بابا پز
عنوان گروه یا کانال:

بابا پز


توضیحات: نکات طلائی آشپزی و نکات آموزنده در خانه داری ارتباط با ادمین: @asemankhiali @babapazadmin
شناسه: babapaz@
تعداد اعضا: 164
بابا پز

نکات مهمی در مورد آشپزی و خانه داری :
▪️ برای حفظ سفیدی برنج ، هنگام پخت چند قطره آب لیمو به آب برنج اضافه کنید.
▪️ بهترین روش باز شدن یخ ماهی، قرار دادن ماهی در درون شیر است. شیر طعم یخی ماهی را از بین می برد و به آن طعم تازگی می دهد.
https://telegram.me/babapaz
بابا پز

امروز چند تا از تجربه‌های شخصی خود را می نویسم. البته ممکنه همه‌تون بلد باشید. ولی نوشتن آنها ضرر ندارد.

۱- اگه داخل آب در حال جوش ماکارونی و لازانیا زردچوبه بریزید، به‌هم نمی‌چسبند. زردچوبه برای خوش‌رنگ‌کردن برنج ، میگو ، پلو و کلم‌پلو و لوبیاپلو هم خوبه. یک بار امتحان کنید! البته زردچوبه زیاد نریزید که غذایتان بوی زردچوبه بگیره‌ ! نصف قاشق چای‌خوری کافی است . موقع دم‌کشیدن هم زعفران فراموش نشود چون باعث می‌شود بوی زردچوبه کاملا از بین برود ( برای آنهایی که به بوی غذا خیلی حساس هستند ) .

۲- کمی دارچین را همراه ادویه‌های دیگر در غذا امتحان کنید. هم خوش‌بو و خوش‌مزه می‌شود هم جلوی بالا رفتن قند خونتان را می‌گیرد.

۳- موقعی که روغنتان داغ شده و می‌خواهید چیزی را داخل آن سرخ کنید، یک برگه روزنامه داخل دستتان بگیرید. بعد که غذا(بادمجان، کوکو، تخم‌مرغ و...) رو ریختید در روغن، روزنامه رو به سرعت بذارید روی آن تا روغنی که داره جلز و ولز می‌کند و پاشیده می‌شود روی گاز و کابینت نپاشد. کاغذ آن را جذب می‌کند و عرق هم نمی‌کند. بعد از چند دقیقه، جوش روغن می‌خوابد و احتیاجی به روزنامه نیست.

۴- موقع سرخ‌کردن بادمجان، یکی‌دو لایه بادمجان هم روی آنهایی که در حال سرخ شدن هستند بذارید. این‌کار باعث می‌شود در مراحل بعد که می‌خواهید ردیف‌های رویی رو سرخ کنید روغن کم‌تری مصرف بشود.

۵- قارچ رو قبل از شستن ده دقیقه توی آب‌نمک شناور بذارید تا شن‌هایی که داخلشه بریزن بیرون. بعد هم آنها را داخل آبلیمو خرد کنید تا موقع پخت سیاه نشوند.
https://telegram.me/babapaz
بابا پز

جلوگیری از وارفتن کوفته:

برای اینکه کوفته های شما در آب از هم نپاشد ، قدری آرد و تخم مرغ به آن بیافزائید و حرارت آتش را زیاد کنید.

https://telegram.me/babapaz
بابا پز

اگر فلفل غذای شما زیاد شد:

اگرفلفل بیش از اندازه به غذایتان زده اید و خیلی تند شده است ، چند دقیقه قبل از آن که غذا را از روی حرارت بردارید ، آب یک عدد لیمو ترش تازه را در آن بریزید و خوب هم بزنید. به طرز قابل ملاحظه ای تندی غذا از بین خواهد رفت.
به ما بپیوندیدhttps://telegram.me/babapaz
بابا پز

پخت بهتر ماکارونی:

1- چند قاشق غذا خوری روغن داخل ماکارونی در حال جوشیدن بریزید.

2- چند قاشق آبلیمو داخل ظرف ماکارونی در حال جوشیدن بریزید.

3- چند قاشق آبلیمو به مایه ماکارونی اضافه کنید تا ماکارونی شما لذیذتر شود.
🆔 @babapaz به ما بپیوندید ❗️
🆔 @KHARSO به ما بپیوندید ❗️
بابا پز

راهی برای بهتر رنگ دادن زعفران:

برای اینکه زعفران شما بهتر رنگ بدهد می توانید از روش زیر کمک بگیرید:

درون یک استکان کوچک به مقدار مورد نیاز زعفران ساییده بریزید و دو قاشق غذا خوری آب جوش به آن اضافه کنید. بعد از اینکه برنج را آبکش کردید و داخل قابلمه ریختید استکان حاوی آب و زعفران را در برنج فرو ببرید و دم کنی را روی قابلمه بگذارید. با دم کشیدن برنج ، زعفران هم دم می کشد و بهتر رنگ می دهد.

🆔 @babapaz به ما بپیوندید ❗️
🆔 @KHARSO به ما بپیوندید ❗️
بابا پز

چند نکته در مورد رب گوجه فرنگی :

1- متاسفانه بسیاری از خانمها بعد از خرد کردن گوجه برای درست کردن رب، آب سفید آن را دور می ریزند، تا رب آنها قرمزتر شود. درصورتی که این کار بسیار اشتباهی است. چون تمام املاح معدنی لازم برای بدن داخل همان آب سفید است . در ضمن همین آب سفید مانع فاسد شدن رب می شود.

