مجله آشپزی سنتی و مدرن
عنوان گروه یا کانال:

مجله آشپزی سنتی و مدرن


توضیحات: * تبلیغ از هر نوع ممنوع است * دستوراها و کلیپ آشپزی بدون لینک باشد * چت و گ�?تگوها �?قط در خصوص آشپزی باشد لینک گروه https://telegram.me/joinchat/BIv9Wz5Fo1YGsqmpM3b4nQ لینک کانال مح�?ل آشپزی سنتی و مدرن (شامل �?یلم و رسپی متنی ) @cook_10320 www.10320.ir
شناسه: @
تعداد اعضا: 1787
مینو ۱۶۲۵۵۰

اینم جای حلقه
مینو ۱۶۲۵۵۰

عالیه
ممنون
سیمین ۳۶۶۹۲۳

ن😂
مینو ۱۶۲۵۵۰

نه عزیزم جای حلقه عروس دوماد
مینو ۱۶۲۵۵۰

مرسی🙏
عصمت ۹۸۸۰۷

سبزیش چیه
اسفناج و شوید
دل افروز ۳۹۴۹۸۲

واستا بگم
ساعره ۵۰۴۶۰۰

کاربر های محترم شما زحمت میکشین و کار هاتون رو ارسال میکنید اسم گروه رو هم با کاغذ کنار کارتون بزارید وگرنه عکس حذف میشه
دل افروز ۳۹۴۹۸۲

اینه
سورنا ۴۲۴۷۸۱

اینه
اها بزار ببینم پیدا میکنم
سورنا ۴۲۴۷۸۱

اینه
اها بزار ببینم پیدا میکنم
زعیم ۵۲۳۱۶۵

طرز تهیه اش و میگین لطفا ؟
سپنتا ۴۳۱۹۷۳

چه جوریل
دل افروز ۳۹۴۹۸۲

طرز تهیه اش و میگین لطفا ؟
گفتم‌ ژله الناس یا موز و ژلاتین
دل افروز ۳۹۴۹۸۲

بعد میزاری تو جا
سپنتا ۴۳۱۹۷۳

گفتم‌ ژله الناس یا موز و ژلاتین
همین ..خوب کف اون چطوری درست میشه .این ک معلومه با اناناسه
دل افروز ۳۹۴۹۸۲

همین ..خوب کف اون چطوری درست میشه .این ک معلومه با اناناسه
بقیه ژله الناس و ژلاتین رو با همزن برقی زده کف کرده
سورنا ۴۲۴۷۸۱

همین ..خوب کف اون چطوری درست میشه .این ک معلومه با اناناسه
خب با همزن میزنیم
سورنا ۴۲۴۷۸۱

کف میکنه
دل افروز ۳۹۴۹۸۲

بزار بیام خونه بهتون میگم وحوره
دل افروز ۳۹۴۹۸۲

من الان بیرونم دارم خرید میکنم
امیرمنصور ۲۳۶۱۵۴

👏👏👏خیلی خوشگله گلم
سپنتا ۴۳۱۹۷۳

من الان بیرونم دارم خرید میکنم
باشه مرسی
سورنا ۴۲۴۷۸۱

برای این ک حباب ایجاد شه وقتی نیم بند شد با چنگال ی مقدار سوراخ میکنیم
بتول ۴۷۹۳۷۷

برای این ک حباب ایجاد شه وقتی نیم بند شد با چنگال ی مقدار سوراخ میکنیم
با چنگال خراب میشه فکر کنم با سوزن بهتره
سورنا ۴۲۴۷۸۱

با چنگال خراب میشه فکر کنم با سوزن بهتره
من ی جا اینطور خوندم
اقدس ۳۴۶۷۷۶

😍😂😂
😉
مینو ۱۶۲۵۵۰

👏👏👏خیلی خوشگله گلم
مرسی عزیزم
امین كسری ۴۹۹۱۵۰

منظورم غیر از فر و تستره ...
سپنتا ۴۳۱۹۷۳

ارد..خمیر مایه..تخم مرغ یکی..یا دو..شیر یه لیوان..نمک..شکر۵ ق.....
سپنتا ۴۳۱۹۷۳

بعد ک خمیرش درست کردی ک به دست نچسبه..میزاری ۲ ساعت بمونه تا پف کنه.دو برابر بشه....بعدشم برش میدی با دستت لوله میکنی بعد به اندازه دلخاه برش میدی ..کوجیک برش بدی بهتره..بعد روغن سرخ میکنی..روغنش زیاد باشع کم اذیت میشی..زود سرخ میشه بر میداری
ارمیتا ۷۶۲۸۳

