بابا پز
عنوان گروه یا کانال:

بابا پز


توضیحات: نکات طلائی آشپزی و نکات آموزنده در خانه داری ارتباط با ادمین: @asemankhiali @babapazadmin
شناسه: babapaz@
تعداد اعضا: 164
مهزیار ۱۳۴۶۰۸

کیک خیس شکلاتی، بسیار خوشمزه و راحت برای کسانی که عاشق شکلات هستند.😋😋😋😋😋❤️❤️❤️❤️😍😍😍
مواد لازم:
شکر یک و نیم لیوان
شیر یک و نیم لیوان
روغن مایع یک و نیم لیوان
آرد دو لیوان
تخم مرغ سه عدد
وانیل یک هشتم ق چ
پودر کاکائو چهار ق غذاخوری سرپر
بکینگ پودر یک ق چ
طرز تهیه:
فر را از قبل با دمای 180درجه سانتی گراد گرم کنید.
ابتدا شیر، شکر، روغن مایع و پودر کاکائو را در ظرفی کاملا مخلوط کنید و یک لیوان از مواد را برای استفاده به عنوان سس کیک کنار بگذارید.
آرد و یکینگ پودر و وانیل را که قبلا 3 بار الک کرده اید به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید. سپس تخم مرغ ها را یکی یکی به مواد اضافه کنید و خوب با همزن بزنید. قالب را چرب کنید و مواد را داخل قالب ریخته و در فر به مدت 45 دقیقه قرار دهید. بعد کیک را از فر خارج کرده و در همانطور که داغ است سسی را که کنار گذاشتید روی کیک میریزید و بعد از اینکه به خورد کیک رفت ، می توانید برش بزنید و تزیین کنید.😋😋😋😋❤️❤️❤️😍😍😍
🆔 @babapaz به ما بپیوندید ❗️
خدیجه ۱۶۰۱۲۱

طرز تهیه پاچینی ارسالی از طرف خانم موسوی از تهران:
موادلازم:
12تیکه کتف وبال.پیاز1عدد.اب لیموترش دوقاشق غذاخوری.اردذرت ی قاشق غذاخوری.کنجد4قاشق غذاخوری.پودرسوخاری1پیمانه.تخم مرغ1عدد.پنیرپامزان2قاشق.نمک.فلفل سیاه.اویشن ب مقدارلازم.زعفران اب گرفته مقداری.روغن جهت سرخ کردن
طرز تهیه :
پیاز رو خرد کرده باابلیمووزعفران ونمک وفلفل مخلوط کرد کتف وبال هارو درون ان قرارمیدهیم یک روز داخل یخچال بگزاریدتامزه داربشه.

پودرسوخاری.نمک.فلفل.اویشن.پودرپنیرپارمزان.کنجد واردذرت رودر یک ظرف مخلوط کرده ودریک ظرف گود تخم مرغ راریخته وهم بزنید.
کتف وبال هارویک بارباارد مخلوط شده مخلوط میکنیم وبعد داخل ظرف تخم مرغ مخلوط کنید وباردوم درمخلوط ارد.
روغن رودرون ظرفی شبیه ب شیرداغ کن ریخته تاخوب داغ شود بعد حرارت روکم میکنیم کتف وبال هارودرون روغن انداخته تا باحرارت مناسب سرخ ومغزپخت بشه کنارشم میشه سیب زمینی سرخ کرد وگذاشت.

با تشکر از خانم موسوی از تهران از اعضای فعال کانال بابا پز

کانال باباپز را به دوستان خود معرفی کنید @babapaz
مهزیار ۱۳۴۶۰۸

دستور پخت کوکوی ماکارونی ارسالی توسط خانم حسینی از اصفهان:
مواد لازم: ماكاروني رشته اي 200 گرم، قارچ، بوقلمون یا مرغ پخته و رشته شده، فلفل دلمه ای، پنير پيتزا، تخم مرغ یه عدد.
طرز تهیه: قارچ و بوقلمون و فلفل دلمه ای رو تو پياز داغ تفت میدیم سرد شد با ماكاروني آب كش شده و پنير و تخم مرغ مخلوط میکنیم و ظرف رو چرب میکنیم میریزیم توش و میذاریم بپزه. هرچه گوشت و قارچ و پنیر بيشتر خوشمزه تر؛)
@babapaz
مهزیار ۱۳۴۶۰۸

خانم حسینی ممنون از مشارکتتون🌺🌺🌺🌺
خدیجه ۱۶۰۱۲۱

رولت_جعفری

مواد لازم:
گوشت چرخکرده 150 گرم
فلفل دلمه ای 1 عدد خرد شده
جعفری 1 پیمانه
زرشک به مقدار لازم
تخم مرغ 6 عدد ( 2 عدد آبپز و 4 عدد خام)
پیاز 2 عدد متوسط
آرد 2 قاشق غذاخوری
سیر 1 عدد خلالی
نمک و فلفل و زغفران و کاری

