مجله آشپزی سنتی و مدرن
عنوان گروه یا کانال:

مجله آشپزی سنتی و مدرن


توضیحات: * تبلیغ از هر نوع ممنوع است * دستوراها و کلیپ آشپزی بدون لینک باشد * چت و گ�?تگوها �?قط در خصوص آشپزی باشد لینک گروه https://telegram.me/joinchat/BIv9Wz5Fo1YGsqmpM3b4nQ لینک کانال مح�?ل آشپزی سنتی و مدرن (شامل �?یلم و رسپی متنی ) @cook_10320 www.10320.ir
شناسه: @
تعداد اعضا: 1787
پوران ۱۱۰۷۴۴

پوران ۱۱۰۷۴۴

پوران ۱۱۰۷۴۴

حوری ۵۷۰۰۴۴

سلام بر اعضای محترم گروه
جهت تشویق شما دوستان، تصمیم گرفتیم از دوستانی که در این گروه (گروه محفل آشپزی سنتی و مدرن در تلگرام) عکس های دست پخت شان را قرار می دهند هدیه ای ناقابل با توجه به رای اعضا اهدا گردد. چگونه؟؟
این عکس ها اول توسط ادمین ها داوری شده و آنهایی که شرایط لازم را برخوردار باشند (در زیر بخشی از این شرایط آورده شده است) به صفحه اینستاگرام ما با نام "محفل آشپزی سنتی و مدرن" و با نام کاربری "Cook_10320" منتقل شده و هر عکسی که در طی یک ماه بیشترین لایک را داشته باشد هدیه ای ناقابل به آن شخص تقدیم می شود. بررسی تعداد لایک ها در نیمه ماه بعد خواهد بود تا ظلمی واقع نگردد.
شرایط عکس ها:
کنار عکس روی کاغذ (حتما روی کاغذ باشد و به صورت دیجیتالی روی عکس ننویسید) نام گروه به وضوح نوشته شده باشد یعنی "محفل آشپزی سنتی و مدرن" و بهتر است که نام اختصاری خودتان را نیز بنویسید.
اگر اسم دست پخت تان را نیز روی کاغذ نوشته شود بهتر است
چون حالت مسابقه ای دارد پس باید در دست پخت خودتان خلاقیت، ظرافت و تزئین مناسب نیز بکار برده شود.
از هرگونه دخل و تصرف نرم افزاری روی عکس جداً خودداری کنید.

آدرس گروه محفل آشپزی سنتی و مدرن در تلگرام
https://telegram.me/joinchat/BIv9Wz5Fo1YGsqmpM3b4nQ
حوری ۵۷۰۰۴۴

آریگا ۱۲۲۰۹۸

من سوپ با گوشت قرمز درست میکنم اول هویچ وپیاز فلفل سبز رو با هم رنده میکنم بعد کمی سرخ شون میکنم بعد گوشت قرمز رو که قبلا خیلی ریز خرد کردم به پیاز وهویچ اضافه میکنم بعد با شعله خیلی ملایم تفتشون میدم که خوب سرخ بشن حتما بعد سیب زمینی که ازقبل حبه قندی خرد کردم به همراه سبزی خورشتی یا همون سبزی سوپی ادویه زیره سبز وگشنیز حل آسیاب شده زردچوبه فلفل نمک بهش اضافه میکنم بعد یک قاشق مربا خوری رب گوچه بهش اضافه میکنم دوباره کمی تفت میدهیم بعد آب گیریش میکنم میزارم خوب بپزه ده دقیقه مونده به آخر رشته سوپی رو بهش اضافه میکنم
داریوش ۴۷۲۷۸۰

سلام خانوما اگه بخوام لازانیا توی فر درست نکنم
باید چطوری موادشو روی لازانیا بزارم که موقع سرخ کردن نریزه؟
بهاره ۲۶۳۵۵۴

سلام خدمت همه کدبانوهای گروه محفل☺️
بفرماییدکیک مرضیه پز☺️🌹تقدیم شما
سلام خدمت همه کدبانوهای گروه محفل☺️
بفرماییدکیک مرضیه پز☺️🌹تقدیم شما
بهاره ۲۶۳۵۵۴

