بابا پز
عنوان گروه یا کانال:

بابا پز


توضیحات: نکات طلائی آشپزی و نکات آموزنده در خانه داری ارتباط با ادمین: @asemankhiali @babapazadmin
شناسه: babapaz@
تعداد اعضا: 164
خدیجه ۱۶۰۱۲۱

‍ سالاد_الویه


@babapaz


مواد لازم:
سیب زمینی متوسط 5 عدد . تخم مرغ 4 عدد . مرغ پخته خرد شده 1 لیوان
نخود فرنگی 1 لیوان . خیار شور خرد شده 1 لیوان . سس مایونز مقدار لازم . نمک و فلفل مقدار لازم



طرز تهیه : مرغ را بپزید و پس از اینکه سرد شد با دست استخوان های مرغ را جدا و مرغ را ریش ریش یا خرد کنید ( میتوانید از بخش های مختلف مرغ برای تهیه سالاد الویه استفاده کنید ، استفاده از بال و گردن مرغ سالاد الویه را خوشمزه تر میکند ).

سیب زمینی ها و تخم مرغ ها داخل قابلمه بریزید و چند لیوان آب اضافه کنید ، در قابلمه را ببندید و 1 ساعت روی حرارت قرار دهید تا مواد بپزند سپس سیب زمینی ها و تخم مرغ ها را پوست بکنید و ریز خرد کنید ( میتوانید سیب زمینی ، تخم مرغ و خیارشور را رنده کنید ).



مرغ پخته خرد شده ، سیب زمینی ، تخم مرغ و خیارشور خرد شده ، مقداری نمک و فلفل را داخل کاسه ای بریزید و با هم خوب مخلوط کنید سپس نخود فرنگی کنسروی یا پخته و سس مایونز را اضافه نمایید کنید ( در صورتی که میخواهید سالاد الویه کاملا یکدست باشد بهتر است ابتدا سیب زمینی ، تخم مرغ و مرغ خرد شده را باهم خوب مخلوط کنید سپس بقیه مواد را اضافه کنید ).

پس از مخلوط کردن مواد و آماده شدن سالاد الویه آن را در ظرف بریزید و تزیین کنید و به مدت 2 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سرد و آماده سرو شود.

نکته ها : در صورت تمایل میتوانید به جای مرغ از کالباس استفاده کنید ، همچنین میتوانید 1 عدد هویج پخته رنده شده را به الویه اضافه نمایید ، بهتر است سس را کم کم به مواد اضافه کنید تا بهتر با مواد ترکیب شود.

💖💕 کانال باباپز، کتاب آشپزی آنلاین 👇👇😍

@babapaz
خدیجه ۱۶۰۱۲۱

‍ 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

کیک_تيراميسو👇👇👇

تخم مرغ4عدد
پودر قند150گرم
ارد180گرم
وانیل نصف قاشق چ خ
بکينگ پودر یک ق چ خ
خامه شیرین شده400گرم
پنیر ماسکارپونه200گرم
پنیر خامه ای200گرم
پودر نسکافه یک قاشق غذاخوری
شکر دو قاشق غذاخوری
آب نصف فنجان
شیر پنج قاشق غذاخوری
شیر پنج قاشق غذاخوری

@babapaz

ابتدا سفیده و زرده های تخم مرغ را از هم جدا کنید سفیده هارا بزنید وقتی کم کم داشت فرم ميگرفت نصف وپودر قند را کم کم طی چند مرحله به سفیده اضافه میکنیم و خوب میزنیم تا سفیده کاملا پفکی بشه بعد زرده هاو وانیل رو با مابقی پودر قند میزنیم تا کرمی وکشدار بشه بعد پنج قاشق شیر رو اضافه میکنیم وهم میزنیم بعد روغن رو اضافه میکنیم وهم میزنیم درنهایت ارد و بکينگ پودر رو سه بار الک میکنیم و کم کم با سفیده ها در سه نوبت به زرده ها اضافه میکنیم ودوراني هم میزنیم کف قالب رو چرب میکنیم وکیک رو دردماي160درجه به مدت 45دقیقه می پزیم وبعد اجازه میدیم کیک خنک بشه واز قالب خارج میکنیم واز وسط برش میزنیم بعد خامه رو خوب فرم میدیم کنار میزاريم بعد پنیر هارو باهم ترکیب کرده وهم میزنیم تا یکدست بشه بعد پنیر و خامه رو باهم هم میزنیم وبعد یک قاشق نسکافه رو با دو قاشق شکر واب ترکیب میکنیم با فرچه به صورت ضربه ای به کیک میزنیم واز ترکیب خامه و پنیر روی کیک می ریزیم وکیک رو رو کش میکنیم وروي کیک پودرقهوه می پاشیم
⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️
💞کانال باباپز آشپزی سنتی و مدرن💖
@babapaz
کیک تیرامیسو
مهزیار ۱۳۴۶۰۸

کروکت سیب زمینی😋😋😋😋

مواد لازم (برای 6 نفر):
مواد لازم:
سیب زمینی 550 گرم
زرده تخم مرغ 1 عدد
تخم مرغ 2 عدد
آرد سوخاری 1 لیوان
آرد 1 قاشق غذا خوری
جعفری خرد شده 1 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه:
سیب زمینی ها را آب پز کرده و پوست آن ها را جدا کنید و داخل یک ظرف با گوشت کوب بکوبید . سپس آرد ، جعفری ، نمک ، فلفل و زرده تخم مرغ را اضافه کرده و کاملا همگی مواد را با هم مخلوط نمایید .دستتان را کمی نم دار کنید ، کمی از مواد را برداشته به آن فرم کروکت دهید. تخم مرغ را درون یک کاسه بشکنید و هم میزنید تا زرده و سفیده با هم مخلوط شوند و آرد سوخاری را هم درون یک بشقاب بریزید و بعد کروکت ها را اول درون تخم مرغ ها بغلتانید و بعد به آرد سوخاری آغشته کنید این مقدار تقریبا 12 عدد کروکت به شما میدهد.داخل یک قابلمه نچسب باشد کمی روغن بریزید تا جایی که روغن روی کروکت ها قرار بگیرد و بعد کروکت ها را درون آن بگذارید تا طلایی رنگ شود.
@babapaz
مهزیار ۱۳۴۶۰۸

