري در پروژه هاي خوب دارم ولي در ايران، مدت ٤ ماه ميشه كانادا هستم و به نظرم حضور در دوره هاي كوتاه مدت حرفه اي كالج مثل carpentry& renovating ميتونه مسير خوبي باشه با توجه به سابقه كاري بنده، ممنون ميشم دوستان تجربه و نظرشون رو به اشتراك بگذارن.
دانیل ۳۹۶۹۰۷

سلام مجدد
ببخشيد دوستان من اين سوال رو توي گروهاي ديگه پرسيدم و جوابي نگرفتم, ممنون ميشم اگه اطلاعاتي داريد راهنمايي كنيد
نكیسا ۶۱۸۷۸

با سلام
در خصوص دوره هاي كالج كلگري در رابطه با construction ابهاماتي دارم كه ممنون ميشم اگر از دوستان تجربه خاصي دارن راهنمايي بگيرم، بنده ١٠ سال سابقه حرفه اي معماري در پروژه هاي خوب دارم ولي در ايران، مدت ٤ ماه ميشه كانادا هستم و به نظرم حضور در دوره هاي كوتاه مدت حرفه اي كالج مثل carpentry& renovating ميتونه مسير خوبي باشه با توجه به سابقه كاري بنده، ممنون ميشم دوستان تجربه و نظرشون رو به اشتراك بگذارن.
منظورتون این هست که شما سابقه ی طراحی دارین و اینجا میخواهید کار اجرا بکنید ؟
یا معماری به معنای ساخت و ساز را تجربه کرده اید ؟
اگه ممکنه بفرمایید :
تحصیلاتتون چیه ؟
چه گواهینامه هایی که دارای اعتبار بین المللی و قابل ارزیابی باشند را دارید ؟
دانیل ۳۹۶۹۰۷

سلام
ممنون از توجه شما.
من فوق ليسانس معماري هستم و بيش از ١٠ سال سابقه حرفه اي در زمينه طراحي و نظارت ، با شركت هاي خوب ايراني و در پروژه هاي بزرگي همكاري كردم.
متاسفانه هنوز مدركي از كانادا ندارم, تلاش ميكنم وارد بازار كار اينجا بشم به صورت رده هاي پايين ولي مرتبط،
ولي به نظر ميرسه بدونه مدرك حتي كوتاه مدت كانادايي پيدا كردن موقعيت سخته،
دانیل ۳۹۶۹۰۷

البته جا داره تشكر كنم از دوستان عزيزي كه خالصانه اطلاعات مفيدشون رو در اختيار بنده گذاشتن،
نكیسا ۶۱۸۷۸

ایده هایی برای راه اندازی کسب و کار شخصی (۱)

تعمیرات دوچرخه

به نظر میرسد که اینکار فصلی باشد اما با کمی دقت میتوان فرصت های کسب درآمد برای همه ی اوقات سال هم در آن پیدا کرد
- ارایه ی خدمات تعمیرات برای کسانی که امکان یا تخصص آن را ندارند مثلا سرویس و نگهداری سالانه در محل
- تامین انبار مثلا در گاراژ خانه برای کسانی که دسترسی به فضای کافی ندارند در فصول سرد
- تامین قطعات پر مصرف یا نایاب
- تامین مکانی که دوچرخه سواران در آنجا ضمن رفع نیازهای فنی امکان قرار گذاشتن و استراحت و گردهم آیی و صحبت در رابطه با عشق به دوچرخه سواری و مسایل حاشیه ای آن داشته باشند
نكیسا ۶۱۸۷۸

ایده هایی برای راه اندازی کسب و کار شخصی (۲)

خدمات لباسشویی (و تعمیر لباس )

- نیاز به تخصص ویژه ندارد
- برای شروع از امکانات خانگی میتوان استفاده کرد
-
عقیل ۳۹۴۶۱

اهمیت میزان ریسک سرمایه گذاری

ادامه مطلب :
👉 http://bit.ly/2AQO3rP

کانال تلگرام 🇨🇦 @picobino
🇨🇦پیکوبینو رسانه آنلاین کانادا
اهمیت میزان ریسک سرمایه گذاری

ادامه مطلب :
👉 http://bit.ly/2AQO3rP

کانال تلگرام 🇨🇦 @picobino
🇨🇦پیکوبینو رسانه آنلاین کانادا
عقیل ۳۹۴۶۱

اهمیت میزان ریسک سرمایه گذاری

ادامه مطلب :
👉 http://bit.ly/2AQO3rP

کانال تلگرام 🇨🇦 @picobino
🇨🇦پیکوبینو رسانه آنلاین کانادا
اهمیت میزان ریسک سرمایه گذاری

ادامه مطلب :
👉 http://bit.ly/2AQO3rP

کانال تلگرام 🇨🇦 @picobino
🇨🇦پیکوبینو رسانه آنلاین کانادا
محمدامیر ۹۵۷۲۳

سلام ،
شما ميتونيد اين كار رو توى دفاتر رجيسترى انجام بديد ولى چون اين كمپانى ٣٠ سال قدمت داره بهتره وكيل انتقال رو انجام بده چون اونا همه چيز رو چك ميكنند( مالى ، حقوقى و....) و در آينده به مشكلى برخورد نمى كنيد .
البته اين مطالب نظر من است حالا شايد دوستان ديگر اطلاعات كاملترى داشته باشند .
در هر صورت آرزوى موفقيت براتون دارم.
آریاناز ۲۰۶۵۳۰

به نظر من پیچیدگی ش تا حد زیادی به ساختار سهام اون شرکت برمیگرده.
البته یک سری وکلا هستند که تخصصشون در خرید بیزنس ها هست. با اون ها مشورت کنید.
علاوه بر اون صورت های مالی پنج ساله بیزنس رو داشته باشید و تحلیل کنید.
آریاناز ۲۰۶۵۳۰

خواهش میکنم. موفق باشید
فیروز ۹۸۹۸۸

اول بايد ثبت شركت تو رجيستري انجام بديد و بعدش بهترين كار اگر تمايلي به گرفتن وكيل نداريد اينه كه يه وقت با ادوايزر بانك بگيريد، كاملأ راهنماييتون ميكنن