2- برای اینکه رب شما قرمز شود آب گوجه را داخل ظرف استیل بجوشانید.

3- روی ظرف رب ، کمی روغن آب شده بریزید تا دیگر کپک نزند.
🆔 @babapaz به ما بپیوندید ❗️
🆔 @KHARSO به ما بپیوندید ❗️
بابا پز

نکاتی درباره خورش ها :

1- ابتدا گوشت خورش را کمی سرخ می کنیم تا در موقع پختن کف نکند ، چون کف در اثر جوشیدن ، و باعث بدرنگ شدن خورش می گردد.

2-خورش باید با حرارت ملایم پخته شود ، ضمنا کم آب و جاافتاده باشد.

3- انواع سبزیها را باید بعد از پختن گوشت به آن اضافه کنیم.

4-خورش را نباید زیاد هم بزنیم، چون باعث له شدن مواد درون آن می شود.

5- پیاز خورش را طوری خلال کنید، که همه به یک اندازه باشد تا در موقع سرخ کردن، همه یکدست طلایی شود . برای خوشرنگ تر شدن پیاز داغ می توانید، کمی زردچوبه اضافه کنید.

6-نمک و ترشی خورش را در آخر طبخ اضافه کنید . مقدار ترشی و چاشنی را می توان به میل وذائقه کم و زیاد کرد.

🆔 @babapaz به ما بپیوندید ❗️
🆔 @KHARSO به ما بپیوندید ❗️
بابا پز

چند نکته ضروری کانال باباپز:

1-برای خوشرنگ شدن زعفران در ابتدا آن را کاملا نرم کنید و یک قاشق چایخوری زعفران ساییده را در نصف استکان آبجوش بریزید ویک ساعت آن را روی بخار کتری قرار دهید .

2- در صورتی که بخواهید ته دیگ خوبی تهیه کنید بهتر است برای سبزی پلو از برگ کاهو و برای شیرین پلو و مرصع پلو و زرشک پلو با مرغ از لواش و برای ته چین از مخلوط زرده تخم مرغ و ماست و زعفران و برای طبخ ماکارونی از حلقه های سیب زمینی استفاده کنید.

3- برای تهیه زرشک پلو، چون زرشک لطیف بوده و سریع می سوزد بهتراست پس از داغ شدن روغن، زرشک را کمی تفت داده و بلافاصله شکرو کمی آب را به آن اضافه کنید تا زرشک حالت مربایی به خود بگیرد .

4- خلال بادام را شسته همرا ه با برنج بگذارید نرم شود ، اما خلال پسته را ده دقیقه قبل از دم کشیدن و آماده شدن به برنج اضافه کنید تا رنگ پسته تغییر نکند .
به مابپیوندیدhttps://telegram.me/babapaz
بابا پز

🆔 @babapaz به ما بپیوندید ❗️
🆔 @KHARSO به ما بپیوندید ❗️

نکات ریز آشپزی

در این بخش آسمونی نکاتی جالب را درباره اصول آشپزی برای شما عزیزان قرار داده ایم که خواندن آن خالی از لطف نیست .یکی از اصلی ترین غذاهای ایرانی پلو و چلو است که باید در پخت آن دقت زیادی به کار برد.

اولین نکته مهم، تهیه وانتخاب برنج خوب است ، خصوصیاتی که باید یک برنج خوب و مرغوب داشته باشد خوش عطر، بدون خرده ، باریک، بلند یکدست و رنگ آن کمی زرد و زیر دندان سفت و محکم باشد . شکننده هم نباشد . مسلما این نوع برنج گرانتر بوده ولی ارزش کار پخت را می افزاید . نکته بعدی طرز شستن و خیس کردن برنج است .
برنج را پاک کرده و با آب ولرم چند بار بدون اینکه آن را چنگ بزنید، بشویید. بعد نمک سنگی را در پارچه و یا کیسه مخصوص قرار داده و در وسط برنج جای بدهید و روی برنج آن قدری آب ولرم بریزید که به اندازه 4 انگشت روی آن را آب بگیرد. در صورتی که اطمینان دارید برنج به اصطلاح کهنه است بهتر است ، آن را شب قبل شسته و خیس بگذارید. در غیر این صورت می توانید 4 تا 5 ساعت قبل هم برنج را بشویید.

1- سعی کنید همیشه برنج را در ظرف بزرگتر از حجم خود شسته و خیس بگذارید .

2- برای یک کیلو برنج نیم کیلو سنگ نمک کافی است و در صورتی که نمک سنگی در اختیار ندارید، می توانید 6 – 7 قاشق سوپخوری نمک معمولی را در کیسه کوچک ریخته و لای برنج بگذارید . گذاردن نمک در کیسه برای جلوگیری از نفوذ رسوب نمک در برنج است .

3- اگر مقداری برنج در خانه دارید ، که در آن خرده برنج وجود دارد ، بهتر است آن را غربال کرده و خرده برنج باقی مانده را برای تهیه آش ، شله زرد ، کوفته، شیر برنج ، دلمه و… مورد مصرف قرار دهید.