کروکت سیب زمینی و پنیر😋😋😋
مواد لازم (برای 6 نفر):
مواد لازم:
سیب زمینی 550 گرم
زرده تخم مرغ 1 عدد
تخم مرغ 2 عدد
پنیر پیتزا به مقدار دلخواه
آرد سوخاری 1 لیوان
آرد 1 قاشق غذا خوری
جعفری خرد شده 1 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه:
سیب زمینی ها را آب پز کرده و پوست آن ها را جدا کنید و داخل یک ظرف با گوشت کوب بکوبید . سپس آرد ، جعفری ، نمک ، فلفل و زرده تخم مرغ را اضافه کرده و کاملا همگی مواد را با هم مخلوط نمایید .دستتان را کمی نم دار کنید ، کمی از مواد را برداشته در دست صاف کنید به مقدار دلخواه پنیر قرار دهید و به آن فرم کروکت دهید. تخم مرغ را درون یک کاسه بشکنید و هم میزنید تا زرده و سفیده با هم مخلوط شوند و آرد سوخاری را هم درون یک بشقاب بریزید و بعد کروکت ها را اول درون تخم مرغ ها بغلتانید و بعد به آرد سوخاری آغشته کنید این مقدار تقریبا 12 عدد کروکت به شما میدهد.داخل یک قابلمه نچسب باشد کمی روغن بریزید تا جایی که روغن روی کروکت ها قرار بگیرد و بعد کروکت ها را درون آن بگذارید تا طلایی رنگ شود.
@babapaz
مهزیار ۱۳۴۶۰۸

شما می توانید انواع سبزیجات و یا گوشت و مرغ را پخته و به همراه پنیر و یا بدون پنیر داخل کروکت قرار دهید.
غذایی ساده، سریع و لذیذ برای شما و اعضای خانواده شما😍😍😍😍
@babapaz
خدیجه ۱۶۰۱۲۱

‍ کدو_حلوایی (مشهد)

مواد لازم:
۱عدد کدوحلوایی
شکر به دلخواه
خلال پسته وبادام برای تزیین
گلاب یک لیوان
پودر هل یک قاشق چایی خوری
گردو نرم شده برای تزیین

طرز تهیه:
کدوهارا حلقه حلقه کرده وسرخ میکنیم کمی که رنگش طلایی قهوه ای روشن شد
شربتمان را درست میکنیم(شکر وگلاب واب وپودر هل)وبه کدو هایمان اضافه میکنیم.درش را میگذاریم تا شربتمان حالت کاراملی پیدا کند.
وقتی کدویمان اماده شد از داخل شربت کاراملی شده برداشته وله میکنیم وفرم میدهیم وبا خلال بادام وپسته وپودرگردو تزیین میکنیم وشربت را روی ان میریزیم

🌸ارسالی یکی از اعضای محترم کانال خانم مظلومی از مشهد🌸

از عکس ایده بگیر وتوی مهمونی هات بدرخش

❣ @babapaz
خدیجه ۱۶۰۱۲۱

‍ ساندویچ جگر😋

نان سفید : ۲ عدد
جگر مرغ : ۱۰۰ گرم
تخم مرغ پخته : ۳ عدد
جعفری ساطوری شده : ۲ قاشق سوپخوری
آب لیموترش : ۳ قاشق سوپخوری
روغن زیتون : ۰.۵ فنجان
فلفل : قدری
نمک : قدری
جگر را خرد می‌کنیم و می‌شوئیم، در صورتی‌که جگر بره مصرف کنیم رگ و ریشه آن را می‌گیریم، کمی روغن زیتون در ظرفی می‌ریزیم و روی آتش می‌گذاریم، بعد جگر را در روغن می‌ریزیم و کمی سرخ می‌کنیم به حدی که آب جگر کشیده شود آنگاه کمی نمک و فلفل می‌زنیم بعد جگر را یک بار چرخ می‌کنیم، بعد تخم مرغ سفت را رنده می‌کنیم جگر چرخ شده و تخم مرغ و جعفری خرد شده و آب لیمو و نمک و فلفل و بقیه روغن زیتون را مخلوط می‌کنیم تا نرم و لطیف شود، سپس روی نان‌های کوچک و آماده شده را از مایه جگر می‌مالیم و روی آن را با یک برگ جعفری تزئین می‌کنیم
می‌توانیم از پاته‌های جگر کنسرو استفاده کنیم و کمی جعفری خرد شده و آبلیمو با آن مخلوط نمائیم. این مایه را نیز می‌توان در قیف ریخت و روی نان را با آن تزئین نمود.

🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀

باباپز جدیدترین کانال اشپزی
👇🏻👇🏻

@babapaz
خدیجه ۱۶۰۱۲۱

‍ سالاد کبیج😋

مواد لازم برای سالاد کبیج :

کلم سفید خرد شده

فلفل دلمه خرد شده

خیارشور خرد شده

ذرت پخته یا کنسرو

شوید خرد شده

سس مایونز

ماست موسیر

نمک و فلفل



طرز تهیه سالاد کبیج :

همه ی مواد را خرد کرده و با هم مخلوط می کنیم، در ظرفی سس مایونز و ماست موسیر را به نسبت مساوی به همراه کمی فلفل و نمک مخلوط کرده و به مواد اضافه می کنیم، مواد را یکی دو ساعت در یخچال می گذاریم تا سس به خرد کلم برود، بعد آماده ی سرو می شود.


🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀

باباپز جدیدترین کانال اشپزی

👇🏻👇🏻
@babapaz
خدیجه ۱۶۰۱۲۱

‍ خورشت مرغ و ماست
مواد لازم برای ۶ نفر

سینه مرغ : 600 گرم

ماست : یک پیمانه

سس مایونز : 4 قاشق غذاخوری

خامه : 3 قاشق غذاخوری

سیر : 5 حبه

روغن زیتون : 3 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل : به میزان لازم

طرز تهيه:
سینه مرغ به دلیل خشک بودن اغلب طرفداران زیادی ندارد، با این غذای سریع هم می‌توانید طعم واقعا جدید و خوبی را امتحان کنید و هم در مواقعی که وقت کمی دارید باز هم غذای خانگی و مطمئنی داشته باشید

اگر زیاد علاقه‌ای به برنج و نان ندارید می‌توانید دو عدد سیب‌زمینی را آبپز کرده و همزمان با سس به تابه اضافه کنید. در این حالت سس زودتر غلیظ می‌شود و سیب‌زمینی‌ها ترشی و چربی سس را به خود جذب کرده و طعمی عالی پیدا می‌کنند.

ابتدا سینه مرغ را بصورت نوارهای باریک خرد کنید.
سیر را رنده کنید و در صورت تمایل همراه با کمی زنجفیل رنده‌شده با روغن در تابه ریخته و با حرارت کم تفت دهید.
وقتی بوی سیر بلند شد مرغ را اضافه کرده و همراه با کمی نمک و فلفل تفت می‌دهیم. بهتر است بجای فلفل سیاه از فلفل سفید اضافه کنید چون رنگ غذا سفید است و به این شکل نمای بهتری خواهد داشت.
سس مایونز را هم زده و با ماست مخلوط می‌کنیم و همراه با خامه ترکیب می‌کنیم. مایونزی که به سس ماست اضافه می‌کنیم از بریدن ماست در ضمن پخت جلوگیری می‌کند و بافت خورشت زیباتر می‌شود. ولی شما می‌توانید مایونز را حذف کرده و با ماست جایگزین کنید.
مرغ که کامل تفت خورد و رنگش عوض شد سس ماست را به آن اضافه کرده و شعله را زیاد می‌کنیم تا جوش بیاید.
در این مرحله می‌توانید کمی زعفران به خورشت اضافه کنید تا غذا رنگ و عطر زیبایی به خود بگیرد.
در تابه را بسته و شعله را کم می‌کنیم تا سس کمی غلیظ شود و مرغ کامل بپزد. زمان حدودی مورد نیاز 15 دقیقه است. خودتان می‌توانید چک کنید وقتی که مرغ پخته و غلظت سس باب طبع شما بود شعله را خاموش کنید.
این غذا را با برنج و نان سرو کنید.

🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀

باباپز جدیدترین کانال اشپزی

👇🏻👇🏻
‏@bababpaz
خدیجه ۱۶۰۱۲۱

‍ ‍
😋دلمه مرغ و اسفناج

دلمه مرغ و اسفناج یکی از غذاهای سریع و راحت و ظاهری بسیار زیباست. برای مواد میانی این دلمه از اسفناج پخته و ورقه های ژامبون استفاده می شود. دلمه مرغ و اسفناج را می توانید به عنوان غذای اصلی یا به عنوان پیش غذا استفاده نمایید. در ادامه با طرز تهیه دلمه مرغ و اسفناج آشنا خواهید شد.

مواد لازم:
سینه مرغ بدون استخوان و پوست
ژامبون مرغ
اسفناج پخته
نمک و فلفل سیاه
تخم مرغ
روغن مایع
آرد
آرد سوخاری
آبلیمو
۲ عدد
۲ ورق
۳ قاشق سوپخوری
به میزان لازم
۲ عدد
برای سرخ کردن
یک دوم پیمانه
به میزان لازم
۲ قاشق سوپخوری
آموزش دلمه مرغ و اسفناج
طرز تهیه:
گام اول: سینه مرغ را بین دو نایلون قرار دهید و با بیفتک کوب دو طرف آن را بکوبید تا پهن و نازک شود.
گام دوم: دو طرف سینه های مرغ را نمک، فلفل و آبلیمو بزنید.
گام سوم: ورقه های ژامبون را روی سینه مرغ قرار دهید و پس از قرار دادن مقداری اسفناج پخته روی آن، سینه مرغ را رول کنید.
گام چهارم: سینه مرغ رول شده را ابتدا در آرد، سپس در تخم مرغ زده شده و بعد از آن در آرد سوخاری بغلطانید.
گام پنجم: دلمه های مرغ را درون روغن با حرارت کم سرخ کنید.
گام ششم: توسط یک چاقوی تیز، سینه مرغ را بصورت اسلایس برش دهید و درظرفی زیبا بچینید. دلمه مرغ را با سس کچاپ سرو کنید.
امیدوارم از تهیه دلمه مرغ و اسفناج لذت برده باشید.


🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀بابا پز جدیدترین کانال اشپزی

👇🏻👇🏻

@babapaz
خدیجه ۱۶۰۱۲۱

‍ 📝 پاورقی های آشپزباشی


🍴 خیار شور

✨ نکاتی در مورد تهیه ی خیار شور:

۱- خیارها را تمیز بشویید و کنار بگذارید تا کاملا خشک شوند.
۲- سیرها را پوست بگیرید.
۳- از سبزی های معطر مانند ترخون و مرزه استفاده کنید. آن ها را تمیز بشویید و بگذارید تا کاملا خشک شوند. می توانید از سبزیجات خشک هم استفاده کنید.
۴- آب جوش را کنار بگذارید تا خنک شود.
۵- در صورت تمایل برای تند شدن خیارشورها، می توانید از تعدادی فلفل هم استفاده کنید.
۶- مواد اولیه میزان دقیقی ندارند، چون با توجه به ذائقه تان و سایز شیشه هایی که استفاده می کنید، تغییر می کنند.
۷- شیشه ها را تمیز بشویید و کنار بگذارید تا کاملا خشک شوند.
۸- وقتی خیارها تغییر رنگ دادند، خیار شور آماده است، که بین ۲۰ تا ۳۰ روز طول می کشد.