اخطار !!
در صورت تکرار ارسال لینک
حذف خواهید شد
رایان ۳۹۹۸۶۴

دستور مرغ رو میدی لطفا..عالیه لایک
كوكب ۱۶۱۷۸۸

سلام لطفا لینک گروهو میخوام
كارن ۳۸۲۰۳۵

سلام لطفا لینک گروهو میخوام
*تبلیغ کلا ممنوع است
*دستوراها و کلیپ آشپزی بدون لینک باشد
*چت و گفتگوها فقط در خصوص آشپزی باشد
لینک گروه▼
https://telegram.me/joinchat/BIv9Wz5Fo1YGsqmpM3b4nQ
لینک کانال های محفل آشپزی (شامل فیلم و رسپی متنی)▼
@Cook_10320
@Cook_10320_all
www.10320.ir
نامی ۲۷۵۵۹۵

#روکر_شکلاتی #دسر_ایتالیایی
★مرضیه★
مواد لازم:
شير :٢ليوان
شكر: ١ليوان
شکلات قهوه ای تخته ای: (به میزان دلخواه)
شکلات چیپسی: نصف پیمانه
زرده تخم مرغ: ١عدد
(یااینکه تخم مرغ کامل : ۱عدد)
نشاسته ذرت :٢ق.غ
خامه صبحانه: ٢٠٠گرم
پنيرماسكار پونه ياپنيرخامه ای :١٠٠گرم
پودرژلاتين :٢ق.غ
پودرژله آلوئه ورا : ۱بسته

طرز تهیه:
اول طبق دستوررو بسته ژله رابا یک لیوان آب جوش به روش بنماری حل ميكنيم و وقتی کاملأ دانه های ژلاتین آب شد،شکلات قهوه ای تخته ای که میزانش بستگی به ذائقه تان داردراتوی ژله میریزیم وآنقدر هم میزنیم تا یکدست شود. ((من شکلاتها را زیادریختم،هم شکلات تلخ و هم شیرین و هم میتوانیدازقهوه فوری هم استفاده کنیم ،تاتغییر رنگش با قسمت بعدی دسر کاملأ مشخص شود)).قالب موردنظری را کمی باروغن مایع چرب کنیدوبعدمواد که کمی ولرم شد،داخل قالب میریزیم و داخل يخچال میگذاریم تاخودش راکاملأ بگیرد.
شيرسرد و شكر ونشاسته ذرت را کامل مخلوط كرده و فقط درحد گرم شدن روی گاز ميگذاريم.یک زرده تخم مرغ ویا یک تخم مرغ کامل رابا نوک قاشق چایخوری ازپودروانیل، باچنگال ميزنيم و به شيرولرم اضافه ميكنيم وباشعله ی کم، تندتند هم ميزنيم تاشير جوش بياد.بعدژلاتين را با يک سوم ليوان آب جوش به روش بنماری حل ميكنيم وبه موادشيری اضافه ميكنيم،مقدار کمی ازشکلات تخته ای ذوب شده را بموادمی افزاییم و هم ميزنيم وکناری میگذاریم تا خنک شود. خامه صبحانه و پنيرخامه ای رابا چنگال باهم مخلوط ميكنيم و به مواداضافه کرده وهم ميزنيم تا كاملأ يکدست شود.سپس نصف پيمانه شكلات چيپسی را اضافه کرده ومخلوط میکنیم واجازه ی خنک شدن میدهیم.قالب راازیخچال خارج کنیدومطمئن شویدکه لایه ی ته قالب،خودش راکامل گرفته، بعد این موادخنک شده را،روی آن میریزیم وحداقل برای پنج تا هفت ساعت در يخچال ميگذاريم تاكاملأ ببندند. اگر این دسررا،از شب قبل هم تهیه کنید،خیلی بهترمزه ها روی هم اثر میگذارند.

🛑 نکته:
بجای شکلات چیپسی نسوز، میتوانیداز همان شکلات تخته ای ،بمیزان کم استفاده کنید.