سلام خدمت همه کدبانوهای گروه محفل☺️
بفرماییدکیک مرضیه پز☺️🌹تقدیم شما
سلام خدمت همه کدبانوهای گروه محفل☺️
بفرماییدکیک مرضیه پز☺️🌹تقدیم شما
محمدامین ۴۶۱۳۹۵

لازانیا رولی طرز تهیه
لازانیا رولی طرز تهیه
محمدنبی ۵۲۰۱۴۵

چقد نیاز به تفت داره
چقد نیاز به تفت داره
نامی ۲۷۵۵۹۵

‍ #کوکو_سویا

سویا ریز 2 لیوان
سیب زمینی خام متوسط 1 عدد
پیاز متوسط 1 عدد
سیر 3 حبه
نمک.فلفل قرمز.زردچوبه.آویشن به مقدار کافی
جعفری خورد شده 3 ق غ
تخم مرغ 2 عدد

اول سویا را با مقداری آبجوش مخلوط کرده نیم ساعت می‌گذاریم کنار ،سپس آبکش کرده و با دست خوب فشارش میدهیم تا شیرآبش کامل جدا بشود .حالا سیب زمینی و پیاز و سیر را رنده کرده ، آبش را میگیریم و به سویا اضافه میکنیم همه مواد را به همراه ادویه ها و تخم مرغ داخل غذاساز میریزیم تا یکدست پوره بشوند. روغن را داخل تابه داغ میکنیم و از مایه کوکو برمیداریم و به شکل دلخواه در بیاورید و سرخ میکنید.
می‌توانید موادتان را چرخ کنید یا با گوشتکوب برقی له کنید یا اینکه داخل مخلوط کن ریخته و خوب پوره کنید خلاصه اینکه با هر وسیله ای شده مواد را پوره و یکدست کنید
بجای سیر می‌توانید پودر سیر استفاده کنید و بجای جعفری کرفس خرد شده
بهاره ۲۶۳۵۵۴

ممنونم بزرگوار🌹🌹
محمدامین ۴۶۱۳۹۵

نامی ۲۷۵۵۹۵

سلام گلم
دستورقیمه لاپلو در کانال آرشیو هست سرچ کنید @cook_10320_all
نامی ۲۷۵۵۹۵

🔴🔴
🔴
خواهرعزیز
قبل ازپرسیدن هردستوری ،در کانالهای زیرجستجوکنید👇🏽👇🏽
کانال محفل فیلم @cook_10320

کانال آرشیودستورات @cook_10320_all
مطالب کانالهای بالا از مربیان و فعالان باتجربه هست
🔴
🔴🔴
ارمیتا ۷۶۲۸۳

یاسمن ۵۵۵۳۱۰

ژله دو رنگ یا چند رنگ چرا گاهی دولایه در میاد یعنی وقتی از قالب جدا میکنیم نصفش توو قالب میمونه👀
محمدامین ۴۶۱۳۹۵

ژله دو رنگ یا چند رنگ چرا گاهی دولایه در میاد یعنی وقتی از قالب جدا میکنیم نصفش توو قالب میمونه👀
زیاد گذاشتی ژله اولی سفت شده دومی ریختی باید وقتی انگشت میزاری رو ژله نچسبه اما سفت هم نباشه وقتی هم که بزاری داخل آب جوش قالب زودی دربیاری برعکس درمیاد بدون چسبندگی
یاسمن ۵۵۵۳۱۰

زیاد گذاشتی ژله اولی سفت شده دومی ریختی باید وقتی انگشت میزاری رو ژله نچسبه اما سفت هم نباشه وقتی هم که بزاری داخل آب جوش قالب زودی دربیاری برعکس درمیاد بدون چسبندگی
ممنون
یاسمن ۵۵۵۳۱۰

زیاد گذاشتی ژله اولی سفت شده دومی ریختی باید وقتی انگشت میزاری رو ژله نچسبه اما سفت هم نباشه وقتی هم که بزاری داخل آب جوش قالب زودی دربیاری برعکس درمیاد بدون چسبندگی
داخل اب زیاد جوش نمیزارم برا در اوردن از قالب
آتیه ۶۰۷۴۴۶