✨ مواد اولیه:

✏️ سیر به میزان لازم
✏️ سبزی های معطر به میزان لازم
✏️ خیار به میزان لازم
✏️ آب جوش به میزان لازم
✏️ نمک به میزان لازم
✏️ فلفل به میزان لازم

🍴دستورالعمل :

۱- خیارها را به صورت ایستاده در شیشه بچینید.
۲- تعدادی حبه سیر و چند شاخه سبزی در بین آن ها قرار دهید.
۳- در حدود ۲ تا ۳ سانتی متر سرکه در شیشه بریزید.
۴- نمک را در آب جوش خنک شده حل کنید (تقریبا برای هر لیوان آب، نصف قاشق غذاخوری نمک) و شیشه را از آب پر کنید.
۵- در شیشه را محکم ببندید و در دمای اتاق و محلی تاریک قرار دهید.
۶- تقریبا بین ۲۰ تا ۳۰ روز زمان می برد تا خیار شور آماده شود. وقتی خیارها تغییر رنگ دادند، خیار شور آماده است. بعد از رسیدن خیار شور، آن را در یخچال نگه دارید.


برای مشاهده ی مجموعه ی کامل دستورغذایی های ما می توانید به کانال باباپز به آدرس زیر مراجعه کنید : "@babapaz"

@babapaz
مهزیار ۱۳۴۶۰۸

مشاوره و همفکری با باباپز🤓🤓🤓
باباپزی های عزیز در صورتی که قصد دارید مهمانی و جشن برگزار کنید
و نیاز به همفکری در خصوص اینکه چگونه از مهمان های خود پذیرایی کنید دارید؟
می توانید روی همفکری با باباپز حساب کنید😍😍😍🌺🌺🌺
@asemankhiali
@babapazadmin
خدیجه ۱۶۰۱۲۱

‍ رول_مرغ_با_فلفل_كبابي

مواد لازم :

سینه مرغ بدون استخوان 3 عدد
نمک نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه ¼ قاشق چایخوری
پنیر بز با سیر و سبزیجات 85 گرم
برگ اسفناج تازه 28 گرم
فلفل قرمز کبابی ¾ پیمانه
پیازچه خرد شده یک عدد
پستو یا سس گوجه ‌فرنگی نصف پیمانه

طرز تهیه:

فر را با دمای 400 درجه فارنهایت روشن کنید. سینه‌های مرغ را از وسط دو نیم کنید. آنها را درون پلاستیک بگذارید. با کمک بیفتک‌کوب روی آنها ضربه بزنید تا نازک و باریک شوند. یک طرف مرغ‌ها را نمک و فلفل سیاه بزنید. روی آنها پنیر قرار دهید. البته پنیر را در مرکز مرغ‌ها بگذارید تا از لبه‌ها بیرون نزند. روی آنها برگ‌های اسفناج، فلفل و پیازچه قرار دهید.

مواد را به آرامی فشار دهید و با احتیاط مرغ‌ها را رول کنید و انتهای کار، با کمک خلال دندان آن را در جای خود محکم کنید.
پستو گوجه‌فرنگی را روی مرغ‌ها بمالید و آنها را در یک ظرف پیرکس مستطیلی بچینید. سپس آنها را به مدت 25 تا 30 دقیقه در فر قرار دهید تا مرغ‌ها پخته شوند. ولی مراقب باشید خیلی خشک نشوند.

پس از پخت خلال‌های دندان را خارج کنید و سرو کنید.
برای اینکه پنیر بز طعم سیر و سبزیجات داشته باشد، یک حبه سیر رنده شده را به همراه 1/8 قاشق چایخوری پودر آویشن به پنیر اضافه کنید و خوب هم بزنید.
______________

✅كانال باباپز، كتاب آشپزي آنلاين👇

@babapaz
خدیجه ۱۶۰۱۲۱

‍ فرنی_موز
موز رسیده یک عدد بزرگ
شیر ۲لیوان
آرد برنج ۲قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت ۱قاشق غذاخوری سرخالی
وانیل نوک قاشق چایخوری
شکر۲قاشق غذاخوری نسبت به ذائقه خودتون کم و زیادش کنید
شیر و موز و شکر را در مخلوط کن بریزیدتا کاملا یکدست بشه بعد آرد برنج نشاسته و وانیل رو کم کم به این مخلوط اضافه کنید باید کم کم اضافه و خوب مخلوط کنید تا گوله نشه اگه گوله بشه باید از الک رد کنید حالا مخلوط را روی حرارت ملایم بذارید و دائم هم بزنید
نکته مهم در طبخ فرنی اول اینکه آرد برنج کاملا نرم باشه پس اگه لازمه اول از الک رد کنید و نکته خیلی مهم دیگه حرارت ملایم و هم زدن هستش چون اگه حرارت زیاد باشه و هم نزنید فرنی قبل از پخته شدن آرد برنج سفت میشه و طعم مطبوع رو نداره و اینکه ته میگیره و خراب میشه نذارید فرنی رو شعله سفت بشه چون بعد از سرد شدن سفت تر هم میشه و بافت لطیفش از بین میره زمانی که رد قاشق روی فرنی موند پخت کافیه فرنی رو تا داغه توی ظرف های سرو بریزید و کمی که خنک شد روشو با دارچین و برش های موز تزیین کنید نووووووش جااان من دوتا موز ریختم


💞کانال اشپزی باباپز💖

@babaoaz

فرنی موز
خدیجه ۱۶۰۱۲۱

بفرمایید یه میان وعده عالی تو هوای سرد😋😋
ارسالی از خانم پاینده از اصفهان
@babapaz
خدیجه ۱۶۰۱۲۱

اینم طرز تهیه گراتن مرغ و بادنجان
مواد لازم:

فیله مرغ ۱ : کیلوگرم

بادمجان قلمی :۱۰ تا ۱۲ عدد

سس سفید : ۳ پیمانه

پیاز: ۱ عدد درشت

پنیر پیتزا : به میزان لازم

نمک و فلفل و روغن و آویشن و پودر سیر :به میزان لازم
خدیجه ۱۶۰۱۲۱

دستور تهیه:



از چند ساعت قبل, فیله های مرغ نگینی را به همراه پیاز نگینی و نمک و فلفل و پودر سیر و ادویه و آویشن, مزه دار کنید. بعد با حرارت نسبتا بالا فیله ها را تفت دهید تا کمی سرخ شوند.