طرز تهیه:
ابتدا پیاز رو سرخ کرده و گوشت رو بهش اضافه میکنیم و تفت میدیم و فلفل دلمه ای و سیر رو به گوشت اضافه کرده و زرشک و ادویه جات و نمک و زعفران رو بعش اضافه میکنیم و روی شعله کم قرار میدیم تا همه مواد کامل پخته بشه و آبش کشیده بشه، سپس تخم مرغ آبپز رو توی مواد گوشتی رنده میکنیم.
برای رول جعفری ابتدا 2 قاشق آرد را با 1 قاشق غذاخوری آب سرد مخلوط می کنیم و تا باز بشه، 4 عدد تخم مرغ بهش اضافه کرده و هم میزنیم و یک عدد پیاز رو هم توش رنده میکنیم و باز مقداری زعفران و نمک و جعفری مون رو بهش اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم. روغن رو توی ماهی تابه میریزیم و میزاریم داغ بشه مواد رول رو توش میریزیم و در تابه رو میزاریم و اجازه میدیم خودش رو بگیره و سرخ بشه، بعد طرف دیگه شو سرخ میکنیم، اجازه میدیم تا رول کامل خنک بشه و بعد گوشت رو روی رول کامل باز میکنیم و رول میکنیم، بعد برش زده و با گوجه فرنگی تزیین اش میکنیم
🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀
بابا پز جدید ترین کانال اشپزی
👇🏻👇🏻👇🏻
@babapaz
مهزیار ۱۳۴۶۰۸

نود الیت سوخاری
یه غذای خوشمزه برای بچه ها و خانواده 😋😋😋
🆔 @babapaz به ما بپیوندید ❗️
مهزیار ۱۳۴۶۰۸

شپرز پای😋😋😋😋
مواد لازم :

گوشت چرخ کرده گوساله : 300 گرم

قارچ : 6 عدد اسلایس شده

پیاز : یک عدد

سیر : 4 حبه

گوجه فرنگی نگینی خرد شده : دو عدد

فلفل دلمه ای : یک عدد نگینی خرد شده

هویج نگینی خرد شده : دو عدد متوسط

سیب زمینی : سه عدد متوسط

کره : 50 گرم نرم

خامه : یک فنجان

رب گوجه فرنگی : دو قاشق غذاخوری

روغن : به میزان لازم

آب : یک لیوان

آویشن : یک قاشق غذاخوری

فلفل سیاه : یک قاشق چای خوری

نمک : به میزان لازم


طرز تهیه:

در ابتدا سیب زمینی روپوست بکنید و خرد کنید و داخل آب بریزید و بزارید بپزه.
روغن رو در تابه میریزیم و هویج رو سرخ میکنیم بعد پیاز و سیر رو که نگینی خرد کردیم اضافه میکنیم و تفت میدیم و بعد گوشت رو اضافه میکنیم تفت میدیم قارچ رو اضافه میکنیم فلفل دلمه و گوجه فرنگی رو اضافه میکنیم و میزاریم تا گوجه نرم بشه و سرخ بشه بعد نمک و فلفل و آویشن میزنیم و رب گوجه رو اضافه میکنیم یه تفت که دادیم آب رو بهش اضافه میکنیم و با حرارت کم میزاریم بپزه توجه داشته باشید که نباید خشک بشه باید یک مقداری آب داشته باشه و لعابدار بشه.
سیب زمینی که پخت داخلش کره و خامه رو میریزیم و نمک اضافه میکنیم و با ابزار پوره کن له میکنیم یا تو غذاساز میریزیم تا له بشه
در یک ظرف که بشه تو فر گذاشت اول مواد گوشت رو بریزید و روشو صاف کنید.بعد پوره سیب زمینی رو روش بریزید و روش رو کاملا صاف کنید.بعد روش رو هر جوری که دوست دارید مدل بدید و در فر با دمای 180 درجه 40 دقیقه قرار بدید تا روی آن طلایی بشه.
نوش جونتون😋😋😋😋😋😋😋
@babapaz
مهزیار ۱۳۴۶۰۸

قارچ سوخاری زعفرانی😍😍😍😍😋😋

مواد لازم:
قارچ متوسط نیم کیلو
تخم‌مرغ 1 عدد
ماست 4 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
آردسوخاری ساده به میزان لازم
آردسوخاری درشت به میزان لازم
آبلیمو 1 ق مرباخوری
زعفران آب‌کرده 1 ق چای‌خوری

طرز تهیه:
ابتدا ماست و تخم‌مرغ را داخل ظرف باهمدیگر مخلوط کنید.
نمک، فلفل، آبلیمو و زعفران را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
آردسوخاری ساده‌ را کم‌کم به مایع اضافه کنید تا کمی غلظت پیدا کند. حتما آرد را کم‌کم بریزید زیرا اگر خیلی غلیظ شود، مایع به قارچ‌ها نمی‌چسبد.
قارچ‌ها را شسته و با دستمال خشک کنید و داخل مواد بیندازید و خوب قارچ‌ها را به مواد آغشته کنید. حدود نیم‌ساعت صبر کنید تا قارچ‌ها خوب طعم‌دار شوند.
در یک قابلمه گود، مقداری روغن بریزید و اجازه‌ دهید خوب داغ شود.
در یک ظرف گود دیگر، آردسوخاری درشت بریزید و یکی‌یکی قارچ‌ها را داخل آن بنیدازید و خوب آغشته کنید و بعد داخل روغن داغ بیندازید.
وقتی که قارچ‌ها سرخ شدند، آن‌ها را روی یک دستمال بگذارید تا روغن اضافی گرفته شود سپس سرو کنید.
نوش جونتون😍😍😍😋😋😋
@babapaz
مهزیار ۱۳۴۶۰۸

کوکوی سیب زمینی جدید و خوشمزه حتما امتحان کنید😍😍😍😋😋🌺🌺
@babapaz
مهزیار ۱۳۴۶۰۸

مشاوره و همفکری با باباپز🤓🤓🤓
باباپزی های عزیز در صورتی که قصد دارید مهمانی و جشن برگزار کنید
و نیاز به همفکری در خصوص اینکه چگونه از مهمان های خود پذیرایی کنید دارید؟
می توانید روی همفکری با باباپز حساب کنید😍😍😍🌺🌺🌺
@asemankhiali
@babapazadmin
خدیجه ۱۶۰۱۲۱

‍ ‍ 🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀


مواد لازم و طرز تهيه ژله بستني ( ژله سفيد )

مواد ژله ي بستني رو 3 برابر ميكنيم، دو سوم اون رو توي يه ظرف مستطيل پيركس ميريزيم و يك سوم باقي مونده اون رو توي يه ظرف پيركس ديگه كه شبيه ظرف اول باشه ميريزيم و هر دو رو به مدت 3-4 ساعت ميزاريم توي يخچال تا خوب ببنده .