اینم نهار من
اینم نهار من
محمدامین ۴۶۱۳۹۵

داخل اب زیاد جوش نمیزارم برا در اوردن از قالب
خیلی نزاری ها اندازه یک ثانیه بعدم قشنگ با کارد لبه ها آزاد کن برعکس کن زیاد بزاری آب میده
محمدامین ۴۶۱۳۹۵

آتیه ۶۰۷۴۴۶

نوش جان
ممنونم گلم
یاسمن ۵۵۵۳۱۰

خیلی نزاری ها اندازه یک ثانیه بعدم قشنگ با کارد لبه ها آزاد کن برعکس کن زیاد بزاری آب میده
مرسی
محمدامین ۴۶۱۳۹۵

مرسی
فیلم فرستادم آموزشی اگر دوست داشتی دان کن
محمدامین ۴۶۱۳۹۵

نان داخل سفره متری هست
یاسمن ۵۵۵۳۱۰

فیلم فرستادم آموزشی اگر دوست داشتی دان کن
ندیدم
آتیه ۶۰۷۴۴۶

نان داخل سفره متری هست
ببخشید نگرفتم
داریوش ۴۷۲۷۸۰

کسی طرزتهیه این کیک و بلده
آتیه ۶۰۷۴۴۶

اره فدات ما میگیم نان ایرانیتی😂😂😂
نامی ۲۷۵۵۹۵

خواهش میکنم ،همین روش رو ،با فر هم میتونید با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد ،طبقه وسط ،بمدت ۴۵ تا ۶۰ دقیقه بپزید

لطفأ چتهای جوابگرفته تون رو هم پاک کنید
نامی ۲۷۵۵۹۵

سلام بر اعضای محترم گروه
جهت تشویق شما دوستان، تصمیم گرفتیم از دوستانی که در این گروه (گروه محفل آشپزی سنتی و مدرن در تلگرام) عکس های دست پخت شان را قرار می دهند هدیه ای ناقابل با توجه به رای اعضا اهدا گردد. چگونه؟؟
این عکس ها اول توسط ادمین ها داوری شده و آنهایی که شرایط لازم را برخوردار باشند (در زیر بخشی از این شرایط آورده شده است) به صفحه اینستاگرام ما با نام "محفل آشپزی سنتی و مدرن" و با نام کاربری "Cook_10320" منتقل شده و هر عکسی که در طی یک ماه بیشترین لایک را داشته باشد هدیه ای ناقابل به آن شخص تقدیم می شود. بررسی تعداد لایک ها در نیمه ماه بعد خواهد بود تا ظلمی واقع نگردد.
شرایط عکس ها:
کنار عکس روی کاغذ (حتما روی کاغذ باشد و به صورت دیجیتالی روی عکس ننویسید) نام گروه به وضوح نوشته شده باشد یعنی "محفل آشپزی سنتی و مدرن" و بهتر است که نام اختصاری خودتان را نیز بنویسید.
اگر اسم دست پخت تان را نیز روی کاغذ نوشته شود بهتر است
چون حالت مسابقه ای دارد پس باید در دست پخت خودتان خلاقیت، ظرافت و تزئین مناسب نیز بکار برده شود.
از هرگونه دخل و تصرف نرم افزاری روی عکس جداً خودداری کنید.

آدرس گروه محفل آشپزی سنتی و مدرن در تلگرام
https://telegram.me/joinchat/BIv9Wz5Fo1YGsqmpM3b4nQ
نامی ۲۷۵۵۹۵

آنا ۲۷۴۰۰۴

کیک وپخته روش سس شکلات ریخته وسط کیکم سوراخ بوده تو اونم سس شکلات ریخته این شکلی شده
ارمیتا ۷۶۲۸۳