بادمجانها را حلقه ای کنید و روی آنها نمک بپاشید و بعد از ۱ ساعت بشویید و سرخ کنید. سپس آنها را روی دستمال آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی شان گرفته شود.

حالا در یک ظرف پیرکس, فیله های تفت داده را بریزید, روی آنها کمی سس سفید و پنیر پیتزا بریزید, یک لایه بادمجان بچینید و دوباره سس سفید بریزید و با پنیر پیتزا، روی گراتن را بپوشانید.

ظرف را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ سانتی گراد به مدت حدود ۳۰ تا ۴۵ دقیقه بگذارید تا روی پنیر طلایی شود.
نکات:

* حتما برای درست کردن سس سفید حرارت را کم کنید وگرنه سس خیلی زود ته میگیرد و گلوله میشود!

* میتوانید لایه ها را تکرار کنید. مثلا ۲ یا ۳ لایه ای درست کنید.

* میتوانید به جای فیله مرغ, از سینه مرغ هم استفاده کنید.

* میتوانید در همین مواد و لایه بالایی, کمی قاچ تفت داده هم اضافه کنید که مزه خوبی به گراتن میدهد.

* میتوانید گراتنها را در قالب مافین درست کنید و به صورت تکنفره سرو کنید.

* همیشه در غذاهای پنیری از آویشن استفاده کنید, چون ترکیب آویشن با پنیر عالیه!
خدیجه ۱۶۰۱۲۱

کتلت و سمبوسه کار خانم پاینده از اصفهان @babapaz
مهزیار ۱۳۴۶۰۸

دسر کدو حلوایی ارسالی از خانم تقی زاده از تهران
مهزیار ۱۳۴۶۰۸

بفرمایید کیک عصرونه ارسالی از خانم پاینده از اصفهان
مهزیار ۱۳۴۶۰۸

دسر کار خانم مهین تقی زاده از تهران
@babapaz
مهزیار ۱۳۴۶۰۸

مشاوره و همفکری با باباپز🤓🤓🤓
باباپزی های عزیز در صورتی که قصد دارید مهمانی و جشن برگزار کنید
و نیاز به همفکری در خصوص اینکه چگونه از مهمان های خود پذیرایی کنید دارید؟
می توانید روی همفکری با باباپز حساب کنید😍😍😍🌺🌺🌺
@asemankhiali
@babapazadmin
مهزیار ۱۳۴۶۰۸

رولیه کوکو سیب زمینی ارسالی از خانم زینب انصاری از ورامین
@babapaz
مهزیار ۱۳۴۶۰۸

ساندویچ مرغ ارسالی از خانم سمیرا معصومی
@babapaz
مهزیار ۱۳۴۶۰۸

تزیین سالاد
@babapaz
مهزیار ۱۳۴۶۰۸

یه روش جدید برای تهیه الویه
@babapaz
خدیجه ۱۶۰۱۲۱

‍ ‌ شیر برنج قالبی😋

مواد لازم:
برنج
آب
شیر
شکر
پودر ژلاتین
آب برای ژلاتین
رنده پوست پرتقال
یک دوم پیمانه
۱ پیمانه
۲ پیمانه
۶۰ گرم
۱ قاشق چای خوری
یک چهارم پیمانه
۱ عدد پرتقال
شیربرنج قالبی
طرز تهیه:
گام اول: ابتدا باید برنج را پاک نمایید و پس از شستن، با یک پیمانه آب به مدت ۶ ساعت خیس کنید. سپس برنج را با حرارت ملایم بپزید تا آب آن چیده شود.
گام دوم: در حالی که برنج با حرارتی ملایم در حال پخته شدن است کم کم شیر را اضافه کنید. برنج تا جایی باید بپزد که کاملا نرم شود.
گام سوم: شکر و رنده پوست پرتقال را اضافه و مخلوط کنید تا شکر درون برنج حل شود. سپس ژلاتین را با یک چهارم پیمانه آب مخلوط و به حالت بن ماری حل کنید و بعد از آن درون شیر برنج بریزید.
گام چهارم: قالب دسر را چرب کنید و مواد شیر برنج را درون آن بریزید. دسر باید به مدت ۵ ساعت در یخچال بماند. پس از بسته شدن شیر برنج، آن را در ظرف زیبایی قرار دهید و با انواع مربا سرو کنید.
امیدوارم از تجربه تهیه شیربرنج قالب لذت برده باشید.

🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀

باباپز جدیدترین کانال اشپزی
👇🏻👇🏻
@babapaz
خدیجه ۱۶۰۱۲۱

‍ اسلایس_مرغ


✅موادلازم

🍞نان تست بزرگ 2 بسته
🍍سس مایونز 200 گرم
🍞مرغ پخته شده 200 گرم
🍍پنیر خامه ای 100 گرم
🍞ماست خامه ای 100 گرم
🍍هویج ابپز 1 عدد
🍞سیب زمینی ابپز کوچک 2 عدد
🍍فلفل دلمه نگینی خام 1 عدد کوچک
🍞گردو نگینی (تست شده) نصف پیمانه
🍍نمک و فلفل سیاه مقداری
🍞آبلیموی تازه یک قاشق غذا خوری
🍍خیار شور 50 گرم

🍒نکات جانبی
اسلایس مرغ رسیپی های مختلفی داره و شما میتونید به صورتهای مختلفی درستش کنید.
به شکل کلبه- کیک و ... و با مواد میانی مختلف. که بیس اصلیش مرغه و باقیش بنا به سلیقه و ذائقه تغییر می کنه.