بعد از گذشت چند ساعت كه ژله كاملا سفت شد، روي سطح ظرف اول رو كه دو سوم مواد ژله رو توش ريخته بوديم رو به مربع هاي 2 سانتي تقسيم بندي ( خط كشي ) ميكنيم و براي اينكه آب نشه اون رو دوباره توي يخچال ميذاريم .

بعد ظرف دوم ژله بستني رو كه قطر كمتري داشت (اوني كه يك سوم مواد رو توش ريخته بوديم) رو از يخچال در مياريم و ژله رو از ظرف خارج ميكنيم و روي يك سطح صاف قرار ميديم، بعد اون رو هم به مربع هاي 2 سانتي تقسيم بندي ميكنيم و با كارد برش میزنیم.

نكته مهم : براي برش ژله مهمترين كار اين هست كه كارد رو بايد توي يه ليوان كه آب داغ توش ريختيم قرار بديم كه گرماي آب باعث بشه قسمت فلزي كارد گرم بشه، تا زماني كه ميخواهيم ژله رو برش بزنيم، ژله به راحتي برش بخوره؛ ولي اگر كارد سرد باشه باعث ميشه موقع برش قسمت هاي ظريف ژله ترك برداره. بعد از اينكه كارد رو از آب درآورديد اون رو براي لحظه اي روي حوله اي بذاريد تا آب اون گرفته بشه و بعد ژله رو برش بزنيد تا آب اضافه وارد ژله نشه .

مربع هاي برش خورده رو يكي در ميون توي قسمت هاي خودشون كه از قبل خط كشي شده قرار ميديم . باقي مربع هاي اضافه اومده رو بدون اينكه ترتيبشون بهم بخوره توي يخچال ميذاريم تا آب نشه .

بعد جاهاي خالي رو با ژله انار پر ميكنيم.

هر بسته ژله ي 100 گرمي انار رو با 2 ليوان آب كه معادل 400 ميلي ليتر هست مخلوط ميكنيم و روي حرارت ميذاريم تا تمام مواد ژلاتيني اون حل و يكدست بشه . بعد اون رو از روي حرارت برميداريم و ميذاريم تا كاملا از گرما بيفته طوري كه وقتي دماي اون رو تست ميكنيم، دستمون خنكي ژله رو حس كنه، اما يادمون باشه ژله انقدر سرد نشه كه نيم بند بشه . ژله بايد كاملا خنك و روان باشه

نكته مهم : اگر از دستور ژله بستني كه بالا توضيح دادم استفاده ميكنيد، بايد براي ژله انار هم از مقدار آبي استفاده كنيد كه موقع بسته شدن با سفتي ژله بستني يكي باشه تا موقع برش زدن ژله يا برگردوندن ژله توي ظرف سرو، لايه هاي اون ازهم جدا نشه .

( البته شما ميتونيد با هر طعم و رنگي كه دوست داريد قسمت هاي خالي رو پر كنيد . مثلا اگر براي تولد پسرهاي عزيزتون هست با ژله بلوبري كه آبي رنگه اون رو پر كنيد ولي چون اين ژله ي شب يلدا بود من اون رو با ژله انار پر كردم )

به اندازه اي از ژله رنگي بين مربع هاي ژله بستني استفاده ميكنيم تا سطح ژله ي رنگي همسطح مربع هاي سفيد بشه ، اما روي اونها رو نگيره . بعد به مدت 20-30 دقيقه ظرف رو توي يخچال ميذاريم تا ژله رنگي هم كاملا سفت بشه . به علت سرد بودن ژله بستني اين مدت براي بسته شدن و سفت شدن ژله رنگي كافيه

بعد از گذشت 30 دقيقه وقتي كاملا ژله رنگي سفت شد و مربع هاي سفيد رو محار كرد، مربع هاي ژله بستني رو كه قبلا اضافه اومده بود رو، در لايه ي بعدي سر جاي خودشون روي قسمت هاي ژله رنگي ميچينيم و دوباره بين اونها رو با ژله رنگي پر ميكنيم .

اين روش رو هر چند مرحله كه دوست داريد قطر ژله شطرنجي شما بيشتر بشه تكرار ميكنيد.

ارتفاع ظرف من 5 سانت بود و من اين كار رو 3 بارانجام دادم، يعني قسمت ژله شطرنجي سه لايه شد. البته ميتونستم اين كار رو تا آخرين گنجايش ظرفم انجام بدم ولي ميخواستم اين ژله ي شطرنجي وسط ژله قرار بگيره و چون اولين لايه تنها از ژله بستني استفاده كردم، آخرين لايه بعد از مرحله ي سوم ژله شطرنجي رو دوباره از ژله بستني استفاده كردم تا عملا ژله شطرنجي وسط ظرف بين 2 لايه ژله سفيد قرار بگيره تا موقع برش حاضران سوپرايز بشن

اون رو براي 6 ساعت ديگه توي يخچال گذاشتم تا همه ي لايه ها خوب ببندند و يكي بشند .