☪ درلابه لای لایه های این دسر،میتوانیداز پودرانواع مغزها هم استفاده کنید،ویا حتی در خود مواد هم،انواع مغزها را مخلوط کنید

✡ برای تیره ترشدن قسمت تیره ی این دسر،ازمخلوط شکلات تخته ای و پودرکاکائو و قهوه فوری و کمی پودرشکر هم میتوانید استفاده کنید.
نامی ۲۷۵۵۹۵

#روکر_موز ( #دسر_ایتالیایی)
★مرضیه★ بسیارشیک ومجلسی

مواد لازم برای 4 تا 5 نفر :
پودرژله موزی: 1 بسته
آب سرد: 1/2 پیمانه
پنیرخامه ای: 150 گرم
بیسکوییت پتی بور: 1 بسته
شکرسفید: 2/3 پیمانه
پودروانیل : 1/4 ق چ
زرده تخم مرغ 2 عدد
(یا اینکه تخم مرغ کامل کوچک: 1عدد)
آبلیموترش:1 ق.م
آب جوش: 2 پیمانه
پودرژلاتین: 3 ق.غ
خامه فرم گرفته: 350 گرم
آردنشاسته ذرت: 3 ق غ(زرد رنگ هست)
موز: 2 عدد

طرزتهیه:
پودرژله موز رادر 2 پیمانه آب جوش حل کرده میگذاریم سردشود.قالب موردنظرراباکمی روغن مایع چرب میکنیم،نیمی از ژله را درقالب ریخته دریخچال قرارمیدهیم تا ببندد.
یک عدد موز را حلقه کرده روی ژله بسته شده را تزیین میکنیم و بقیه ژله نیم بند را روی آن میریزیم و دریخچال قرار میدهیم.
زرده ها(یا اینکه یک تخم مرغ کامل کوچک )+شکر+پودروانیل را با همزن زده تا سفیدو کشدار شود و درانتها آردنشاسته ذرت را اضافه کرده وخوب مخلوط میکنیم.
شیررا درظرفی بجوش میاوریم وبعد قاشق قاشق، به زرده ها(موادتخم مرغی) اضافه میکنیم وتندتند هم میزنیم،سپس موادرا روی بخارآب گذاشته ومرتب هم میزنیم تاغلیظ شود.سپس برداشته میگذاریم خنک شود.
250 گرم ازخامه فرم گرفته رابا پنیرخامه ای با دورکم همزن،هم میزنیم.کرم را به مخلوط فوق اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم .ژلاتین شفاف شده را به موادکرم اضافه میکنیم ومرتب هم میزنیم تا مخلوط ما یکدست شود.
بیسکوییت و موزخرد شده که آبلیمو به آن زده ایم را به کرم اضافه میکنیم.کرم نیم بند را روی ژله بسته شده میریزیم وظرف را 3 الی 5 ساعت دریخچال میگذاریم تاکاملأ بسته شود.سپس درظرف سرو مورد نظربرگردانده و تزیین میکنیم.

⭕️ نکته :
اینگونه دسرها،هرچقدر بیشتردر یخچال بمانند، موادلایه ها، بیشتر هم مزه ی هم میشوندوبسیار خوشمزه تر میگردد.

بجای زرده تخم مرغ،از یک تخم مرغ کوچک کامل هم میتوانید استفاده کنید.

این دسر،یک کرم ژله هست و ایتالیایی است.
پانیذ ۴۶۷۸۵۱

ژله الوئه ورا با بستني وانيلي قاطي كردم😋
پانیذ ۴۶۷۸۵۱

ژله الوئه ورا با بستني وانيلي قاطي كردم😋
پانیذ ۴۶۷۸۵۱

ژله الوئه ورا با بستني وانيلي قاطي كردم😋
مهر ۱۱۲۵۴۰

#ژله_سورپرایز

مواد لازم:

ژله آلوورا : ۲ بسته

ژله رنگ قرمز : ۱ بسته

شیر : یک لیوان و نیم

طرز تهیه ژله سوپرایز :  ابتدا پودر ژله قرمز را با یک لیوان آبجوش به خوبی حل میکنیم و سپس نصف لیوان آب سرد به آن اضافه میکنیم چون میخواهیم ژلمون یکم سفت باشه تا راحت قالب بخوره بعد از اینکه بست ژله را بیرون می اوریم و با قالب قلب شکل ژله ها را قالب میزنیم
حال دو بسته ژله آلوورا را با دو لیوان آبجوش به خوبی حل میکنیم و میگذاریم تا یکم ژله سرد شود چون اگر ژله داغ باشد شیر میبرد برای سپس بعد از سرد شدن ژله شیر را هم به ژله اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم و مقداری از ژله آلوررا را در زیر قالب مستطیلی خود میریزیم تا ببندد حواستون باشه که زیاد نریزید تا برای روی قلبها به اندازه کافی ژله داشته باشید حال مشابه شکل شیاری در وسط ژله ایجاد کنید و قلبها را پشت سر هم در وسط ژله قرار بدهید