🍒خیلی دستورها توش جعفری یا پیازچه خرد شده داره که انصافا خیلی خوشمزه ترش می کنه اما ایرادی که داره اینه که موندگاریش رو خیلی پایین می یاره. و فرداش کلا مزه اش بر می گرده.
🍒اما این دستوری که امروز براتون میگذارم رو اکثر کسانی که خوردند دوست داشتند
امیدوارم شما هم درستش کنید و دوست داشته باشید.

✅طرز تهیه

🍗مرغهای پخته شده رو تکه تکه ریز کنید و سیب زمینی رو روش رنده کنید و بعد هم خیار شور رو رنده کنید و هویج رو نگینی خیلی ریز خرد کنید و اضافه کنید.

🍗حالا بهش گردو سس و ماست و پنیر رو اضافه کنید و نمک و ادویه و در آخر بهش فلفل دلمه ای خرد شده اضافه کنید

🍗گردو رو حتما تست کنید تا طعمش عالی بشه و وقتی زیر دندونتون می یاد لذت ببرید
دقت کنید این غذا الویه نیست پس سیب زمینی زیاد و آبلیمو زیاد طعمش رو خراب می کنه و شما انگار دارید الویه میخورید.
🍗بیس اصلی و طعم قالب باید مرغ باشه و یکی دو تا سیب زمینی کوچولو کمک به چسبندگی و به صرفه شدن این غذاست.
ابلیمو رو حتما تازه و فقط یک قاشق اضافه کنید نه بیشتر.

🍗سفتی و شلی مایه تون خیلی مهمه. مثل تصویر سعی کنید مایه کمی رو به سفتی باشه. مواد خیلی شل هنگام برش از لای نونها بیرون می زنه و خیلی سفت هم چون خود نونها کمی رطوبتش رو می گیره بعدا زیادی سفت می شه و به نونها چسبندگی نمیده و همینطور وقت خوردن خشک و سفت می شه.
🍗پس دقت کنید تا غلظت مواد خوب باشه. ماست باعث می شه که کل رطوبت به خورد نون نره و غذاتون از رطوبت کافی برخوردار باشه.
🍗پنیر خامه ای طعم خوبی بهش میده که از الویه و .. متمایزش می کنه.


🍗میزان مواد هم اگه زیاد باشه بین نونها بیرون می زنه و شکل زیبایی نمیده و اگه خیلی کم باشه انگار دارید نون خالی میخورید.
اینها نکته های ریزی هست که شاید ساده باشه اما رعایت کردنشون بهتون نتیجه خوب و عالی میده.
🍗اگه خیلی میخواهید لذیذ تر باشه خیلی خیلی کم دو طرف نون رو سس بمالید و بعد مواد بگذارید. بازم اگه سس زیاد باشه مواد لیز میخوره از لای نون وقت گاز زدن یا برش زدن.
همیشه در همه کار اعتدال رو رعایت کنید.
بعد از گذاشتن مواد لای نونها کمی اونها رو فشرده کنید و بعد با چاقوی تیز اره ای لبه های نون رو برش بدید تا کارتون تمیز تر و زیبا تر دیده بشه و اسلایسهایی نرم و سفید داشته باشید.

🍗هویج به زیبایی برش ها و ایجاد رنگ های زیبا در غذا کمک می کنه و باید مقدارش کم باشه تا طعم رو عوض نکنه.
🍗فلفل دلمه خام طعم خیلی خوب و متفاوتی بهش میده که برای فلفل دوستان عالیه. همینطور ترکیب رنگیه خوبی تو برش ها می ده.


🍗در آخر تمامی برش ها تون رو دو نیم کنید تا مثلث هایی زیبا و خوشمزه داشته باشید
و با هر انچه دوست دارید تزیینشون کنید. من با کمی گوجه گیلاسی و سس خردل و مایونز تزیینش کردم.

نوش جان

🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀

باباپز جدیترین کانال اشپزی

👇🏻👇🏻
@babapaz
خدیجه ۱۶۰۱۲۱

‍ اسلایس_مرغ


✅موادلازم

🍞نان تست بزرگ 2 بسته
🍍سس مایونز 200 گرم
🍞مرغ پخته شده 200 گرم
🍍پنیر خامه ای 100 گرم
🍞ماست خامه ای 100 گرم
🍍هویج ابپز 1 عدد
🍞سیب زمینی ابپز کوچک 2 عدد
🍍فلفل دلمه نگینی خام 1 عدد کوچک
🍞گردو نگینی (تست شده) نصف پیمانه
🍍نمک و فلفل سیاه مقداری
🍞آبلیموی تازه یک قاشق غذا خوری
🍍خیار شور 50 گرم

🍒نکات جانبی
اسلایس مرغ رسیپی های مختلفی داره و شما میتونید به صورتهای مختلفی درستش کنید.
به شکل کلبه- کیک و ... و با مواد میانی مختلف. که بیس اصلیش مرغه و باقیش بنا به سلیقه و ذائقه تغییر می کنه.

🍒خیلی دستورها توش جعفری یا پیازچه خرد شده داره که انصافا خیلی خوشمزه ترش می کنه اما ایرادی که داره اینه که موندگاریش رو خیلی پایین می یاره. و فرداش کلا مزه اش بر می گرده.
🍒اما این دستوری که امروز براتون میگذارم رو اکثر کسانی که خوردند دوست داشتند
امیدوارم شما هم درستش کنید و دوست داشته باشید.

✅طرز تهیه

🍗مرغهای پخته شده رو تکه تکه ریز کنید و سیب زمینی رو روش رنده کنید و بعد هم خیار شور رو رنده کنید و هویج رو نگینی خیلی ریز خرد کنید و اضافه کنید.