در آخر اون رو توي ظرف سروتون برگردونيد تا موقع برش و سرو ژله براي عزيزانتون راحت باشید.

اگر از اين ميزان مواد و زمان بندي كه گفتم استفاده كنيد، اصلا نگران جدا شدن لايه هاي ژله از هم نباشيد همچنين خيالتون راحت باشه كه اگه 2 يا 3 ساعت ( شايد هم بيشتر ) بيرون از يخچال بمونه آب نميشه.
🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀

باباپز جدیدترین كانال اشپزي

👇🏻
@babapaz
مهزیار ۱۳۴۶۰۸

باباپز صمیمانه پذیرای نظرات، انتقادات و پیشنهادات شما می‌باشد.
@asemankhiali
@babapazadmin
مهزیار ۱۳۴۶۰۸

اعضای باباپز سعی دارند با پویا نگه داشتن آشپزخانه خود و خلق طعم ها و تجربه های جدید محیط خانه را برای اعضای خانواده خود گرم و صمیمی نگه دارند.
اعضای باباپز به این موضوع یقین دارند که آشپزی یکی از بهترین روش‌های نشر عشق، احساس و سلامتی بین اعضای خانواده است.
🆔 @babapaz به ما بپیوندید ❗️
🆔 @KHARSO به ما بپیوندید ❗️
خدیجه ۱۶۰۱۲۱

‍ نکته 1 - برای درست کردن سس مایونز ، تخم مرغ ها را نیم ساعت قبل از شروع به کار از یخچال بیرون آورید تا کمی گرم شود.


نکته 2-برای پختن سیب زمینی آب پز ، فراموش نکنید یک یا دو قاشق غذا خوری نمک به آن بیفزایید تا سیب زمینی ها ترک برندارند.....


نکته 3-برای تشخیص تخم مرغ تازه ، آن را در یک کاسه آب سرد بگذارید. اگر تخم مرغ تازه باشد به ته ظرف می رود ، اما اگر به سطح آب بیاید، بهتر است از آن استفاده نکنید.


نکته4 -اگر مقداری از نان سفید اضافه آمده و مصرف نمی شود ، چاره این است که آنها را در فر یا تستر برشته کنید و به سوپ بیفزایید. در انتها سوپ را در مخلوط کن بریزید و بعد سرو کنید.


نکته 5-یک قاشق غذا خوری نمک در آب سرد بریزید و بعد تخم مرغ ها را در آن قرار دهید تا از ترک برداشتن تخم مرغ حین پخت جلوگیری کند.


نکته 6-برنج خرد شده را می توانید در سوپ ، آش و دلمه استفاده کنید . زیرا بهتر لعاب می اندازد و غذا یا دسر شما را خوشمزه تر می کند .


نکته 7-اگر چند برگ کاهو اضافه آمده و به اندازه ای نیست که بتوان با آن سالاد درست کرد، می توانید که آن را خرد کنید و به کوکو سبزی بیفزایید و یا برای ته دیگ مانند نان در کف قابلمه قرار دهید، بسیار خوشمزه خواهد شد.


نکته 8-برای پختن تخم مرغ به صورت آب پز یا عسلی ، یک قاشق غذا خوری نمک در آب سرد بریزید و بعد تخم مرغ ها را در آن قرار دهید تا از ترک برداشتن تخم مرغ حین پخت جلوگیری کند. حتی اگر تخم مرغ دارای پوست نازکی باشد و هنگام پختن ترک بردارد، نمک باعث می شود که تخم مرغ در آب پراکنده نشود.
کانال باباپز را به دوستان خود معرفی کنید:
به ما بپیوندید
@babapaz😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜
خدیجه ۱۶۰۱۲۱

‍ نکات کاربردی آب لیمو

🍀برای جلوگیری از سیاه شدن سیب زمینی های پوست کنده، ظرف آنها را پر از آب کرده و کمی آبلیمو بریزید.

🍀از لیمو برای پاک کردن لکه های سخت و بد بوی تخته گوشت استفاده کنید. آب یک نصفه لیمو را روی تخته بمالید. بیست دقیقه صبر کنید سپس آبکشی کنید.

🍀برای از بین بردن بوی بد سینک، آب یک عدد لیمو را با جوش شیرین مخلوط کنید و در راه آب بریزید.

🍀با جوشاندن 4 قاشق غذاخوری آب لیمو داخل یک فنجان آب، غذاهای چسبیده به داخل فر یا اجاق گاز جدا شده و براحتی پاک و خوشبو می شوند.

باباپز جدیدترین کانال آشپزی در ایران
@babapaz
خدیجه ۱۶۰۱۲۱

‍ 😘😜😜😜😜😜😜سالاد_الویه با تم بابانوئل
(دستور از دوست عزیزمون فرشته بانو )

مواد لازم:
سینه مرغ پخته شده:۱عدد
سیب زمینی آبپز شده:۴عدد متوسط
تخم مرغ پخته شده:۳عدد
خیار شور:۳۰۰گرم
نمک:به میزان لازم
فلفل سیاه:به میزان لازم
نخود فرنگی پخته شده :۳۰۰گرم
سس مایونز:به میزان لازم