4- برای پخت برنج بهتراست از قابلمه بزرگ استفاده کنید که برنج روی هم انباشته و له نشود و برنج بهتر بجوشد .

در قابلمه بزرگی، نصف آن را آب ریخته و بگذارید جوش بیاید و سپس آب نمک برنج را صاف کنید و در آب جوش بریزید و یکبار آن را با کفگیر به آرامی به هم بزنید (با حرارت یکنواخت) وقتی به جوش آمد ، برنج را امتحان کنید که مغز آن زیاد نرم نشود و سپس آن را داخل آبکش ریخته و روی برنج مقداری آب ولرم بپاشید تا لعاب و نمک اضافه آن خارج شود . در ته قابلمه کمی روغن ریخته و برنج را اضافه کنید و بعد 2 قاشق سوپخوری روغن را با یک فنجان آب داغ روی برنج بدهید و در قابلمه را بگذارید تا برنج بخار کند. در این مرحله روی برنج دم کنی قرار داده و شعله را ملایم کرده و بگذارید برنج کاملا دم بکشد. برای دم کشیدن این برنج نیم ساعت وقت کافیست.
🆔 @babapaz به ما بپیوندید ❗️
🆔 @KHARSO به ما بپیوندید ❗️
https://telegram.me/babapaz
بابا پز

نکات خانه‌ داری کانال بابا پز:
۱-هنگام نظافت خانه به همه وسایل توجه داشته باشید، بخصوص وسایلی را تمیز کنید که فکرنمی کنید نیاز به تمیز کردن داشته باشند. مثلا گلدان مصنوعی ای که به نظر شما تمیز است، می تواند آنقدر گرد و خاک در خودش ذخیره کرده باشد که برایتان ایجاد حساسیت کند.
🆔 @babapaz به ما بپیوندید ❗️
🆔 @KHARSO به ما بپیوندید ❗️
https://telegram.me/babapaz
بابا پز

نکات خانه‌ داری کانال باباپز:
چه وقت‌ باید به‌ غذا نمک‌ زد؟
۱▪️ به‌ سوپ‌ و آبگوشت‌ از ابتدای پخت‌ نمک‌ بزنید.
۲▪️ به‌ گوشت‌ها درست‌ اندکی‌ قبل‌ از برداشتن‌ از روی‌ آتش‌ نمک‌ بزنید.
۳▪️ سبزیجات‌ را در آب‌ نمک‌داربپزید.
🆔 @babapaz به ما بپیوندید ❗️
🆔 @KHARSO به ما بپیوندید ❗️
https://telegram.me/babapaz
بابا پز

چه‌ کنیم‌ که‌ تخم‌مرغ‌ ترک نخورد ؟
برای‌ آنکه‌ هنگام‌ پختن‌تخم‌مرغ‌، آنها در آب‌ ترک‌ نخورند چند راه‌ وجود دارد :
▪️ در آبی‌ که‌ تخم‌مرغ‌ها در آن ‌می‌جوشد مقدار زیادی‌ نمک‌ بریزید.
▪️ قبلا به‌ وسیله‌ یک‌ سوزن‌ ته‌تخم‌مرغ‌ را سوراخ‌ کنید و آن‌ را داخل‌آب‌ سرد بیندازید.
▪️ وقتی‌ می‌خواهید تخم‌مرغ‌ بپزد تا سفت‌ شود مقداری‌ سرکه‌ به‌ آب‌اضافه‌ کنید.
🆔 @babapaz به ما بپیوندید ❗️
🆔 @KHARSO به ما بپیوندید ❗️
خدیجه ۱۶۰۱۲۱

نکات طلائی خانه داری کانال باباپز:
● صدای زیاد آبمیوه گیری
صدای زیاد آبمیوه گیری یا از متعادل نبودن صافی است که باید بازدید و یا تعویض شود و یا موتور خراب شده که باید از تعمیر کار کمک بگیرید.
● علت حرکت آبمیوه گیری
اگر در حین استفاده از آبمیوه گیری، حرکت می کرد، بدین معناست که صافی تعادل ندارد و یا محفظه ی آن پر شده است.
● خرابی صافی آبمیوه گیری
اگر آبمیوه ی شما همراه با تفاله باشد ، نشانه ی آن است که صافی آبمیوه گیری خراب شده و باید تعویض شود.
● علت داغ شدن آبمیوه گیری
اگر آبمیوه گیری شما پس از روشن کردن خیلی سریع داغ شد، این یک هشدار است که می تواند دو علت داشته باشد، محور موتور درپوشها لقی دارد و یا اینکه موتور نیم سوز شده است. حتماً از یک تعمیر کار کمک بخواهید.
🆔 @babapaz به ما بپیوندید ❗️
🆔 @KHARSO به ما بپیوندید ❗️
https://telegram.me/babapaz
خدیجه ۱۶۰۱۲۱

نکته‌ای در مورد روش شکستن نارگیل :
برای شکستن نارگیل به این صورت عمل کنید،ابتدا الیاف آن را کاملاً از نارگیل جدا کنید، روی نارگیل لکه‌هایی مانند چشم وجود دارد آن قسمت را سوراخ کنید و شیره داخل نارگیل را کاملاً از آن خارج کنید. سپس نارگیل را داخل تاوه قرار داده به مدت ۳۰ الی ۶۰ دقیقه بگذارید تا با حرارت بالا بپزد بعد از این زمان صبر کنید تا پوست آن سرد شود. سپس با یک ضربه چکش پوست نارگیل را از آن جدا کنید.