🍗حالا بهش گردو سس و ماست و پنیر رو اضافه کنید و نمک و ادویه و در آخر بهش فلفل دلمه ای خرد شده اضافه کنید

🍗گردو رو حتما تست کنید تا طعمش عالی بشه و وقتی زیر دندونتون می یاد لذت ببرید
دقت کنید این غذا الویه نیست پس سیب زمینی زیاد و آبلیمو زیاد طعمش رو خراب می کنه و شما انگار دارید الویه میخورید.
🍗بیس اصلی و طعم قالب باید مرغ باشه و یکی دو تا سیب زمینی کوچولو کمک به چسبندگی و به صرفه شدن این غذاست.
ابلیمو رو حتما تازه و فقط یک قاشق اضافه کنید نه بیشتر.

🍗سفتی و شلی مایه تون خیلی مهمه. مثل تصویر سعی کنید مایه کمی رو به سفتی باشه. مواد خیلی شل هنگام برش از لای نونها بیرون می زنه و خیلی سفت هم چون خود نونها کمی رطوبتش رو می گیره بعدا زیادی سفت می شه و به نونها چسبندگی نمیده و همینطور وقت خوردن خشک و سفت می شه.
🍗پس دقت کنید تا غلظت مواد خوب باشه. ماست باعث می شه که کل رطوبت به خورد نون نره و غذاتون از رطوبت کافی برخوردار باشه.
🍗پنیر خامه ای طعم خوبی بهش میده که از الویه و .. متمایزش می کنه.


🍗میزان مواد هم اگه زیاد باشه بین نونها بیرون می زنه و شکل زیبایی نمیده و اگه خیلی کم باشه انگار دارید نون خالی میخورید.
اینها نکته های ریزی هست که شاید ساده باشه اما رعایت کردنشون بهتون نتیجه خوب و عالی میده.
🍗اگه خیلی میخواهید لذیذ تر باشه خیلی خیلی کم دو طرف نون رو سس بمالید و بعد مواد بگذارید. بازم اگه سس زیاد باشه مواد لیز میخوره از لای نون وقت گاز زدن یا برش زدن.
همیشه در همه کار اعتدال رو رعایت کنید.
بعد از گذاشتن مواد لای نونها کمی اونها رو فشرده کنید و بعد با چاقوی تیز اره ای لبه های نون رو برش بدید تا کارتون تمیز تر و زیبا تر دیده بشه و اسلایسهایی نرم و سفید داشته باشید.

🍗هویج به زیبایی برش ها و ایجاد رنگ های زیبا در غذا کمک می کنه و باید مقدارش کم باشه تا طعم رو عوض نکنه.
🍗فلفل دلمه خام طعم خیلی خوب و متفاوتی بهش میده که برای فلفل دوستان عالیه. همینطور ترکیب رنگیه خوبی تو برش ها می ده.


🍗در آخر تمامی برش ها تون رو دو نیم کنید تا مثلث هایی زیبا و خوشمزه داشته باشید
و با هر انچه دوست دارید تزیینشون کنید. من با کمی گوجه گیلاسی و سس خردل و مایونز تزیینش کردم.

نوش جان

🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀

باباپز جدیترین کانال اشپزی

👇🏻👇🏻
@babapaz
خدیجه ۱۶۰۱۲۱

نكات_اشپزي

هفت_راز_اشپزی_برای_خوش_طعم_کردن_غذا


1. رب انار + مرغ
پس از اینکه تکه‌های مرغ را با آب و کمی نمک پختید، ۲ قاشق غذاخوری رب انار را با نصف لیوان پیاز سرخ‌شده و یک قاشق چای‌خوری زعفران دم‌کرده کمی تفت بدهید و روی مرغ‌ها بریزید. سپس اجازه دهید تکه‌های مرغ طعم‌دار شده به مدت ۲ تا ۳ دقیقه روی حرارت بمانند تا آماده خوردن شوند.

2. مایونز + جوجه کباب
اضافه کردن یک قاشق غذاخوری سس مایونز به مواد جوجه‌کباب می‌تواند هم طعم جوجه را دلپذیرتر کند و هم بافت آن را نرم‌تر، بنابراین اگر تصمیم به پخت این غذا دارید، کمی سس مایونز قبل از پخت تکه‌های گوشت به آن اضافه کنید.

3. آب‌لیمو + ماکارونی
خیلی‌ها به آب در حال جوش ماکارونی، کمی نمک اضافه می‌کنند. این بار به جای این کار یک قاشق غذاخوری آب‌لیموی تازه را به آب ماکارونی اضافه کنید و هنگام سرو ماکارونی هم کمی آویشن یا پودر ریحان خشک روی آن بریزید. به این ترتیب هم حجم سدیم دریافتی را کاهش می‌دهید و هم طعم جدیدی را در ماکارونی تجربه خواهید کرد.

4. آب سیب + کتلت
اگر می‌خواهید طعم کتلت شما با تمام کتلت‌های تمام دنیا متفاوت باشد، به جای پیاز رنده شده، از آب سیب غلیظ در تهیه مواد اولیه آن کمک بگیرید. افزودن کمی نان خشک خردشده به مواد اولیه کتلت می‌تواند شلی حاصل از افزودن آب سیب را نیز برطرف کند
5. پنیر پیتزا + فیله سوخاری
معمولاً بچه‌ها علاقه فراوانی به خوردن فیله سوخاری و مرغ کبابی دارند. شما می‌توانید برای بالا بردن کالری و بهبود طعم گوشت‌های سوخاری از کمی پنیر پیتزای رنده شده و آب‌لیموی تازه استفاده کنید.

6. پنیر صبحانه + ماکارونی
وقتی ماکارونی را پختید و در ظرف مخصوص سرو آن ریختید، کمی پنیر صبحانه روی آن رنده کنید. مطمئن باشید با این کار یک رشته ماکارونی هم ته ظرفتان باقی نخواهد ماند.