طرز تهیه:
همه مواد سالاد رو از قبل میپزیم و اجازه میدیم خنک بشه
بسته به سلیقه خود هم میتونید موادتون رو نگینی خرد کنید هم رنده کنید
بعد همه مواد رو با هم مخلوط کرده نمک و فلفل و سس مایونز بزنید
برای تزیین از لبو پخته شده و رنده شده برای کلاه و لباسش استفاده کردم
صورتش زرده تخم مرغ آبپز و رنده شده س
و قسمتهای سفید ،سفیده تخم مرغ رنده شده هستش.
💕💕💕💕💕💕
کانال باباپز ، کانال آرشیو دستورات ۱۰۰ درصد امتحان شده آشپزی
@babapaz
خدیجه ۱۶۰۱۲۱

‍ خورش_هویج

مواد لازم هویج 3عدد مرغ 2 تکه بزرگ
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
پیاز متوسط یک عدد
زعفران دم کرده 4 قاشق غذاخوری
آلو 100 گرم
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم

طرزتهیه
ابتدا مرغ را با 1عدد پیاز و کمی نمک و فلفل و زردچوبه نیم پز کنید.
هویج را بعداز پوست گرفتن خلالی یا قالب زده مانند سیب زمینی سرخ کنید.
رب گوجه را به هویج افزوده و تفت دهید.سپس به مرغتون اضافه کنید و اجازه دهید هویج در آب پخته شود.بعد زعفرون و آلو و یا آبغوره را اضافه کنید و حرارت راملایم کنید تاخورش جابیفتد.
بجای آبغوره از لیموی تازه نیز میتوان استفاده کرد
🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀

بابا پز جدید ترین کانال اشپزی

👇🏻👇🏻
@babapaz
خدیجه ۱۶۰۱۲۱

‍ ‌ طرز تهیه میگو پلو مجلسی

مواد لازم برای ۳ نفر :

برنج ۲ و یک چهارم پیمانه پلوپز
آب برای کته ۳ و یک چهارم پیمانه پلوپز
میگوی پاک شده ۳۰۰ الی ۳۵۰ گرم
زرشک قرمز ۳ قاشق غذا خوری
خلال بادام ۳ قاشق غذا خوری
جعفری یا گشنیز خرد شده ۳ قاشق غذا خوری
هویج خلال شده ۳ الی ۴ قاشق غذا خوری
روغن به میزان لازم
زعفران دم کرده ۲ فاشق غذا خوری
نمک به میزان لازم
شکر ۲ الی۳ قاشق مربا خوری
پیاز داغ طلایی ۲ قاشق غذا خوری
پیاز ۱ عدد

طرز تهیه :
برنج را شسته و نمک بریزید بعد از دو سه ساعت روی شعله گذاشته و دو الی سه قاشق روغن زیتون در آن بریزید و یکی دو بار به آرامی هم بزنید تا آب آن تبخیر شود بعد در قابلمه روغن ریخته و از نان یا سیب زمینی برای ته دیگ استفاده کنید و برنج را روی آن ریخته و دور برنج را جمع کنید تا به قابلمه نچسبد و با استفاده از شعله پخش کن و حرارت کم برنج را دم بیندازید .

خلال بادام و زعفران دم کرده را با هم مخلوط کنید و روی حرارت غیر مستقیم (کتری ، بخاری ، سماور ) گذاشته تا خوشرنگ و نرم شود .

از طرفی دیگر دو لیوان آّب در قابلمه ریخته روی گاز گذاشته و میگو را در آن بریزید و نمک و زردچوبه و فلفل و یک عدد پیاز هم اضافه کنید و پس از ۵ دقیقه جوشیدن روی صافی ریخته و کنار بگذارید .

هویج های خلال شده را هم با مقدار کمی آب بپزید و در آخر یک قاشق شکر و کمی هم روغن اضافه کنید .

زرشک را هم خوب شسته و با اضافه کردن شکر و روغن کمی تفت دهید و شعله را خاموش کنید زرشک نباید زیاد تفت داده شود چون هم خشک و هم رنگش سیاه میشود .

جعفری را هم خرد کرده و تمامی مواد را به همراه پیاز داغ طلایی مخلوط کنید .

برنج که دم کشید مواد آماده شده را لا به لای برنج یا روی برنج تزئین کنید .

🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀
کانال بابا پز جدید ترین کانال اشپزی
👇🏻👇🏻👇🏻

@babapaz
مهزیار ۱۳۴۶۰۸

یه روش ساده و فوق العاده زیبا برای تزیین کیک 🌺🌺🌺
@babapaz
مهزیار ۱۳۴۶۰۸

مانتی سیب زمینی😋😋😋
یه گزینه مناسب برای شام و یا پیش غذای مهمانی‌های شما🌺🌺🌺
@babapaz
خدیجه ۱۶۰۱۲۱

http://mychannels.ir
مهزیار ۱۳۴۶۰۸

یه ساندویچ سالم ،ساده و فوق العاده خوشمزه😋😋😋😋😋
یه گزینه عالی برای بچه ها و خانواده
اگر گریل ندارید می تونید در فر قرار دهید
@babapaz
مهزیار ۱۳۴۶۰۸

مشاوره و همفکری با باباپز🤓🤓🤓
باباپزی های عزیز در صورتی که قصد دارید مهمانی و جشن برگزار کنید
و نیاز به همفکری در خصوص اینکه چگونه از مهمان های خود پذیرایی کنید دارید؟
می توانید روی همفکری با باباپز حساب کنید😍😍😍🌺🌺🌺
@asemankhiali
@babapazadmin
خدیجه ۱۶۰۱۲۱