در کانال فیلم محفل کلمه (آتشفشان) را جستجو کنید. چندین فیلم دیگر نیز هست

https://telegram.me/Cook_10320/2430
آیدین ۵۰۸۱۱۹

سوراخ کجا بود این کیک طرز تهیش فرق داره تو موادش شکلات بکار رفته
آیدین ۵۰۸۱۱۹

حتی این کیکا پودر امادشم موجوده تو لوازم قنادیا
آیدین ۵۰۸۱۱۹

بهاره ۲۶۳۵۵۴

بفرماییددیزاین آش کشک مرضیه پز
بفرماییددیزاین آش کشک مرضیه پز
ارمیتا ۷۶۲۸۳

سلام
اگر می خواهید در مسابقه بیشترین لایک عکس که در پیام بالای گروه سنجاق شده شرکت کنید، باید شرایط آنرا رعایت کرده و اسم گروه را روی کاغذ بنویسید. اطلاعات کاملتر در پیام سنجاق شده
حوری ۵۷۰۰۴۴

🌹سلام بر اعضای محترم گروه🌹
جهت تشویق شما دوستان، تصمیم گرفتیم از دوستانی که در این گروه (گروه محفل آشپزی سنتی و مدرن در تلگرام) عکس های دست پخت شان را قرار می دهند هدیه ای ناقابل با توجه به رای اعضا اهدا گردد. چگونه؟؟
این عکس ها اول توسط ادمین ها داوری شده و آنهایی که شرایط لازم را برخوردار باشند (در زیر بخشی از این شرایط آورده شده است) به صفحه اینستاگرام ما با نام "محفل آشپزی سنتی و مدرن" و با نام کاربری "Cook_10320" منتقل شده و هر عکسی که در طی یک ماه بیشترین لایک را داشته باشد هدیه ای ناقابل به آن شخص تقدیم می شود. بررسی تعداد لایک ها در نیمه ماه بعد خواهد بود تا ظلمی واقع نگردد.
شرایط عکس ها:
کنار عکس روی کاغذ (حتما روی کاغذ باشد و به صورت دیجیتالی روی عکس ننویسید) نام گروه به وضوح نوشته شده باشد یعنی "محفل آشپزی سنتی و مدرن" و بهتر است که نام اختصاری خودتان را نیز بنویسید.
اگر اسم دست پخت تان را نیز روی کاغذ نوشته شود بهتر است
چون حالت مسابقه ای دارد پس باید در دست پخت خودتان خلاقیت، ظرافت و تزئین مناسب نیز بکار برده شود.
از هرگونه دخل و تصرف نرم افزاری روی عکس جداً خودداری کنید.

آدرس گروه محفل آشپزی سنتی و مدرن در تلگرام
https://telegram.me/joinchat/BIv9Wz5Fo1YGsqmpM3b4nQ
حوری ۵۷۰۰۴۴

آیدین ۵۰۸۱۱۹

بفرمایید آش ترش
آیدین ۵۰۸۱۱۹

آیدین ۵۰۸۱۱۹

آوید ۶۰۲۵۳۱

سلام میشه بگین به این چندتا تخم مرغ بزنم چقدر زغفرون .تو کانال سرچ کردم ولی نیورد.
نامی ۲۷۵۵۹۵

مطالب و فیلمهای تکراری ممنوع📛📛📛📛
نامی ۲۷۵۵۹۵

❤️❤️ خواهرعزیز ❤️❤️
قبل ازپرسیدن هردستوری ،در کانالهای زیرجستجوکنید👇🏽👇🏽
کانال محفل فیلم @cook_10320

کانال آرشیودستورات @cook_10320_all
محمدنبی ۵۲۰۱۴۵

فسنجونم عطرش خوب نیست یه بویی میده که دوست داشتنی نیست.بوی گردویه فک کنم
محمدنبی ۵۲۰۱۴۵

زعفرون درستش میکنه؟
محمدنبی ۵۲۰۱۴۵

زعفرون درستش میکنه؟
محمدامین ۴۶۱۳۹۵

میخام پیتزا درست کنم اگر خدا بخاد کمک کنید خوشمزه خوش رنگ بشه با کالباس
داریوش ۴۷۲۷۸۰

اگه زیاد گردو و تفت بدید فسنجون تلخ میشه
و یخ توی فسنجون معجزه میکنه
محمدامین ۴۶۱۳۹۵

یه چیز دیگه بگم که من بعضی وقت ها بدون رب درست میکنم قبل رب زدن امتحان کنید یکم از غذارو بعد نظر بدید
داریوش ۴۷۲۷۸۰

