مجله آشپزی سنتی و مدرن
عنوان گروه یا کانال:

مجله آشپزی سنتی و مدرن


توضیحات: * تبلیغ از هر نوع ممنوع است * دستوراها و کلیپ آشپزی بدون لینک باشد * چت و گ�?تگوها �?قط در خصوص آشپزی باشد لینک گروه https://telegram.me/joinchat/BIv9Wz5Fo1YGsqmpM3b4nQ لینک کانال مح�?ل آشپزی سنتی و مدرن (شامل �?یلم و رسپی متنی ) @cook_10320 www.10320.ir
شناسه: @
تعداد اعضا: 1787
بهزاد ۱۰۹۴۲۷

اینم شیرینی کره ای
پاكان ۱۹۶۰۸۵

کیک باقلوا
فواد ۱۰۲۸۹۶

پاناکوتای قهوه👆👆👆
محدث ۱۰۸۰۳۶

این نان شکلاتی هست
محدث ۱۰۸۰۳۶

یه خمیر درست میکنی به چند قسمت تقسیم میکنی بعد همه اونها رو به یه اندازه پهن میکنی بعد شکلات صبحونه لا بلاش میزاری و بعد هم به این مدل میپیچی
ارمیتا ۷۶۲۸۳

در مایکروویو گرما در اثر چرخش مولکول آب به دور خودش است که این چرخش توسط امواج مایکروویو ایجاد می شود. پس اگر شیرینی یا غذا بدون آب (مایعات قطبی) باشد اصولا در آن نقطه گرما خوب ایجاد نمی شود. پس اگر کیک در نقطه ای از آن آب تبخیر شود یا کم آب در نتیجه آنجا حرارت تولید نشده و خام خواهد بود. امیدوارم این اختصار راهنمای شما بوده باشد
تورنگ ۱۷۵۲۵۸

طرزتهیه بامیه
دانیلا ۱۹۴۲۸۵

اگه خمیرتو زیادنازک کنی پوک میشه
باید لااقل ضخامتش نیم سانت باشه عزیزم
دانیلا ۱۹۴۲۸۵

دوست عزیز از روی کلیپ خانم گلاور درست کردم
بهزاد ۱۰۹۴۲۷

برای من همش کتس