‍ استیک بوقلون 😋

مواد لازم:
گوشت سینه بوقلمون
پنیر فتا
پیاز قرمز
قارچ
سبزی معطر
روش تهیه:
1 – ما برای آنکه شکل درست این استیک دربیاید آن را با رینگ از داخل یک سینه کامل بیرون کشیدیم. شما هم می‌توانید با استفاده از لیوان،‌استکان یا رینگ این کار را انجام بدهید.
2 – سینه بوقلمون زودتر از چیزی که فکر می‌کنید گریل و آماده خوردن می‌شود. 2تکه سینه هم‌قد بوقلمون را روی تابه گریل کنید. برای خوش‌طعم شدن بوقلمون از آب لیمو ترش تازه، کره آب‌شده، پودر سیر و ادویه استفاده کنید. موادی را که از آن نام بردیم در یک کاسه با هم مخلوط کنید و با قلم‌مو روی استیک (در هنگام گریل شدن) بمالید.
3 – قارچ استفاده شده در این غذا در واقع سس آن است. ما این قارچ خردشده را در سیر و کره و چیلی در دمای ملایم سرخ کرده‌ایم تا این قارچ آب‌دار و بسیار خوشمزه باشد. آب این قارچ خطر خشک شدن سینه بوقلمون را رفع می‌کند.
4 – بعد از گریل شدن سینه بوقلمون باید بتوانید شکل عمودی آن را دربیاورید. بنابراین بین دو سینه پنیر فتا، قارچ و البته پنیر تازه می‌گذارید و با چنگال به جان آن می‌افتید. برای حفظ شکل این برج پروتئینی از سیخ چوبی استفاده کنید.
5 – سعی کنید از سبزی تازه هم استفاده کنید. آب‌دار بودن سبزی همان کاری را می‌کند که قارچ بر عهده گرفته بود: جلوگیری از خشک شدن استیک لذیذ بوقلمون.


🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀

باباپز جدیترین کانال آشپزی و نکات طلائی خانه داری

👇🏻👇🏻👇🏻
@babapaz
خدیجه ۱۶۰۱۲۱

‍ پیتزا_تابه_ای_با_خمیر_نان_لواش



من برای این پیتزا از خمیر لواش
استفاده کردم .

ته تابه رو چرب کردم و آرد پاشیدم ، بعد خمیر رو پهن کردم . زیاد نازک نباشه .
بعد پیاز داغ فراوان کردم گوشت چرخ کرده رو باهاش تفت دادم بعد قارچ خرد شده را باهاش تفت دادم .. نمک و فلفل و زردچوبه و رب زدم .
بعد آویشن تو موا د ریختم . خوب میزاریم مواد با یه استکان آب بپزه تا آبش کامل کشیده بشه و به روغن بیافته ..
یه لایه از مواد گوشتی روی خمیر ریخته بعد فلفل دلمه ای رنگی یا ذرت به دلخواه روی آن میریریم .
من یک عدد سوسیس حلقه حلقه کردم روی پیتزا گذاشتم دوباره پنیر ریختم روش .
زیر گاز رو روشن میکنیم . درب تابه رو میراربم .
از همون اول حرارت گاز کم باشه . تا خمیر خوب بپزه و پنیر آب بشه ..
حدودا 45 دقیقه طول میکشه


🔰کانال باباپز ، کتاب آشپزی آنلاین👇❤️

@babapaz
مهزیار ۱۳۴۶۰۸

جوانه شبدر؛ همراه سلامت پوست شما

جوانه شبدر را دست‌كم نگيريد، مصرف اين جوانه را اكثر پزشكان خیلی زیاد توصيه مي‌كنند. جوانه شبدر به تنهايي يك دكتر پوست است و مصرف آن پوست‌تان را جوان مي‌كند. از ديگر خواص شبدر براي شما خاصيت تصفيه‌كنندگي و تنظيم فعاليت‌هاي كبدي است كه در نهايت باعث طراوت و شادابي پوست صورت مي‌شود.

از جوانه شبدر مي‌توان براي درمان پرفشاري خون نيز استفاده کرد. شبدر و جوانه آن سرشار از ويتامين‌هايي مانند A، C و همين‌طور آهن و كلسيم است. بررسي‌ها نشان مي‌دهد مصرف جوانه شبدر براي آرامش اعصاب بسيار مفيد است و مصرف آن به‌ويژه به زنان ميانسال كه در آستانه يائسگي قرار دارند، توصيه مي‌شود.
جوانه شبدر به صورت بسته بندی در فروشگاه ها عرضه می شود. همانطور که در شکل بالا ملاحظه می کنید می توان به صورت سالاد مصرف کرد . جوانه شبدر در سالاد و به همراه روغن زیتون و سرکه ، لیمو و یا سس مایونز فوق العاده خوش طعم و عالی است.
@babapaz
مهزیار ۱۳۴۶۰۸

اعضای باباپز سعی دارند با پویا نگه داشتن آشپزخانه خود و خلق طعم ها و تجربه های جدید محیط خانه را برای اعضای خانواده خود گرم و صمیمی نگه دارند.
اعضای باباپز به این موضوع یقین دارند که آشپزی یکی از بهترین روش‌های نشر عشق، احساس و سلامتی بین اعضای خانواده است.
🆔 @babapaz به ما بپیوندید ❗️
🆔 @KHARSO به ما بپیوندید ❗️
مهزیار ۱۳۴۶۰۸

جوانه ماش؛ انرژي‌زاي طبيعي

امروزه يكي از جوانه‌هاي محبوب، جوانه ماش است كه هميشه در سوپرماركت‌ها يافت مي‌شود و در مرحله بعد طعم و تردي آن را در غذاهاي چيني و هندي مي‌توانيد تشخيص دهيد. جوانه‌ ماش ترد و خوشمزه است و طعم آن كمي به شيريني مي‌زند از مزيت‌هاي آن اين است كه هضم آن نسبت به ماش پخته‌شده راحت‌تر است.