دوستان کسی تاحالا خورشت هلو درست کرده؟؟
به نظرتون خوشمزس؟؟
محمدامین ۴۶۱۳۹۵

7تا تخم مرغ و بدون جدا کردن زرده و سفیده روبه مدت 5min زدم به اندازه ی ن ق چ وانیل و بکینگ پودر وبه مقدار دلخواه زعفران اضافه اضافه کرده و یک لیوان ارد و یک لیوان شکر به مواد اضافه کرده و همه ی مواد روبا همزن برقی به مدت یک ربع زدم ودرقالب ودر دمای 180 و به مدت 40گذاشتم
عزیزم روغن نمیخاد این کیک یا شیر یا اب
محمدامین ۴۶۱۳۹۵

7تا تخم مرغ و بدون جدا کردن زرده و سفیده روبه مدت 5min زدم به اندازه ی ن ق چ وانیل و بکینگ پودر وبه مقدار دلخواه زعفران اضافه اضافه کرده و یک لیوان ارد و یک لیوان شکر به مواد اضافه کرده و همه ی مواد روبا همزن برقی به مدت یک ربع زدم ودرقالب ودر دمای 180 و به مدت 40گذاشتم💜💜💜💜💜💜 چقدر وانیل و بگینک پودر
شهناز ۱۲۵۶۰۵

سلام
ببخشید اویشن و پودر پیاز رو برا چه غذاهایی استفاده میکنن
ممنون
رضیه ۹۶۵۴۷

خورشت هلو😍

دستور مرحله به،مرحله😊
خورشت هلو😍

دستور مرحله به،مرحله😊
رضیه ۹۶۵۴۷

خــورشــت هلــو🌺🌺❤️

😋😋🌺 طــرز تــهیــه در
مــواد لــازم بــراے چــهار نــفــر:
ســه عــدد هلــو
یــڪ ران ویــڪ ســیــنــه مــرغــ
ســه عــدد پــیــاز
یــڪ تــا دو ق غ ارد
هشــت عــدد الــو بــخــارا
دو ق غ زعــفــرون حــل شــده غــلــیــظــ
ســه تــا چــهار ق غ اب لــیــمــوے تــازه
یــڪ ق م شــڪــر
نــمــڪ وروغــن ورب وفــلــفــلــ
طــرز تــهیــه:
تــڪههاے مــرغ رابــا ڪــمــے روغــن ونــمــڪ ویــڪ پــیــاز خــلــال شــده وڪــمــے فــلــفــل قــرمــز مــزه دار ڪــرده ویــڪ ســاعــت در یــخــچــال بــذاریــد
دو عــدد پــیــاز را خــلــالــے ڪــرده وبــا روغــن تــفــت داده تــا طــلــایــے شــود ومــرغــمــا را اضــافــه ڪــرده وتــفــت دهیــد ســپــس یــه ق م رب (منــخــودم رب را بــه دســتــور اصــلــے اضــافــه ڪــردم بــراے خــوش رنــگ شــدن)هم افــزوده تــا رنــگ رب بــاز شــود هم بــزنــیــد وبــعــد اب گــرم اضــافــه ڪــنــیــد تــا روے نــرغــها را بــگــیــره زمــان دهیــد تــا مــرغ بــپــزد
حــالــا اب لــیــمــو شــڪــر وزعــفــران را افــزوده ارد را بــا ڪــمــے اب در ظــرفــے بــاز ڪــنــیــد وبــه خــورش اضــافــه ڪــنــیــد وصــبــر ڪــنــیــد تــا خــورش جــا بــیــفــتــه ســپــس الــو ها را ڪــه چــنــد دقــیــقــه اے در اب گــرم خــیــس ڪــرده ایــد را هم اضــافــه ڪــنــیــد
هلــو ها را پــوســت گــرفــتــه از هســتــه جــدا ڪــرده وخــرد ڪــنــیــد ودر ڪــمــے روغــن تــفــت داده تــا طــلــایــے شــود وبــه خــورش افــزوده تــا پــخــتــه شــود وحــواســتــون بــاشــه لــه نــشــه خــورش امــادســت ڪــمــے بــچــشــیــد اگــر احــتــیــاج داشــت ابــلــیــمــو وشــڪــر اضــافــه ڪــنــیــد🌼🌼 فــڪــر ڪــنــم ڪــســے خــورش الــو وڪــلــا خــورش هاے بــا طــعــم مــلــس را دوســت داشــتــه بــاشــه ایــن خــورش روبــپــســنــده.😍
رضیه ۹۶۵۴۷