🆔 @babapaz به ما بپیوندید ❗️
🆔 @KHARSO به ما بپیوندید ❗️
مهزیار ۱۳۴۶۰۸

یک نوشیدنی ساده و خوشمزه با نوتلا😋😋😋😋
مهزیار ۱۳۴۶۰۸

🆔 @babapaz به ما بپیوندید ❗️
🆔 @KHARSO به ما بپیوندید ❗️
خدیجه ۱۶۰۱۲۱

چند نکته درباره میوه‌ها کانال بابا پز:

▪️ تشخیص گریپ‌فروت خوب :
از ضخامت و کلفتی پوست گریپ‌فروت به آبدار بودن یا نبودن آن می‌توانید پی ببرید. برای تشخیص اینکه گریپ‌فروت ضخیم است یا نازک به انتهای آن یعنی قسمتی که به ساقه مربوط می‌شود توجه کنید. در این قسمت از گریپ‌فروت برآمدگی ایجاد شده است و اصولاً ناصاف و پر چین به نظر می‌رسد که پوست آن ضخیم است و هر چه پوست گریپ‌فروت ضخیم‌تر باشد پر آب‌تر است.
🆔 @babapaz به ما بپیوندید ❗️
🆔 @KHARSO به ما بپیوندید ❗️
خدیجه ۱۶۰۱۲۱

برای جلوگیری از ورود مورچه به منزل به نکات زیر توجه کنید:
▪️ خیار به ویژه خیار تلخ را جلوی راه آن ها قرار دهید. مورچه ها از خیار متنفرند.
▪️ کمی سرکه سفید به مکان هایی که محل عبور مورچه است بپاشید.
▪️ با مخلوطی از یک لیوان آب و یک لیوان سرکه سیب پنجره ها را تمیز کنید تا مورچه ها را دور نگه دارد.
▪️ برگ های خشک نعناع را در مسیر مورچه ها قرار دهید.
▪️ مورچه ها از مسیری که دارچین، آب لیمو، پودر قهوه و فلفل پاشیده شده باشد عبور نخواهند کرد.
▪️ در ترک های دیوار سیر قرار دهید تا مورچه ها را دور نگه دارد.
🆔 @babapaz به ما بپیوندید ❗️
🆔 @KHARSO به ما بپیوندید ❗️
خدیجه ۱۶۰۱۲۱

[ GIF ]
خط و خش وسایل چوبیتونو اینطوری ترمیم کنید👌
#ترفند

↙️ورود↙️
https://telegram.me/babapaz
خدیجه ۱۶۰۱۲۱

یک نکته در مورد زودپز :
همیشه در نظر داشته باشید که نباید هرگز روی زودپزی که تازه خاموش کرده اید آب بریزید، زیرا هم خطرناک است و هم اینکار باعث می شود، زودپز شما تبدیل به دیرپز شود و دیگر زودپز شما غذا را زود نپزد.
🆔 @babapaz به ما بپیوندید ❗️
🆔 @KHARSO به ما بپیوندید ❗️
خدیجه ۱۶۰۱۲۱

جدا کردن نان شیرینی از قالب :
اگر نان شیرینی از قالب جدا نمی شود از این راه استفاده کنید: یک پارچه راداخل آب خیلی داغ فرو کنید و دور قالب شیرینی بپیچید و چند دقیقه صبر کنید، نان شیرینی از قالب به راحتی جدا می شود.
🆔 @babapaz به ما بپیوندید ❗️
🆔 @KHARSO به ما بپیوندید ❗️
خدیجه ۱۶۰۱۲۱

نکته در مورد عسلی که شکرک زده باشد :
اگر عسل شما سفت شده ودر ضمن سفید شده یا به اصطلاح شکرک زده ودیگر قابل استفاده نیست، می توانید عسل را در ظرف دیزی یا ظرفی که در آن محکم بسته می شود بریزید به صورتی که آب داخل آن نشود حالا ظرف بزرگتر دیگری بردارید وداخل آن آب بریزید و ظزف عسل را ایستاده درون ظرف بعدی بگذارید، اگر فکر می کنید که ظرف عسل وارونه می شود یا تکان می خورد. یک جسم سنگین روی آن بگذارید تا ثابت بماند. حالا اجاق گاز را روشن کنید تا آب جوش بیاید. با بخار آب، عسل به حالت اولیه بر می گردد و مطمئن باشید که دیگر تا تمام شدن عسل شکرک نمی زند.
🆔 @babapaz به ما بپیوندید ❗️
🆔 @KHARSO به ما بپیوندید ❗️
خدیجه ۱۶۰۱۲۱

خیلی از بانوان خانه‌دار از طبخ ماهی به خاطر بویی كه در آشپزخانه راه می‌اندازد، طفره می‌روند، ولی باید گفت از بین بردن بوی ماهی كار زیاد سختی نیست.


برای از بین بردن بوی ماهی از ظرف‌ها، كافی است از آب سرد استفاده كنید و كمی پودر خردل داخل ظرف بریزید.