حال مابقی ژله الورا را  اگر تو این زمان بسته بود میتونین ژله را روی حرارت بخار اب بگذارید تا دوباره مایع شود و روی قلبها بریزید و بگذارید تا ژله ببندد.. ژله سورپرایز شما اماده هست و زمان سورپرایز کردن رسیده..
___________________________




❤️❤️❤️❤️❤️
مهر ۱۱۲۵۴۰

#ژله_سورپرایز

مواد لازم:

ژله آلوورا : ۲ بسته

ژله رنگ قرمز : ۱ بسته

شیر : یک لیوان و نیم

طرز تهیه ژله سوپرایز :  ابتدا پودر ژله قرمز را با یک لیوان آبجوش به خوبی حل میکنیم و سپس نصف لیوان آب سرد به آن اضافه میکنیم چون میخواهیم ژلمون یکم سفت باشه تا راحت قالب بخوره بعد از اینکه بست ژله را بیرون می اوریم و با قالب قلب شکل ژله ها را قالب میزنیم
حال دو بسته ژله آلوورا را با دو لیوان آبجوش به خوبی حل میکنیم و میگذاریم تا یکم ژله سرد شود چون اگر ژله داغ باشد شیر میبرد برای سپس بعد از سرد شدن ژله شیر را هم به ژله اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم و مقداری از ژله آلوررا را در زیر قالب مستطیلی خود میریزیم تا ببندد حواستون باشه که زیاد نریزید تا برای روی قلبها به اندازه کافی ژله داشته باشید حال مشابه شکل شیاری در وسط ژله ایجاد کنید و قلبها را پشت سر هم در وسط ژله قرار بدهید

حال مابقی ژله الورا را  اگر تو این زمان بسته بود میتونین ژله را روی حرارت بخار اب بگذارید تا دوباره مایع شود و روی قلبها بریزید و بگذارید تا ژله ببندد.. ژله سورپرایز شما اماده هست و زمان سورپرایز کردن رسیده..
___________________________




❤️❤️❤️❤️❤️
مهر ۱۱۲۵۴۰

#ژله_سورپرایز

مواد لازم:

ژله آلوورا : ۲ بسته

ژله رنگ قرمز : ۱ بسته

شیر : یک لیوان و نیم

طرز تهیه ژله سوپرایز :  ابتدا پودر ژله قرمز را با یک لیوان آبجوش به خوبی حل میکنیم و سپس نصف لیوان آب سرد به آن اضافه میکنیم چون میخواهیم ژلمون یکم سفت باشه تا راحت قالب بخوره بعد از اینکه بست ژله را بیرون می اوریم و با قالب قلب شکل ژله ها را قالب میزنیم
حال دو بسته ژله آلوورا را با دو لیوان آبجوش به خوبی حل میکنیم و میگذاریم تا یکم ژله سرد شود چون اگر ژله داغ باشد شیر میبرد برای سپس بعد از سرد شدن ژله شیر را هم به ژله اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم و مقداری از ژله آلوررا را در زیر قالب مستطیلی خود میریزیم تا ببندد حواستون باشه که زیاد نریزید تا برای روی قلبها به اندازه کافی ژله داشته باشید حال مشابه شکل شیاری در وسط ژله ایجاد کنید و قلبها را پشت سر هم در وسط ژله قرار بدهید

حال مابقی ژله الورا را  اگر تو این زمان بسته بود میتونین ژله را روی حرارت بخار اب بگذارید تا دوباره مایع شود و روی قلبها بریزید و بگذارید تا ژله ببندد.. ژله سورپرایز شما اماده هست و زمان سورپرایز کردن رسیده..
___________________________