دوستان کسی تاحالا خورشت هلو درست کرده؟؟
به نظرتون خوشمزس؟؟
طــرز تــهیــه خــورش هلــو
رضیه ۹۶۵۴۷

سلام
ببخشید اویشن و پودر پیاز رو برا چه غذاهایی استفاده میکنن
ممنون
ســلــام آویــشــن بــراے طــعــم دهے گــوشــت بــه ڪــار مــیــره
رضیه ۹۶۵۴۷

شهناز ۱۲۵۶۰۵

ممنونم
پودر پیاز چی
رضیه ۹۶۵۴۷

سلام
ببخشید اویشن و پودر پیاز رو برا چه غذاهایی استفاده میکنن
ممنون
پــودر پــیــاز هم تــو اڪــثــر خــورش ها شــنــیــدم بــراے عــطــرش مــیــریــزن
رضیه ۹۶۵۴۷

ولــے خــودم تــا حــالــا نــریــخــتــم
پاكان ۵۷۸۵۱۷

ســلــام آویــشــن بــراے طــعــم دهے گــوشــت بــه ڪــار مــیــره
تواملت هم میریزن
رضیه ۹۶۵۴۷

تواملت هم میریزن
تــو پــیــتــزا هم مــن آویــشــن مــیــریــزم
افشار ۱۸۵۰۲۵

آویشن ماکاراني رو خوشمزه میکنه البته من کمي هم پودر تخم گشنیز هم همراهش ميکنم
داریوش ۴۷۲۷۸۰

شام امشب من خوراک لوبیاسبز😍
شام امشب من خوراک لوبیاسبز😍
یاسمن ۵۵۵۳۱۰

همه چی ب کنار لیموش به کنار😋
نوش جان
بهاره ۲۶۳۵۵۴

شام امشب من کوکوسبزی☺️
شام امشب من کوکوسبزی☺️
محمدامین ۴۶۱۳۹۵

محمدامین ۴۶۱۳۹۵

محمدامین ۴۶۱۳۹۵

حوری ۵۷۰۰۴۴

سلام بر اعضای محترم گروه
جهت تشویق شما دوستان، تصمیم گرفتیم از دوستانی که در این گروه (گروه محفل آشپزی سنتی و مدرن در تلگرام) عکس های دست پخت شان را قرار می دهند هدیه ای ناقابل با توجه به رای اعضا اهدا گردد. چگونه؟؟
این عکس ها اول توسط ادمین ها داوری شده و آنهایی که شرایط لازم را برخوردار باشند (در زیر بخشی از این شرایط آورده شده است) به صفحه اینستاگرام ما با نام "محفل آشپزی سنتی و مدرن" و با نام کاربری "Cook_10320" منتقل شده و هر عکسی که در طی یک ماه بیشترین لایک را داشته باشد هدیه ای ناقابل به آن شخص تقدیم می شود. بررسی تعداد لایک ها در نیمه ماه بعد خواهد بود تا ظلمی واقع نگردد.
شرایط عکس ها:
کنار عکس روی کاغذ (حتما روی کاغذ باشد و به صورت دیجیتالی روی عکس ننویسید) نام گروه به وضوح نوشته شده باشد یعنی "محفل آشپزی سنتی و مدرن" و بهتر است که نام اختصاری خودتان را نیز بنویسید.
اگر اسم دست پخت تان را نیز روی کاغذ نوشته شود بهتر است
چون حالت مسابقه ای دارد پس باید در دست پخت خودتان خلاقیت، ظرافت و تزئین مناسب نیز بکار برده شود.
از هرگونه دخل و تصرف نرم افزاری روی عکس جداً خودداری کنید.