برای از بین بردن بوی ماهی از دست‌ها، آنها را با سركه مالش دهید و با آب سرد و صابون بشویید. سركه نیز بوی بد ماهی ظروف را از بین می‌برد. اگر كمی سركه داخل ظرفی بجوشانید، بوی آن بوی ماهی را خنثی می‌كند.


برای از بین بردن بوی ماهی در فضا، یك كاسه سركه سفید را چند ساعت در محیط قرار دهید.
https://telegram.me/babapaz
خدیجه ۱۶۰۱۲۱

با تشکر از حسن توجه شما دستور کباب جنگلی را برای شما آماده نمودیم:
با توجه به اینکه اکثر مخاطبان کانال باباپز عاشق سفر هستند و شاید برای شما هم پیش آمده باشد که به یه سفر جنگل نوردی رفته باشید.سعی داریم با آموزش کامل و تصویری برای آماده کردن یک کباب جنگلی خوشمزه بهتون کمک کنیم. در ادامه مطلب با این آموزش خوشمزه و عالی با ما همراه باشید
🆔 @babapaz به ما بپیوندید ❗️
🆔 @KHARSO به ما بپیوندید ❗️
خدیجه ۱۶۰۱۲۱

امیدواریم طرز تهیه کباب جنگلی براتون مفید بوده باشه و نهایت استفاده رو برده باشید.
🆔 @babapaz به ما بپیوندید ❗️
🆔 @KHARSO به ما بپیوندید ❗️
خدیجه ۱۶۰۱۲۱

مواد لازم:
مغز نان باگت: 1 عدد
سیب زمینی پخته و رنده شده: 1 عدد متوسط
شیر: 2 قاشق غذا خوری
تخم مرغ: 1 عدد
پیاز رنده شده و آب گرفته: 1 عدد کوچک
پودر سوخاری برای داخل کتلت: 3 قاشق غذا خوری
نمک، فلفل، زردچوبه، پودر سیر، پودر کاری و پودر سوخاری: به مقدار لازم
پیازچه: به دلخواه

🆔 @babapaz به ما بپیوندید ❗️
🆔 @KHARSO به ما بپیوندید ❗️



طرز تهیه:
نان باگت رو بین دو تا دست میسابیم تا ریز بشه. شیر رو بهش اضافه میکنیم. نباید نونمون خیس بشه در حد تر شدن. سیب زمینی و پیازم بهش اضافه میکنیم. تخم مرغو توش میشکنیم و مخلوط میکنیم. احساس میکنیم تخم مرغش زیاده اما نیست! حالا ادویه جات و پودر سوخاری و پیازچه خرد شده رو بهش اضافه میکنیم.
🆔 @babapaz به ما بپیوندید ❗️
🆔 @KHARSO به ما بپیوندید ❗️



کف تخته کارمون رو پودر سوخاری میپاشیم. با قاشق از مواد برمیداریم و میذاریم رو اون پودر سوخاری روشم باز پودر سوخاری میپاشیم و با دست شکل میدیم. الان باز شل و وله نگران نباشین این کتلت خوش قلقه. روش پودر بپاشینو صافش کنید. ترکم برداشت باز نگران نشین خوب سرخ میشه. میندازیم تو روغن و سرخ میشه. روغنم کم کم اضافه کنین چون پودر داره سریع میسوزه.
نکته: سیب زمینیش زیاد باشه مزه ی کوکو سیب زمینی میده! پیشنهاد میکنم سیب زمینیش کم باشه که بیشتر حالت سوخاری و ترد داشته باشه.
🆔 @babapaz به ما بپیوندید ❗️
🆔 @KHARSO به ما بپیوندید ❗️


😜😜😜😜😜
خدیجه ۱۶۰۱۲۱

ابزاری مناسب برای خرد کردن قارچ!!!
🆔 @babapaz به ما بپیوندید ❗️
🆔 @KHARSO به ما بپیوندید ❗️


😜😜😜😜😜
خدیجه ۱۶۰۱۲۱

مواد لازم برای اسنک ذرت :
پنیر موزارلای رنده شده یک پیمانه
کره 3 قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای خرد شده یک پیمانه
پیاز خرد شده یک پیمانه
گوجه فرنگی خرد شده یک پیمانه
قارچ خرد شده یک پیمانه
فلفل سبز خرد شده 4 تا 5 عدد
ذرت پخته یک پیمانه
سیر رنده شده یک حبه
نمک و فلفل به اندازه کافی
نان لواش 3 عدد
روغن کمی
طرز تهیه اسنک ذرت :
مقدار کمی روغن در ماهیتابه بریزید و فلفل سیاه، سیر و فلفل سبز را کمی تفت دهید.
فلفل دلمه ای، قارچ، گوجه فرنگی، ذرت و پیاز را اضافه کنید و خوب تفت دهید.
کمی کره و پنیر به مواد اضافه کنید و بپزید. نمک و فلفل به میزان کافی اضافه کنید.
به یک طرف نان کمی کره بمالید و با مواد پر کنید، سپس در ساندویچ ساز بگذارید.
🆔 @babapaz به ما بپیوندید ❗️
🆔 @KHARSO به ما بپیوندید ❗️
خدیجه ۱۶۰۱۲۱

یه غذای ساده و خوشمزه!
🆔 @babapaz به ما بپیوندید ❗️
🆔 @KHARSO به ما بپیوندید ❗️
خدیجه ۱۶۰۱۲۱

نکات مهم در پخت ته چین مرغ
دوستان عزیز و گرامی ته‌چین یکی از انواع غذاهای دوست‌داشتنی و خوشمزۀ ایرانی است که بیشتر با گوشت مرغ طبخ می‌شود اما اگر در تهیۀ آن برخی نکات در نظر گرفته نشود، به جای لذت، دردرسرساز خواهد شد. این نکات را رعایت کنید.