دو كشور پرجمعيت آسيا يعني چين و هند نيز در آشپزي و موارد درماني از جوانه ماش استفاده مي‌كنند. مصارف درماني جوانه ماش سم‌زدايي بدن و خاصيت مدر بودن است. جوانه ماش نيز مانند جوانه‌هاي ديگر سرشار از ويتامين C است كه اين مقدار در ماش پخته وجود ندارد. جوانه‌هاي ماش برخلاف ديگر سبزيجات كه هرچه بيشتر رسيده مي‌شوند خواص تغذيه‌اي آنها كاهش مي‌يابد، خواص خود را تا زماني كه به مصرف برسد حفظ مي‌كنند.
جوانه ماش را نیز می توان در سالاد و یا در ماست استفاده کرد.
@babapaz
خدیجه ۱۶۰۱۲۱

سردی_و_گرمی_خوراکیها👉🏻👉🏻👉🏻

⚜اسطوخودوس

@babpaz
🔥 اسطوخودوس که به نام های تربوم ، لاوند ، آسنی ، خیری البری ، منان ، خزامی ، خیری دشتی ، شاهسپرم رومی ، کشته ، بشباش ، تروم ، سخاوس و اسطو خدوس نیز معروف می باشد ، دارای طبع گرم و خشک است .

💊 موارد استفاده :
اسطوخودوس دارای خاصیت ضد فشار خون ، دافع اخلاط ، صفراآور ، ضد تشنج ، نشاط بخش ، قاعده آور و ضد عفونی کننده می باشد . همچنین می توان از آن در مواردی مانند عفونت روده ، بیماری اعصاب ، وجود خون در ادرار ، بواسیر ، سیاه سرفه ، تقویت عمومی بدن ، برونشیت ، احتقان مغزی ، استسقاء ، درد طحال ، تقویت قلب ، التهاب رحم ، طپش قلب ، انزال زودرس ، حصبه ، صرع ، سرگیجه ، ترشحات سفید واژن ، تاول دهان ، گاز روده ، گلو درد عفونی ، سرماخوردگی ، ورم روده ، بیماری های کبدی ، اوره خون ، تنظیم عادت ماهانه و تقویت اعصاب استفاده نمود .

❌ مضرات :
افراد صفراوی مزاج و همچنین افرادی که مبتلا به ناراحتی های ریوی می باشند باید در مصرف اسطوخودوس احتیاط نمایند .
زیاده روی و مصرف بی رویه اسطوخودوس موجب بروز تشنگی و عطش شدید می شود .
اشخاصی که مبتلا به استفراغ می باشند ، باید تا هنگام بهبودی از مصرف اسطوخودوس خودداری کنند .


📣 به كانال باباپز بپيونديد
@babapaz
خدیجه ۱۶۰۱۲۱

زیبایی_پوست👉🏻👉🏻👉🏻

🍎 ماسک سیب برای از بین بردن لک‌ها

@babpaz

🔺 سیب: يك عدد
🔺 شیر: مقداري، لیموترش: 2عدد
🔺 شکر: 3 قاشق غذاخوری

یک سیب کوچک را با مقدار کمی شیر در مخلوط کن بریزید و بعد به آن آب دو تا لیموترش را اضافه کنید و درنهایت 3 قاشق شکر در آن بریزید. خوب مخلوط کنید سپس مخلوط را کمی بجوشانید، اجازه دهید تا خنک شود و حدود 45 دقیقه روی پوست بگذارید.

✅ هفته‌ای سه‌بار این ماسک را استفاده کنید.

✅ بهتر است شب‌ها روی صورت بگذارید که دیگر بیرون نروید.

📣 @babapaz
خدیجه ۱۶۰۱۲۱

‍ ‍ (http://axnegar.fahares.com/axnegar/ulypbc678ZogUL/2795175.jpg) عدس_پلو

طرزتهیه:

ابتدا عدس وبامقداری اب میزاریم بپزه(من برای هردوپیمانه برنج یک پیمانه عدس استفاده میکنم)وبعد برنج بصورت پلو درست میکنیم مرحله اخر که میخواهیم درابکش بریزیم عدس پخته شده اضافه شده وسپس داخل ابکش میریزیم وبعدهم دم میکنیم
البته من ایندفعه بصورت کته درست کردم یعنی برنج که جوش اومد نمک وروغن اضافه کردم وبعد عدس پخته شده رو اضافه کردم وابش که تموم شد دم کردم.
اگه دوست داشتید تهدیگ نون یاسیب زمینی داشته باشید اب کته که تمام شد برنج وبه قابلمه دیگه ای که ته ان سیب زمینی یانون گذاشتید منتقل کنید وسپس دم کنید.
گوشت هم چرخ کرده باپیاز ونمک وفلفل وزعفرون مخلوط ورز داده وبصورت قلقلی درمیاریم وباکمی روغن ویاکره سرخ میکنیم.
کشمش هم بازعفرون وکره یه تفت کوچیک داده.