آدرس گروه محفل آشپزی سنتی و مدرن در تلگرام
https://telegram.me/joinchat/BIv9Wz5Fo1YGsqmpM3b4nQ
حوری ۵۷۰۰۴۴

حوری ۵۷۰۰۴۴

سلام بر اعضای محترم گروه
جهت تشویق شما دوستان، تصمیم گرفتیم از دوستانی که در این گروه (گروه محفل آشپزی سنتی و مدرن در تلگرام) عکس های دست پخت شان را قرار می دهند هدیه ای ناقابل با توجه به رای اعضا اهدا گردد. چگونه؟؟
این عکس ها اول توسط ادمین ها داوری شده و آنهایی که شرایط لازم را برخوردار باشند (در زیر بخشی از این شرایط آورده شده است) به صفحه اینستاگرام ما با نام "محفل آشپزی سنتی و مدرن" و با نام کاربری "Cook_10320" منتقل شده و هر عکسی که در طی یک ماه بیشترین لایک را داشته باشد هدیه ای ناقابل به آن شخص تقدیم می شود. بررسی تعداد لایک ها در نیمه ماه بعد خواهد بود تا ظلمی واقع نگردد.
شرایط عکس ها:
کنار عکس روی کاغذ (حتما روی کاغذ باشد و به صورت دیجیتالی روی عکس ننویسید) نام گروه به وضوح نوشته شده باشد یعنی "محفل آشپزی سنتی و مدرن" و بهتر است که نام اختصاری خودتان را نیز بنویسید.
اگر اسم دست پخت تان را نیز روی کاغذ نوشته شود بهتر است
چون حالت مسابقه ای دارد پس باید در دست پخت خودتان خلاقیت، ظرافت و تزئین مناسب نیز بکار برده شود.
از هرگونه دخل و تصرف نرم افزاری روی عکس جداً خودداری کنید.

آدرس گروه محفل آشپزی سنتی و مدرن در تلگرام
https://telegram.me/joinchat/BIv9Wz5Fo1YGsqmpM3b4nQ
دوستان و هم گروهی های عزیز با دقت مطالعه کنید
فلور ۲۸۴۷۱۰

فلور ۲۸۴۷۱۰

اینم از فلافل دقیقه نودی من
محمدامین ۴۶۱۳۹۵

محمدامین ۴۶۱۳۹۵

مینی پیتزا مینی اشترودل😂😂😂
محمدامین ۴۶۱۳۹۵

مینی پیتزا مینی اشترودل😂😂😂
نامی ۲۷۵۵۹۵

سلام بر اعضای محترم گروه
جهت تشویق شما دوستان، تصمیم گرفتیم از دوستانی که در این گروه (گروه محفل آشپزی سنتی و مدرن در تلگرام) عکس های دست پخت شان را قرار می دهند هدیه ای ناقابل با توجه به رای اعضا اهدا گردد. چگونه؟؟
این عکس ها اول توسط ادمین ها داوری شده و آنهایی که شرایط لازم را برخوردار باشند (در زیر بخشی از این شرایط آورده شده است) به صفحه اینستاگرام ما با نام "محفل آشپزی سنتی و مدرن" و با نام کاربری "Cook_10320" منتقل شده و هر عکسی که در طی یک ماه بیشترین لایک را داشته باشد هدیه ای ناقابل به آن شخص تقدیم می شود. بررسی تعداد لایک ها در نیمه ماه بعد خواهد بود تا ظلمی واقع نگردد.
شرایط عکس ها:
کنار عکس روی کاغذ (حتما روی کاغذ باشد و به صورت دیجیتالی روی عکس ننویسید) نام گروه به وضوح نوشته شده باشد یعنی "محفل آشپزی سنتی و مدرن" و بهتر است که نام اختصاری خودتان را نیز بنویسید.
اگر اسم دست پخت تان را نیز روی کاغذ نوشته شود بهتر است
چون حالت مسابقه ای دارد پس باید در دست پخت خودتان خلاقیت، ظرافت و تزئین مناسب نیز بکار برده شود.
از هرگونه دخل و تصرف نرم افزاری روی عکس جداً خودداری کنید.

آدرس گروه محفل آشپزی سنتی و مدرن در تلگرام
https://telegram.me/joinchat/BIv9Wz5Fo1YGsqmpM3b4nQ
نامی ۲۷۵۵۹۵