۱ – اولین نکته‌ای که باید در تهیه این غذا درنظر داشته باشید آن است که مرغ‌ها را با آب کم و کمی ادویه آب‌پز کنید تا هم خوشمزه‌تر شده و هم ارزش غذایی آن حفظ شود. سپس آنها را ریش‌ریش کرده و به مایۀ ته‌چین اضافه کنید. مرغ‌ها را سرخ نکنید زیرا روغن اضافی را به غذا وارد کرده و با این کار زمینه را برای دریافت کالری اضافی فراهم می‌کنید.

۲ – در این غذا از ماست به مقدار فراوانی استفاده می‌شود. به شما توصیه می‌کنیم که ماست کم‌چرب در تهیه این غذا به کار ببرید.

۳ – این غذا را در فر تهیه کنید تا از این طریق، میزان روغن مصرفی که برای سرخ‌کردن استفاده می‌شود، کاسته شود. حتی اگر خواستید از روغن برای سرخ‌کردن استفاده کنید (البته در ته ظرف) از روغن مایع مخصوص سرخ‌کردن یا روغنی که نقطه دود بالایی دارد، استفاده کنید اما همین روغن را نیز به میزان کم به غذایتان اضافه کنید.

۴ – برنج یکی از اجزای اصلی تشکیل‌ دهنده این غذاست. توصیه ما به شما این است که برنج‌تان را از نوع رژیمی انتخاب کنید تا از میزان کالری که با خوردن این غذا به شما می‌رسد، کم شود.

۵ – به همراه این غذا از سالاد و سبزی‌خوردن استفاده کنید تا وعده غذایی شما کامل شود و همه گروه‌های غذایی در این وعده به چشم بخورد. به‌علاوه، به‌عنوان نوشیدنی در این غذا از دوغ استفاده کنید اما دوغ بدون گاز و کم‌نمک.
۶ – خیلی‌ها برای خوش‌عطرکردن این غذا به آن کره یا روغن حیوانی اضافه می‌کنند. اگر افرادی که این غذا را میل می‌کنند از گروه سنی بچه‌ها، جوانان یا افراد لاغراندامند، حضور این ماده غذایی مانعی ندارد اما اگر میانسال یا سالمندند، تا جایی که امکان دارد از این نوع روغن‌ها به غذایتان اضافه نکنید. این غذا آن‌قدر خوشمزه هست که نیاز به افزودن این نوع روغن‌ها نباشد.

@babapaz
خدیجه ۱۶۰۱۲۱

تهيه ترشی
ـ سرکه‌ ی ترشي بايد خالص و بدون آب باشد، بهترين سرکه براي ترشي سرکه انگور است.
ـ اگر از خالص بودن سرکه مطمئن نبوديد، قبل از تهيه‌ي ترشي بايد آن را چند جوش بدهيد تا ترشي کپک نزند.

ـ ظرفي که مي‌خواهيم ترشي را در آن بريزيم، بايد کاملاً تميز و خشک و دري محکم داشته باشد.
ـ‌ انواع ميوه‌ و سبزي‌هايي که به مصرف ترشي مي‌رسد بايد شسته شده و کاملاً خشک باشد.
ـ ترشي را حتماً در جاي خنک قرار دهيد.
به ما بپیوندید:@babapaz
خدیجه ۱۶۰۱۲۱

تزیین شیرین☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️ی
کانال بابا پز
@babapaz
خدیجه ۱۶۰۱۲۱

مواد لازم :
کتف گوسفند یک کیلو
کره یک چهارم فنجان
شوید یک قاشق چای خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
پیازچه خرد شده 6 دسته
آب یک و نیم فنجان

طرز تهیه :
چربیهای اضافی گوشت را جدا کرده ، آن را قیمه قیمه کنید . آن ها را داخل یک ماهیتابه گود قرار داده روی حرارت زیاد بپزید . کره و ادویه را به آن اضافه کنید . گوشت را آنقدر بپزید تا آب آن جذب شود . پیازچه ها را به آن اضافه کنید . در قابلمه را ببندید تا پیازچه ها کاملا نرم شوند . آب را به آن افزوده ، به مدت یک و نیم تا دو ساعت آن را بپزید . آن را بهمراه سس لیمو سرو کنید .