باباپز آرشیو فقط دستورات ۱۰۰درصد تجربه شده 👇
@babapaz
خدیجه ۱۶۰۱۲۱

‍ 😋بقچه گوشت(پیراشکی گوشت)

✍ موادلازم :
1 لیوان شیر
1 قاشق غذاخوری خمیر مایه فوری
3 قاشق غذاخوری ماست
1 تخم مرغ
1 قاشق مرباخوری شکر
1 استکان روغن زیتون یا روغن مایع(حدود نیم پیمانه)
4 لیوان آرد
500 گرم گوشت چرخ کرده
4 پیاز
2 گوجه فرنگی
2 فلفل سبز یا اگه نداشتین، فلفل دلمه ای
جعفری
نصف قاشق رب گوجه فرنگی
نصف قاشق رب فلفل
1 استکان آب(حدود نیم پیمانه)
1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
نمک و فلفل سیاه
روغن مایع برای سرخ کردن

🍜 طرزتهیه :
-خمیر مایه و شیر رو مخلوط کنین، ماست، تخم مرغ و روغن رو اضافه کنین و مخلوط کنین، آرد رو هم اضافه کنین و ورز بدین، روشو بپوشونین و 1 ساعت استراحت بدین.گوجه فرنگی و پیاز هارو خرد کنین، جعفری و فلفل دلمه ای هارم خرد کنین.گوشت چرخ کرده ، آب، پیازها، گوجه فرنگی ها،رب ها، فلفل ها، جعفری،پودر فلفل قرمز،نمک و فلفل سیاه رو باهم ورز بدین.(در دستور نگفته بود که بپزین ولی بهتره مواد داخلشو تفت بدین بعد بزارین داخل خمیر)خمیر رو به چند قسمت تقسیم کنین و هر قسمت رو به شکل مربع باز کنین و داخلشون مواد رو بزارین و هر طرفشونو به داخل تا کنین(مثل بقچه)(برای اینکه باز نشن، خوب با انگشتاتون فشار بدین).روغن مایع رو داخل تابه بریزین و گرم کنین و هر دو طرف بقچه هارو سرخ کنین.(اگه دوست ندارین سرخ کنین، در فر بپزین).گرم سرو کنین.

🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀

بابا پز جدیدترین کانال اشپزی

👇🏻👇🏻

@babapaz
خدیجه ۱۶۰۱۲۱

‍ اسموتی پرتقال

مواد لازم:
5 عدد پرتقال بزرگ
1 پیمانه شیر
1/2 پیمانه پودر قند
1 ق چ پودر وانیل
1 و 1/2 پیمانه یخ خردشده
1 پیمانه آب‌پرتقال یخ زده

طرز تهیه:
1. ابتدا پرتقال‌ها را بشویید، سپس پوست آنها را با یک چاقوی تیز بگیرید. حالا پرتقال‌های بدون پوست را خرد کرده و کنار بگذارید. آب‌پرتقال یخ زده را از فریزر بیرون بیاورید و صبر کنید تا کمی یخ آن باز شود.

2. شیر سرد را همراه با تکه‌های پرتقال، آب‌پرتقال، پودر وانیل، پودر قند و تکه‌های یخ داخل مخلوط‌کن بریزید. دستگاه را روشن کرده، صبر کنید تا مواد خوب با هم مخلوط و اسموتی یکدستی حاصل شود.

3. حال اسموتی را داخل 3 عدد لیوان بریزیدو آنها را با برش‌های پرتقال تزیین کرده، سرو کنید.

یه جور دیگه
به‌جای پودر قند می‌توانید از 3 قاشق سوپخوری عسل استفاده کنید.

🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀
کانال باباپز جدیدترین کانال اشپزی
👇🏻👇🏻
@babapaz
خدیجه ۱۶۰۱۲۱

‍ ‍جوجه_چینی_باسس بنیه

@babapaz

مواد لازم 👇👇👇👇

یک عدد پیاز بزرگ
فیله مرغ
نمک فلفل به مقدار لازم
آبلیمو به مقدار لازم
ما الشعیر ساده یا لیمویی یک چهارم پیمانه
یک لیوان تخم مرغ یا سه عدد
به مقدار لازم آرد سفید حدود یک پیمانه
یک قاشق چایخوری نمک و فلفل بکینگ پودر
پودر سیر
زعفران کمی


طرز تهیه:👇👇👇👇

1. ابتدا هر فیله مرغ را به صورت اریب به چهار قسمت برش میزنیم یعنی بلندی قطعات برش زده حدود 5-6سانت باشد.

2.سپس با پیاز خرد شده، نمک، فلفل و آبلیمو میگذاریم حداقل 2 ساعت تا مزه دار شود.

3. حالا تا فیله ها مزه دار میشوند باید سس بنیه را آماده کنیم تا سس هم دو ساعت استراحت کند و آماده شود به این طریق که تخم مرغ و همه مواد خشک سس را با هم مخلوط کرده و کم کم ماالشعیر را اضافه میکنیم تا جایی که سس به غلظت ماست شل برسد.
نکته:من به مواد پودر سیر و زعفرون هم زدم

4. اگر سس خیلی شل باشد به فیله ها خوب نچسبیده و اگر هم زیاد سفت باشد غذای شما کیفیت مناسب را پیدا نمیکند با اضافه کردن آرد و ماالشعیر غلظت مناسب را بدست آورید و بگذارید دو ساعت سس استراحت کند.

5. سپس فیله ها را در سس زده و در روغن داغ و فراوان سرخ کنید.

6. میتوانید قارچ و پیاز حلقه شده را نیز داخل سس زده و در روغن سرخ کنید. این غذا را میتوان با سس تارتار یا سس قرمز میل کنید.


🔰کانال باباپز ، کتاب آشپزی آنلاین👇😍😍

@babapaz