❤️❤️❤️❤️❤️
عقیل ۴۱۴۲۶۵

اینم کیک وپف پفی من
عقیل ۴۱۴۲۶۵

اینم کیک وپف پفی من
انیس ۱۵۱۴۴۱

بفرمائید ناهار
انیس ۱۵۱۴۴۱

بفرمائید ناهار
نامی ۲۷۵۵۹۵

❤الهام❤:
کوفته تبریزی

اول لپه رو پختم وچرخش کردموبعد برنج خورده روکه ازقبل خیس کرده بود به لپه اضافه کردم وبه ترتیب گوشت چرخ کرده ویه دونه تخم مرغ وسبزی که شامل ترخون ومرزه بودو اضافه کردم یکمی نمک وفلفل وزردچوبه واردنخودچی رو اضاف کردم همه روباهم قاطی کردم وخوب ورز دادم ازموادم به اندازه توپ کوچک درست کردم وداخلش یه آلوگذاشتم چیدم توی سینی حدود ۲۰دیقه گذاشتم توی یخچال رفتم سراغ سسش یع پیاز کوچیک رو نگینی خورد کردم سرخش کردم وزردچوبه وفلفل ورب و داخلش تفت دادم واب ریختم وقتی جوش اومد کوفته هارو ریختم داخل سس حدود ۴۵دیقه بعد کمی زرشک روش ریختم وبعی ۵دیقه کوفته ها اماده شدن

🛑 👆👆این توضیحاتی هست که بانو الهام ،درباره ی کوفته تبریزی شون گفتند🛑
امیرفتاح ۲۴۵۰۴۶

نهارامروزمن
امیرفتاح ۲۴۵۰۴۶

نهارامروزمن
امیرفتاح ۲۴۵۰۴۶

نهارامروزمن
امیرفتاح ۲۴۵۰۴۶

نهارامروزمن
امیرفتاح ۲۴۵۰۴۶

نهارامروزمن
رجب ۵۰۷۲۲۵

اینم برشتوک شکلاتی من
منوا ۲۲۵۹۱۸

ساندویچ ماکارونی بود😌
مهسان ۱۶۵۶۰۱

این با اون روش ولی تو توستر
مهسان ۱۶۵۶۰۱

این با اون روش ولی تو توستر
ایزد ۵۰۴۷۱۲

اش دوغ شامی کباب ناهار ما بفرمائید
پریس ۱۰۰۹۹۹

کیک من
كارن ۳۸۲۰۳۵

🔴 با جستجوی "موارد درخواستی" خود در کانال های این گروه باعث آسودگی خود و سایرین می شوید.

کانال ها
@Cook_10320 شامل فیلم های آشپزی از سرآشپزهای به نام

@Cook_10320_all شامل رسپی های متنی (برای کم مصرف شدن نت
كارن ۳۸۲۰۳۵

🔴 با جستجوی "موارد درخواستی" خود در کانال های این گروه باعث آسودگی خود و سایرین می شوید.

کانال ها
@Cook_10320 شامل فیلم های آشپزی از سرآشپزهای به نام

@Cook_10320_all شامل رسپی های متنی (برای کم مصرف شدن نت
عبدالرحیم ۳۹۷۴۲۴

چقد خوب شده مرغت
چ جوری درسش کردی اول سرخ کردی؟
هورشید ۷۰۵۵۰

نان خونگی مامان پز😊😊
نلیكا ۴۶۳۱۷۵

خانمی چه طوری مرغهایت درست کردید اخه فردا مهمون دارم
ام البنین ۲۲۴۵۱۳

سفره ناهار من
یاشار ۱۱۰۹۸۱

چقد خوب شده مرغت
چ جوری درسش کردی اول سرخ کردی؟
ن اول پیاز و سیر و خلال کردم و تفت دادم بعدمرغمو ریختم باشعله زیاد تفت دادم ک مرغم اب پس نده بهدشم ادویه و ربو نمک وتفت دادم بعدم هویچ و فلفل دلمه ای بعدشم ی لیوان و نصفی اب
نظر ۴۲۶۷۵۶

میشه طرز تهیشو بگین؟
نظر ۴۲۶۷۵۶

میشه طرز تهیشو بگین؟
عبدالرحیم ۳۹۷۴۲۴

ای بابا ج منم بده گلم لطفا داخل چی درست کردی
فاطمه زهرا ۴۸۵۳۸۳

بفرما😍😋
نیلا ۴۴۴۳۹۸

کشکه زعفرون زدم