سس لیمو :
تخم مرغ زده شده سه عدد
لیمو آب دار 2 عدد
آب مرغ یک فنجان

نکته:
تخم مرغ ها را هم زده تا کف کنند . آب لیمو را به آن افزوده هم بزنید . آب مرغ را به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم به مدت چند دقیقه بپزید .
به ما بپیوندیدhttps://telegram.me/babapaz
خدیجه ۱۶۰۱۲۱

کیک نارگیلی😋😋😋😋
مواد لازم:
آرد دو پیمانه
شکر یک پیمانه
روغن نصف پیمانه
شیر +شیرنارگیل یک پیمانه سرخالی (یک عدد نارگیل را بشکنید و شیر آن را داخل لیوان بریزید و به آن شیر گاو اضافه کنید تا مقدار آن یک لیوان سر خالی شود.)
بکینگ پودر یک قاشق چای خوری
وانیل نصف قاشق چای خوری
طرز تهیه:
ابتدا آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و سه بار الک کنید.
تخم مرغها را از قبل بیرون یخچال قرار دهید تا به دمای اتاق برسند.سپس با شکر و وانیل مخلوط کنید و با همزن بزنید تا حجم آن دو برابر شود بعد روغن و شیر را اضافه کنید و باهمزن چند دور بزنید در ادامه آرد را اضافه کنید و با لیسک و یا دست به آرامی مخلوط کنید نا یکدست شود.کف قالب کاغذ روغنی قرار دهید و مواد را یکدست در قالب بریزید و به مدت 45دقیقه در فر با درجه 180قرار دهید.
برای تزیین و طعم بهتر، نارگیلی را که شکستید رنده کنید. روی کیکی که از فر خارج کردید و هنوز گرم است عسل بمالید و نارگیل رنده شده را روی عسل بریزید.
کیکی سالم و خوشمزه😋😋😋😋😋😋
به ما بپیوندید @babapaz
خدیجه ۱۶۰۱۲۱

کیک نارگیلی😋😋😋😋
مواد لازم:
آرد دو پیمانه
شکر یک پیمانه
روغن نصف پیمانه
شیر +شیرنارگیل یک پیمانه سرخالی (یک عدد نارگیل را بشکنید و شیر آن را داخل لیوان بریزید و به آن شیر گاو اضافه کنید تا مقدار آن یک لیوان سر خالی شود.)
بکینگ پودر یک قاشق چای خوری
وانیل نصف قاشق چای خوری
طرز تهیه:
ابتدا آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و سه بار الک کنید.
تخم مرغها را از قبل بیرون یخچال قرار دهید تا به دمای اتاق برسند.سپس با شکر و وانیل مخلوط کنید و با همزن بزنید تا حجم آن دو برابر شود بعد روغن و شیر را اضافه کنید و باهمزن چند دور بزنید در ادامه آرد را اضافه کنید و با لیسک و یا دست به آرامی مخلوط کنید نا یکدست شود.کف قالب کاغذ روغنی قرار دهید و مواد را یکدست در قالب بریزید و به مدت 45دقیقه در فر با درجه 180قرار دهید.
برای تزیین و طعم بهتر، نارگیلی را که شکستید رنده کنید. روی کیکی که از فر خارج کردید و هنوز گرم است عسل بمالید و نارگیل رنده شده را روی عسل بریزید.
کیکی سالم و خوشمزه😋😋😋😋😋😋
به ما بپیوندید @babapaz
خدیجه ۱۶۰۱۲۱

پن کیک 😋😋😋😋
پن کیک نوعی کیکه که توی ماهیتابه درست میشه. (پن Pan به معنی ماهیتابه). نوع فرانسوی این کیک بسیار نازک تهیه میشه و بهش کرپ Crêpe میگن.
پن کیک در کشورهای مختلف به شیوه های مختلف طبخ میشه و دستورات متوعی داره. برای صبحانه یا عصرانه گزینه بسیار مناسبیه چون راحت و سریع آماده

مواد لازم:👇👇👇

آرد 1 پیمانه
شکر 2 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
نمک ½ قاشق چای خوری
شیر 1 پیمانه
کره ذوب شده یا روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ درشت 1 عدد

طرز تهیه 👇👇👇

روغن مایع برای چرب کردن ماهیتابه
مواد خشک را در ظرفی الک کنید.تخم مرغ، شیر و کره ذوب شده را در ظرف دیگری با هم مخلوط کنید، مواد خشک را هم اضافه کرده مخلوط کنید. زیاد نباید هم بزنید با همزن دستی یا حتی چنگال هم میشود مواد را مخلوط کرد. ماهیتابه نچسب را به وسیله روغن مایع و برس چرب کنید . دقت کنید فقط چرب کنید قرار نیست پن کیک ها را سرخ کنیم . مواد پنکیک را به وسیله قاشق داخل تابه بریزید و با پشت قاشق آن را پهن کنید. صبر کنید تا یک طرف پن کیک طلایی شود سپس پن کیک را برگردانید تا طرف دیگر آن هم بپزد. در هر نوبت میتوانید دو تا سه عدد پن کیک داخل ماهیتابه بپزید. با این مقدار مواد بین 12 تا 15 عدد پن کیک آماده میشود. برای سرو پن کیک میتوانید روی پن کیک گرم عسل یا مربا بریزید. این پن کیک ها برای صبحانه یا عصرانه بسیار لذیذ هستند.
نوش جان☕️
به ما بپیوندید
@babapaz
خدیجه ۱۶۰۱۲۱

نکات ریز در مورد چاشنی قورمه سبزی
لیمو عمانی جز لاینفک خورش قورمه سبزی است که دو نوع روشن و تیره دارد. برای قورمه سبزی بهتر است از نوع لیمو عمانی تیره رنگ استفاده شود. لیمو عمانی همراه با آبلیمو و آبغوره استفاده می شود.
به کار بردن رب گوجه فرنگی همراه با لیموعمانی ، از میزان رنگ سبزی خورش قورمه سبزی می کاهد. از گرد لیموعمانی در قورمه سبزی استفاده می شود که البته رنگ خورش را تیره می کند. برخی نیز در خورش قورمه سبزی از چاشنی آب نارنج استفاده می کنند
اطلاعات بیشتر در کانال بابا پز بر روی لینک @babapaz کلیک کنید و عضو شوید
خدیجه ۱۶۰۱۲۱