7. پنیر خامه‌ای + تخم‌مرغ
۲ تخم‌مرغ خام را خوب هم بزنید. سپس ۲ قاشق غذاخوری کره را با یک‌چهارم فنجان پنیر خامه‌ای و کمی نمک مخلوط کنید و این مخلوط را روی حرارت ملایم بگذارید. وقتی پنیر و کره کاملاً آب شدند، تخم‌مرغ‌ها را به ظرفتان اضافه کنید و پس از هم زدن تمام مواد با یکدیگر، در ظرف را تا پف کردن و پختن کامل تخم‌مرغ‌ها ببندید. بعد از حدود ۵ دقیقه یک املت فوق‌العاده خوش عطر و طعم خواهید داشت. افزودن کمی پودر آویشن به این املت، خوشمزه‌ترین صبحانه عمرتان را برای شما فراهم خواهد شد


🔰باباپز ، کتاب آشپزی آنلاین👇👇

@babapaz
مهزیار ۱۳۴۶۰۸

باباپزی های عزیز یه ایده برای تزیین سالاد ناهار امروز
@babapaz
مهزیار ۱۳۴۶۰۸

سالاد سزار ارسالی از خانم سمیرا معصومی
سالاد سزار یه گزینه خوب برای کسانی هست که شام سبک میل میکنند.
@babapaz
مهزیار ۱۳۴۶۰۸

پلو و جوجه ارسالی از خانم زینب انصاری از ورامین
@babapaz
مهزیار ۱۳۴۶۰۸

فیله سوخاری ارسالی از خانم پاینده از اصفهان
@babapaz
خدیجه ۱۶۰۱۲۱

انواع غذاهای دریایی مخصوصاً ماهی، انتخاب بسیار خوبی برای ناهار، خصوصاً در زمان امتحانات است." فسفر" موجود در ماهی بهترین ماده مغذی برای "مغز" است.

@babapaz
خدیجه ۱۶۰۱۲۱

آش_انار

برنج 1 لیوان
سبزی آش ( تره.جعفری.گشنیز.نعناع ) 1 کیلو
لپه نصف لیوان
دانه انار 2 کیلو
پیاز سرخ کرده 4 قاشق غذاخوری
گوشت چرخ کرده نیم کیلو
گلپر 2 قاشق غذاخوری
روغن 3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه : لپه را با پیاز سرخ کرده و 5 لیوان آب و کمی نمک و فلفل درون ان بریزید و بگذارید تا لپه کمی بپزد سپس برنج شسته شده را داخل لپه هایی که کمی پخته شده بریزید و اجازه دهید برنج کاملا بپزد.

گوشت چرخ کرده را با 2 پیاز رنده شده و کمی نمک و فلفل مخلوط کرده و قلقلی درست کنید و پس از سرخ کردن داخل آش بریزید.

سبزی را تمیز کرده و بشویید و خرد کنید سپس به مایه آش اضافه نمائید و بگذاریم آهسته بجوشد تا آش جا بیفتد ، باید برنج آش کاملا بپزد و لعاب بیندازد.

دانه های انار را داخل آش بریزید و در انتها گلپر را اضافه کنید ، برای سرو کردن آش را در ظرف ریخته و با کمی دانه انار روی ان را تزئین کنید.

نکته ها : میتوانید روی اش را با نعناع داغ تزئین کنید ( 1 قاشق سوپخوری نعناع خشک نرم را با 3 قاشق سوپخوری روغن کمی روی حرارت ملایم تفت دهید تا رنگ ان کمی تغییر کند اما مراقب باشید نعنا نسوزد ) ، میزان له شدن مواد بستگی به خودتان دارد ، میتوانید مواد را تا حدی که له شوند نیز بپزید.

بجای دانه های انار از رب انار نیز میتوانید استفاده کنید و در اینصورت بجای 2 کیلو دانه انار از نصف پیمانه رب انار استفاده کنید ، انار هرچه ترش تر باشد اش شما خوشمزه تر خواهد شد.
______________

✅كانال بابا پز ، كتاب آشپزي آنلاين👇
@babapaz
خدیجه ۱۶۰۱۲۱

‌‌ کمپوت سیب را در مایکروویو درست کنید😋


با استفاده از مایکروفر، می توانید کمپوت های خوش طعمی تهیه کرده و به عنوان میان وعده میل کنید. در این مطلب طرز تهیه دو نوع کمپوت با مایکروفر را آموزش داده ایم. با ما همراه شوید.

طرز تهیه کمپوت سیب در ماکروفر:

مواد لازم:
سیب  500 گرم
شکر  100 گرم
وانیل  1 قاشق مرباخوری
آب  0.4 لیتر

طرز تهیه:
سیب ها را پوست گرفته و بنا به سلیقه خود آنها را خرد کرده و داخل یک ظرف گود مناسب بریزید و آب را به آن اضافه کرده و درب آن را گذاشته و به مدت 5-4 دقیقه با قدرت 100% داخل مایکروفر قرار دهید. سپس شکر را به آن اضافه کرده مقداری آن را هم بزنید . درب ظرف را گذاشته و مجددا به مدت 6-5 دقیقه با قدرت 100% داخل مایکروفر قرار دهید( در این فاصله نیز آن را یکبار هم بزنید ).

🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀
بابا پز جدید ترین کانال اشپزی
👇🏻👇🏻

@babapaz
خدیجه ۱۶۰۱۲۱

مواد غذایی ارغوانی رنگ تیره مانند انار، هویج ارغوانی، انگور سیاه و لبو، دارای آنتی اکسیدان آنتی سیانین هستند که موجب سلامتی، جوانی و شادابی پوست شما می‌شوند.

@babapaz
مهزیار ۱۳۴۶۰۸

کیک خیس شکلاتی ارسالی از خانم تقی زاده از تهران
@babapaz
مهزیار ۱۳۴۶۰۸

فیله سوخاری ارسالی از خانم موسوی والا از تهران
@babapaz
مهزیار ۱۳۴۶۰۸

ترخینه ارسالی از خانم زینب انصاری از ورامین
@babapaz
مهزیار ۱۳۴۶۰۸

مرغ ذغالی ارسالی از خانم سمیرا معصومی از تهران
@babapaz