جا افتاده شدن خورشت قورمه سبزی
برای تهیه یك قورمه سبزی جاافتاده ، به شعله كم و زمان طولانی احتیاج دارید. به همین دلیل در قدیم این خورش را مانند آبگوشت از صبح زود بار می‌گذاشتند تا مواد آن كاملا پخته، آب آن كشیده و طعم‌ها با هم مخلوط شوند.
به ما بپیوندید
@babapaz
خدیجه ۱۶۰۱۲۱

نکات ریز در مورد گوشت قورمه سبزی
گوشت قورمه سبزی نباید خیلی ریز باشد. در اندازه گردویی درشت مطلوب است و می تواند با استخوان یا بدون استخوان باشد. از گوشت راسته نیز می توان استفاده کرد.
استفاده از گوشت گوساله یا گوسفند بستگی به ذائقه خانواده دارد ولی این خورش با گوشت گوسفند بدون چربی خوشمزه تر است. برخی علاوه بر گوشت خورشی و عصاره موجود در آن از عصاره مرغ، یا قلم استخوان استفاده می کنند.

به ما بپیوندید
@babapaz☺️☺️☺️☺️☺️☺️😜😜😜😜😜😜
خدیجه ۱۶۰۱۲۱

نکات مهم در پخت قورمه سبزی خوشمزه:
اگر سبزی قورمه سبزی درشت خرد شده باشد خورش هر چه بجوشد جا نمی افتد. در بعضی از نواحی شمال کشور، سبزی های محلی خود را نیز به قورمه سبزی اضافه می کنند. سرخ کردن زیاد سبزی باعث تیره شدن رنگ آن و در نتیجه از دست دادن خواص غذایی آن می شود.
نسبت سبزی های مختلف در قورمه سبزی بستگی به ذائقه خانواده دارد.ولی در هر حال اگر تره زیاد باشد طعم خورش تند می شود. اسفناج زیاد به خورش، مزه خورش آلو اسفناج می دهد. شنبلیله زیاد خورش را تلخ می کند و بوی گشنیز هم در خورش قورمه سبزی نباید خیلی محسوس باشد. نکته دیگر آنکه اگر سبزی موقع خرد کردن آب انداخت آب آن را دور نریخته و به خورش اضافه کنید.
هنگام سرخ کردن سبزی قورمه سبزی ، روغن سبزی را اول به آن اضافه کنید و به اصطلاح نگذارید آب سبزی خشک شود بعد روغن بریزید چون رنگ روغن روی خورش جا افتاده و سبزی سبز و خوش رنگ می شود. هنگام خاموش کردن شعله می توان قطعه هایی از یخ به خورش اضافه کرد تا روغن خورش به سطح خورش بیاید.
https://telegram.me/babapaz
خدیجه ۱۶۰۱۲۱

نکات مهم در طبخ خورشت قورمه سبزی مجلسی
بهتر است سبزی خورشت قورمه سبزی خیلی ریز خرد شود چون به این ترتیب خورش بهتر جا می افتد. آب را به صورت یک جا به خورشت اضافه نمایید. حتی الامکان برای پخت قورمه سبزی از سبزی تازه استفاده کنید. چرا که خورش قورمه سبزی خوشمزه تر و خوش رنگ تر می شود و صد البته ویتامین های موجود در سبزی بهتر حفظ می شود.
اگر می خواهید سبزی قورمه سبزی را در فریزر نگهداری کنید بهتر است که آن را سرخ نشده در فریزر بگذارید و موقع پخت سرخ کنید تا سالم تر و خوش رنگ تر (سبزتر) باشد. چون از نظر بهداشت غذا روغن مایع نباید یخ بزند و مصرف روغن جامدهم برای سلامتی مضر است. شنبلیله خورش قورمه سبزی نباید زیاد باشد چون خورش تلخ می شود.
https://telegram.me/babapaz
خدیجه ۱۶۰۱۲۱

هر کشوری، آداب و رسوم مخصوص خود را دارد و یکی از اصلی ترین موارد تشکیل دهنده فرهنگ هر کشور، غذاهای آن است. در این میان، صبحانه،‌در میان سایر وعده های غذایی، از اهمیتی فوق العاده در اکثر کشورهای جهان برخوردار است. در این مطلب، قصد داریم شما را با غذای صبحگاهی مردمان پنجاه کشور جهان آشنا کنیم. پس کانال بابا پز را به دوستان خود معرفی کنید تا استفاده کنند.
به آدرس @babpaz
😜😜😜😜😜😜😜😜😜
خدیجه ۱۶۰۱۲۱

شامل لوبیا، سوسیس، بیکن (گوشت خوک ورقه شده) ، تخم مرغ، قارچ، گوجه، پودینگ سیب زمینی و در صورت تمایل پودینگ سیاه و نان تست می باشد. این صبحانه با چای، قهوه و یا آب پرتقال صرف می گردد.
https://telegram.me/babapaz